Şimdi Ara

# # # # Pen Spinning (Kalem Çevirme) Öğrenmek isteyen BURAYA !! # # # # (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
73
Favori
110.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tahqra

quote:

Orjinalden alıntı: ciCaDa45

Arkadaşlar ben de kalem çevirmeye başlayalı uzun zaman oldu. En iyi çevirebildiğim kalem "Tombow Active". Hala da onu kullanıyorum. çevirme konusunda fena değilim ama bu hareketlerin isimlerini bilmiyorum. bu konuda bilgilendirici bi mesaj ya da link yazabilecek olan biri varsa şimdiden teşekkürler

Thumbaround:Orta Parmakla Vurulup Baş ve İşaret parmağıyla tutmaktır.
    Thumbaround Reverse:İşaret Parmağıyla atılıp Orta ve baş parmakla tutmaktır.
    Thumbaround Harmonic:Devamlı olarak Thumbaround Ve Thumbaround Reverse yapmasıdır.
    FingerPass:Kalemi Avuç için tarafından parmakların arasından geçirmektir.
    FingerPass Reverse:Kalemi Avuç Dışı Tarafından Parmakların arasından geçirmektir.
    Charge: Genellikle orta ve yüzük parmaklarının arasındab dairesel bir şekilde çevirilmesidir.
    Sonic:Charge ile başlatıp orta parmağının geri çekilerek işaret ve orta parmak arasında tutulmasıdır.

Bu kadar yazdım.Başka sorduğun varsa söylerim.

çok teşekkürler. demek ki ben sadece thumbaround yapabiliyomuşum. ama tek tur değil, 2-3 tur birden döndürüyorum. reverse için de çalışıyorum. beni de üye yaparsanız sevinirim. imzayı ekledim zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: Prerogative

Öğretecekseniz ekleyin

Öğretiriz tabiki.Verdiğim adresteki videolara bak.Bir sorun olursa yardım ederiz
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ben de kalem çevirmeye başlayalı uzun zaman oldu. En iyi çevirebildiğim kalem "Tombow Active". Hala da onu kullanıyorum. çevirme konusunda fena değilim ama bu hareketlerin isimlerini bilmiyorum. bu konuda bilgilendirici bi mesaj ya da link yazabilecek olan biri varsa şimdiden teşekkürler

Thumbaround:Orta Parmakla Vurulup Baş ve İşaret parmağıyla tutmaktır.
    Thumbaround Reverse:İşaret Parmağıyla atılıp Orta ve baş parmakla tutmaktır.
    Thumbaround Harmonic:Devamlı olarak Thumbaround Ve Thumbaround Reverse yapmasıdır.
    FingerPass:Kalemi Avuç için tarafından parmakların arasından geçirmektir.
    FingerPass Reverse:Kalemi Avuç Dışı Tarafından Parmakların arasından geçirmektir.
    Charge: Genellikle orta ve yüzük parmaklarının arasındab dairesel bir şekilde çevirilmesidir.
    Sonic:Charge ile başlatıp orta parmağının geri çekilerek işaret ve orta parmak arasında tutulmasıdır.

Bu kadar yazdım.Başka sorduğun varsa söylerim.

çok teşekkürler. demek ki ben sadece thumbaround yapabiliyomuşum. ama tek tur değil, 2-3 tur birden döndürüyorum. reverse için de çalışıyorum. beni de üye yaparsanız sevinirim. imzayı ekledim zaten

2-3 tur döndürmek için uygun bir kalem olması gerekiyor.Yoksa zor oluyo.

• ya hocam bende baktım videolara.çabuk kapacak gibiyim çözdüm az çok parmak yapımdan olabilir heralde uzun ince parmaklarım gitar çalarken de çok işime yarıyo avantaj sağlıyo ama ben tesbih sallamayı yeğlerim:D
  • Fingerpass
    Fingerpass Reverse
    bitek bunu yapabliorum benide ekle pls...
  • quote:

2-3 tur döndürmek için uygun bir kalem olması gerekiyor.Yoksa zor oluyo

tombow active kullanıyorum. ama 1 buçuk senedir kullandığım için alıştım bayaa. fingerpass yapmak istiyorum ama yüzük parmağımdan serçe parmağıma geçirirken zorlanıyorum. zaman kaybettiğim için hareket pek güzel olmuyo. ama ardından fingerpass da yapabiliyorum
  • Tahqra Senin o Anlattığın Johhan Faber kalem vardı ya.Tüm sölediklerinle kaça patlar?Gripleri dier kalemler fln ?Ona göre alıp bende başlıcam.

Dipcik:Benide ekle.İmzayı eklicem.
  • parmaklarım çok uzun deiller ve biraz kalınlar(boy falan uzun ama parmaklar kısa nedense) denemedim henüz ama zorlanırım diye tahmin ediyorum
  • ciddi anlamda can sıkabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SpeeDHunteR

Tahqra Senin o Anlattığın Johhan Faber kalem vardı ya.Tüm sölediklerinle kaça patlar?Gripleri dier kalemler fln ?Ona göre alıp bende başlıcam.

