Şimdi Ara

# # # # Pen Spinning (Kalem Çevirme) Öğrenmek isteyen BURAYA !! # # # # (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
73
Favori
110.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu gölge (shadow) nasıl bir şey merak ettim.İsmi de ilgi çekici zaten
  • ya aslında ben tombow active'i hoşuma gittiği için almıştım. ve çevirmeye başlayınca hoşuma gitmişti. bu foruma bi girdim, millet tombow active kullanıyomuş çok garip bi tesadüf oldu bu ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßa®an

Şu gölge (shadow) nasıl bir şey merak ettim.İsmi de ilgi çekici zaten

http://www.penspinning-tr.com/shadow.html
    Burdan bakabilirsin.Açıklamalı bir şekilde yapılışını anlatıyor.
  • benide ekle ...
    basit tricklerin hepsini yapıyorum
  • YA ARKADAŞIM SİZİN İNGİLİZCENİZ KAÇ FAN CLUP DEĞİL FUN CLUB OLACAK fan:fun clup:club
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaptainIvy

YA ARKADAŞIM SİZİN İNGİLİZCENİZ KAÇ FAN CLUP DEĞİL FUN CLUB OLACAK fan:fun clup:club

Senin çok iyi yaFan ayrı fun ayrı.Clup da dalgınlıma gelmiş.Değiştiririz.Böyle uyarmana(!) gerek yok.
  • yaz benşde listeye
  • Ben de geçen sene başlamıştım bu işe ama pek ilerletemedim galiba. Thumbaround, Infinity bi de Fingerpass yapabiliyorum. Her ne kadar biraz yavaş fingerpass yapsam da çalışmam gerekiyor. Bu aralar charge yapmayı deniyorum da olmuyor bi türlü. Konuyu görünce tekrar başlayayım dedim. Ekle beni de..
  • nasıl öğrenecez bunu. yapamıyom ben :D
  • Ben de charge uğraşıyorum ama olmuyor. Bir veya iki tur dönüyor gerisi yok..
  • Çalış çalış daha hiçbir hareketi seri yapamıyorum kafayı yicem
  • Tabiki.. çalışmadan hiç bişey elde edemeyiz.. Benim de pek seri çevirdiğim söylenemez.. Bol bol deneme yapmak gerek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaptainIvy

YA ARKADAŞIM SİZİN İNGİLİZCENİZ KAÇ FAN CLUP DEĞİL FUN CLUB OLACAK fan:fun clup:club

Aslında en doğru başlık:

Kalem Çevirmeyi (Pen Spinning) Sevenler Topluluğu
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrEmq

nasıl öğrenecez bunu. yapamıyom ben :D

www.penspinning-tr.com burda her türlü video var.

Bu pen spinning olayı bir günde olucak bişi değil.
    Azimli olur 1 haftada 5 hareket öğrenirsin gibime geliyo.
  • Şu tumbaround'u ne zamandır deniyorum kalem bazen dönüyor ama ondan sonra da tutamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßa®an

Şu tumbaround'u ne zamandır deniyorum kalem bazen dönüyor ama ondan sonra da tutamıyorum

İlk hareket olduğu için zorlanabilirsin.ilkten yapamazsın ama sonra refleks haline gelicek.
  • hoba twist sonicde tamam ne kaldı başka yapabileceğim hareket şimdi kendi kendime hareketler yapmaya başladım yeni hareket bulacam Shadow uğraşıyorum şuan
  • shadow videosunu izlemiştim zor gibi gelmişti. umarım yaparsın..
  • Benide ekle :) bende uğraşıyorum işte...

Thumbaround
    Thumbaround Reverse
    Charge ( az buçuk )
    Thumbaround Fingerless
    Thumbaround Fingerless Reverse

Faber castel in keçeli kalemlerinden 2 tane alın siyah. Birinin ucunu çıkarıp diğerinin arkasına takın kısa bi kalem ama güzel oluyo
  • En kolayı hangisidir bu hareketlerin :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.