Şimdi Ara

# # # # Pen Spinning (Kalem Çevirme) Öğrenmek isteyen BURAYA !! # # # # (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
73
Favori
110.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu özel kalemler varmış nerden edinebiliriz? Şu an tahta bir kalemin uclarına lastikler bağladım idare ediyor ama çok kayıyor. Çarşıya çıkarsam şu nasırlıklardan alıcam 2 tane uçlara takıcam. Kafaya koydum bu yaz çalışıcam heryere elimde kalemle gitmeyi planlıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

pentel rswp ya da pentel razzle duzzle bulan, satan varsa alıcıyım

@radyasyo_N
    Sen kendi kalemini modifiye edebilirsin
     # # # # Pen Spinning (Kalem Çevirme) Öğrenmek isteyen BURAYA !! # # # #

ilk önce bu kalemden alıcak markası johann faber iki renkli kurşun kalem.Alınca ucu açılmamış olucak.SAKIN ucunu açma.Sonradan 2 tane grip (uçlu kalemlerin tutma yerindeki silindirimsi şey) alıcaksın.Bazı kırtasiyelerde sünger olanı satılıyo.Al onlardan.Uçlarına tak.Sonra paraya kıyarsan iki tane uçlu kalemin metal ucunu çıkar.Ağır olması ideal oluyor.Sonradanda bu griplerin ucuna yapıştır.Sonrada simetrik olarak kaleme bi yapıştırıcı ile yapıştır.Japon yapıştırıcısı olabilir.Kalem Hazır

Alıntı değildir.

Edit:İmla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahqra -- 15 Şubat 2009; 1:31:33 >

• Arkadaşlar ben de kalem çevirmeye başlayalı uzun zaman oldu. En iyi çevirebildiğim kalem "Tombow Active". Hala da onu kullanıyorum. çevirme konusunda fena değilim ama bu hareketlerin isimlerini bilmiyorum. bu konuda bilgilendirici bi mesaj ya da link yazabilecek olan biri varsa şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ciCaDa45

Arkadaşlar ben de kalem çevirmeye başlayalı uzun zaman oldu. En iyi çevirebildiğim kalem "Tombow Active". Hala da onu kullanıyorum. çevirme konusunda fena değilim ama bu hareketlerin isimlerini bilmiyorum. bu konuda bilgilendirici bi mesaj ya da link yazabilecek olan biri varsa şimdiden teşekkürler

Thumbaround:Orta Parmakla Vurulup Baş ve İşaret parmağıyla tutmaktır.
    Thumbaround Reverse:İşaret Parmağıyla atılıp Orta ve baş parmakla tutmaktır.
    Thumbaround Harmonic:Devamlı olarak Thumbaround Ve Thumbaround Reverse yapmasıdır.
    FingerPass:Kalemi Avuç için tarafından parmakların arasından geçirmektir.
    FingerPass Reverse:Kalemi Avuç Dışı Tarafından Parmakların arasından geçirmektir.
    Charge: Genellikle orta ve yüzük parmaklarının arasındab dairesel bir şekilde çevirilmesidir.
    Sonic:Charge ile başlatıp orta parmağının geri çekilerek işaret ve orta parmak arasında tutulmasıdır.

Bu kadar yazdım.Başka sorduğun varsa söylerim.

• ben daha da geliştirmek istiyorum şuan sadece thumbaround yapabiliyorum :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

ben daha da geliştirmek istiyorum şuan sadece thumbaround yapabiliyorum :(

www.penspinning-tr.com a bi bak.Ordan tricks e gir.Temel Hareketlerde fingerpass e bak.Kolay bir harekettir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahqra

quote:

Ben 1 ay içerisinde amerikadan 15 tane kalem getirmeyi planlıyorum.Markası pendolsa olucak.10 tanesini satmayı planlıyorum.Alırsam sana söylerim.Birde satan çıkarsa Türkiyeden ondan alırım.

@radyasyo_N

ilk önce bu kalemden alıcak markası johann faber iki renkli kurşun kalem.Alınca ucu açılmamış olucak.SAKIN ucunu açma.Sonradan 2 tane grip (uçlu kalemlerin tutma yerindeki silindirimsi şey) alıcaksın.Bazı kırtasiyelerde sünger olanı satılıyo.Al onlardan.Uçlarına tak.Sonra paraya kıyarsan iki tane uçlu kalemin metal ucunu çıkar.Ağır olması ideal oluyor.Sonradanda bu griplerin ucuna yapıştır.Sonrada simetrik olarak kaleme bi yapıştırıcı ile yapıştır.Japon yapıştırıcısı olabilir.Kalem Hazır

Alıntı değildir.

Anladım teşekkür ederim Yavaş yavaş çalışıyorum temel hareketlere sonum hayır ola

• quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

quote:

quote:

Ben 1 ay içerisinde amerikadan 15 tane kalem getirmeyi planlıyorum.Markası pendolsa olucak.10 tanesini satmayı planlıyorum.Alırsam sana söylerim.Birde satan çıkarsa Türkiyeden ondan alırım.

@radyasyo_N

Alıntı değildir.

Anladım teşekkür ederim Yavaş yavaş çalışıyorum temel hareketlere sonum hayır ola

Bişey değil.
    Up

• Bende Açmıştım Böyle Bir Konu...Yaz Benide ThumbAround,Finger Pass Yapıyorum Ama Artık Fazla Uğraşmıyorum...
  • ...
    merak saldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLli_28 -- 19 Mayıs 2008; 18:17:41 >
  • Müdür bunları nasıl yapıoyolar bole breh breh
  • ekle benideee
  • thumbaround bunu yapıyorum

bide orta parmağımla havada takla attırabiliyorum
  • Beni de ekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theori -- 6 Şubat 2011; 6:50:03 >
  • bende cok iyi tavuk çevirme,oglak cevirme yaparım benıde yaz..
  • benide eklee inat ettim yapıcam bunu
  • @MacroIceTR
    Önemli olan istemek zaten

@Theori
    Yukaridaki bi postumda hareketleri açıkladım.

Up
  • Ben cidden kafayı yedim dönmüyor kardeşim parmak yapımdanmıdır nedir..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Miex

ben orta parmağımla ittirip baş parmağımın etrafında döndürüyorum :D

İşte ona thumbaround deniliyor.

bende sadece thumbaround yapıyorum diğerlerini yapamıyorum ama çalışıcam
  • Öğretecekseniz ekleyin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.