Şu gölge (shadow) nasıl bir şey merak ettim.İsmi de ilgi çekici zaten
ya aslında ben tombow active'i hoşuma gittiği için almıştım. ve çevirmeye başlayınca hoşuma gitmişti. bu foruma bi girdim, millet tombow active kullanıyomuş çok garip bi tesadüf oldu bu ya
quote:
Orjinalden alıntı: ßa®an
Şu gölge (shadow) nasıl bir şey merak ettim.İsmi de ilgi çekici zaten
benide ekle ... basit tricklerin hepsini yapıyorum
YA ARKADAŞIM SİZİN İNGİLİZCENİZ KAÇ FAN CLUP DEĞİL FUN CLUB OLACAK fan:fun clup:club
quote:
Orjinalden alıntı: CaptainIvy
YA ARKADAŞIM SİZİN İNGİLİZCENİZ KAÇ FAN CLUP DEĞİL FUN CLUB OLACAK fan:fun clup:club
Senin çok iyi yaFan ayrı fun ayrı.Clup da dalgınlıma gelmiş.Değiştiririz.Böyle uyarmana(!) gerek yok.
yaz benşde listeye
Ben de geçen sene başlamıştım bu işe ama pek ilerletemedim galiba. Thumbaround, Infinity bi de Fingerpass yapabiliyorum. Her ne kadar biraz yavaş fingerpass yapsam da çalışmam gerekiyor. Bu aralar charge yapmayı deniyorum da olmuyor bi türlü. Konuyu görünce tekrar başlayayım dedim. Ekle beni de..
nasıl öğrenecez bunu. yapamıyom ben :D
Ben de charge uğraşıyorum ama olmuyor. Bir veya iki tur dönüyor gerisi yok..
Çalış çalış daha hiçbir hareketi seri yapamıyorum kafayı yicem
Tabiki.. çalışmadan hiç bişey elde edemeyiz.. Benim de pek seri çevirdiğim söylenemez.. Bol bol deneme yapmak gerek..
quote:
Orjinalden alıntı: CaptainIvy
Bu pen spinning olayı bir günde olucak bişi değil. Azimli olur 1 haftada 5 hareket öğrenirsin gibime geliyo.
Şu tumbaround'u ne zamandır deniyorum kalem bazen dönüyor ama ondan sonra da tutamıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: ßa®an
Şu tumbaround'u ne zamandır deniyorum kalem bazen dönüyor ama ondan sonra da tutamıyorum
İlk hareket olduğu için zorlanabilirsin.ilkten yapamazsın ama sonra refleks haline gelicek.
hoba twist sonicde tamam ne kaldı başka yapabileceğim hareket şimdi kendi kendime hareketler yapmaya başladım yeni hareket bulacam Shadow uğraşıyorum şuan
shadow videosunu izlemiştim zor gibi gelmişti. umarım yaparsın..