Uçlu kalemlere para verirsen şöyle:
    Johanna Faber İki renkli kalem : Yaklaşık 75 Krş
    2 Tane Grip (ben sünger şeklinde buldum) : Tanesi 25 Krş
    Paraya kıyarsan 2 tane Tombow Active : Tanesini ben 3 YTL ye buldum.
    Birde japon yapıştırısı.
    Toplam :7.5 YTL

Ama bişi diyim illa uçlu kalem ucu lazım değil.Griplerin içine sığabilcek ağırlık bulursan işine yarar.
  • bende 2-3 gün önce denemeye başladım fingerpassı biraz yavaşça yapabiliyorum yalnız kalem sıkıntısı var rotring olmuo normal kalemle çeviriom
  • quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

parmaklarım çok uzun deiller ve biraz kalınlar(boy falan uzun ama parmaklar kısa nedense) denemedim henüz ama zorlanırım diye tahmin ediyorum

Ben 14 yaşındayım ama parmaklarım yaşıtlarıma göre çok kalın ve uzun.İlk zamanlarda biraz zorlanıyordum ama sonra alıştım.Bu arada çok sıkabiliyor demişşisin.Öğrenirken öyle oluyor.Ama öğrendikten sonra eğlenceye dönüşüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alper1907

bende 2-3 gün önce denemeye başladım fingerpassı biraz yavaşça yapabiliyorum yalnız kalem sıkıntısı var rotring olmuo normal kalemle çeviriom

Normal kalem hafif gelebilir.Ben sana tombow active öneriyorum.Reklam gibi oldu ama neyse
  • quote:

quote:

Tahqra Senin o Anlattığın Johhan Faber kalem vardı ya.Tüm sölediklerinle kaça patlar?Gripleri dier kalemler fln ?Ona göre alıp bende başlıcam.

Birde japon yapıştırısı.

Ama bişi diyim illa uçlu kalem ucu lazım değil.Griplerin içine sığabilcek ağırlık bulursan işine yarar.

Sadece Tombow Activeleri alıp çevirsem

Aslında öle düşündüm ama Kurşun kalem daha koaly dönüyo elimde Alıyım o takımı.

• quote:

quote:

quote:

Birde japon yapıştırısı.

Sadece Tombow Activeleri alıp çevirsem

Aslında öle düşündüm ama Kurşun kalem daha koaly dönüyo elimde Alıyım o takımı.

Tombow activeler de güzel ama en ideal olanı benim dediğim kalem.

• Öle yapıcam ztn.Alıcam kurşun kalemi Takıcam parçaları.Öle çevircem.
  • @Tahqra

Sen bana Tombow Active yi 3 ytl dedin.Bugün kırtasiyeye gittim 2 tane alıcaktım.Adam bana 6 ytl dedi 1 tanesine

Johann Faber 2 renkli kalemi aldım. Ucuna başka kalemlerin ucundan taktım 2 side aynı.Şimdilik denemelere başlıcam.

Dipcik:Adamlara Tombow kalem varmı diyorum.Adam bana tombow yok tombo var olurmu diyo
  • quote:

@Tahqra

Sen bana Tombow Active yi 3 ytl dedin.Bugün kırtasiyeye gittim 2 tane alıcaktım.Adam bana 6 ytl dedi 1 tanesine

Johann Faber 2 renkli kalemi aldım. Ucuna başka kalemlerin ucundan taktım 2 side aynı.Şimdilik denemelere başlıcam.

Dipcik:Adamlara Tombow kalem varmı diyorum.Adam bana tombow yok tombo var olurmu diyo

Ben Kocaeli NT kırtasiyeden 3 ytl ye alıyorum.Ya real yada carrefour tam hatırlamıyorum ordada 5 ytldi.Sen yinede bir kaç yere bak.Bu arada gerçekte tombow dur ama "W" harfi şekilli bir şekilde yazıldığı için herkes tombo sanar

• Bende biliyorum ama onlar bilmiyo.Nese ben o takımı almamaya karar verdim.Gittim bugün siyah bi Active aldım bu rahat dönüyor.

Fingerpass(Yavaş ama yapıyorum)
    Thumbaround
    Index Around yapıyorum bide ama zor.
  • quote:

Bende biliyorum ama onlar bilmiyo.Nese ben o takımı almamaya karar verdim.Gittim bugün siyah bi Active aldım bu rahat dönüyor.

Fingerpass(Yavaş ama yapıyorum)
    Thumbaround
    Index Around yapıyorum bide ama zor.

Ucuza bulursan yap.Birde bişi söyliyim.Sen hemen index arounda geçmişsin.O zor bir harekettir.
    Ben öğrenme sırası olarak şunu öneriyorum:

ThumbAround
    FingerPass
    FingerPass Reverse
    Thumbaround Reverse
    Charge
    Sonic
    Twisted Sonic
    Wiper
    İnfinity
    İndex Around
    Sonrada diğer parmaktaki aroundlar...
    Vede En zorlarından biri Shadow

Daha çok hareket var.ama biz bitirelim bi bunları devamı gelir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.