Şimdi Ara

PENALTI VERİLMEDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dua edin VAR 10 sene once gelmedi. Yoksa en az 3 sampiyonlugunuz el degistirdi. Bu sene aglamaniz bu yuzden alistiniz tabi bedavadan puan almaya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunem82 -- 9 Aralık 2018; 12:31:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penaltı diyenler futbolu bilmediğinden değil hakkı konuşmadıklarından "değil" diyorlar.Penlatı olduğunu herkes net şekilde biliyor zaten , bu bizim kaçıncı %100 pozisyon oldu var'a dahi gidilmeyen?
  • Linnes' in pozisyonuna %100 penaltı diyen futbol cahilinin dik alasıdır. Penaltı çalışabilirdi ama %100 penaltı demek resmen ağlaklıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manciaa

Rize'nin golü temiz diyen Fenerbahçe ve Beşiktaş'lılar bu kadar fanatik olmayın. Kaleciyi kimse öyle engelleyemez. Linnes'in pozisyonu da penaltıdır. İlk golümüzde çok net Rizeliden bizim oyuncuya gittiği pozisyonda ofsayt var mı diye 5 dakika gitti inceledi hatta yan hakemi bile çağırdı ekrana. Linnes'in pozisyonunu incelemeye tenezzül bile etmedi.

Kabul ediyoruz bizim takım çok kötü. Rezalet oynuyoruz. Ama hakkımızın yenmesi de gerekmiyor her maç. Dünkü Vida'nın eli ne olacak peki?
    Takım kötü olsa ne olur konya ve bu Maçta penaltılar verilse 4 puan gelse başakla aynı puanda olurduk.Açıkcası bilerek vara gitmedi,gsli olarak eğer sözleşmem olmasaydı beini 2 dk tutmazdım evde,öğrenci halimle para ödeyip izlıyorum böyle sinir hastası oluyoruz,uyduruk şeylere vara gidip izliyorlar konu gs olunca gidip bakmıyorlar allah belanızı versin onursuz tff ve hakemler

• Attiginiz ilk golde hem ofsayt hem faul var.Ayrica rize nin net golu verilmedi.Penalti pozisyonu da temiz bence.Omuzla mudahele ediyor ve linnes cok gucsuz kaliyor.Hakem sayesinde aldiginiz kacinci puan bu.Bu kadar aglak bi camia daha gormedim.

• Manciaa kullanıcısına yanıt
    İlk golde ofsayt değil faul var mı diye baktı basma var ama golü verdi

• Ayrica feghouli ye cikmayan net kirmizi var.rahat 3 mac yemesi lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gigok

Linnes' in pozisyonuna %100 penaltı diyen futbol cahilinin dik alasıdır. Penaltı çalışabilirdi ama %100 penaltı demek resmen ağlaklıktır.
    Pozisyon penalti. Bunun yüzdesi olmaz. Olmasin diye VAR sistemi geldi. Gidersin bakarsin, ona göre kararini verirsin. Gitmemek %100 art niyettir. Önceki haftalarda oldugu gibi VAR odasinda Galatasary'a operasyon cekildi.

Isin en garip tarafi Gs'nin ilk golünde hakemin VAR'a gitmesi zaten. Ekranda topun Rizeliden geldigi kabak gibi görünmesine ragmen VAR odasi ofsayt diyor ve hakemi cagiriyor. Art niyet artik tescillenmis durumda.

Bak Sinan Engin ne demis: Linnes'in pozisyonuna penaltı vermeyeni mahkemeye veririm. Burada bir artniyet vardır.Galatasaraylı bir avukat gitsin ve hakemi mahkemeye versin. Orta sahada böyle bir hareket olsa faul çalınıyor. Bu pozisyon yüzde 100 penaltı.VAR'a gidilmemesi skandal bir karardır. Hakem, Galatasaray'ın 2 puanını yemiştir. Ben sahaya atlardım. Bu akşamki hakemler, Galatasaray'ın kazanmasını istemediler.İki senaryo kafamda var. Galatasaray, iki hakemin canını yaktı diye hakemler intikam alıyor olabilir. İkincisi ise hakemler, Galatasaray ile MHK ve TFF'nin arasını bozmaya çalışıyor olabilir.

• %100 penaltı ceza sahası içinde adama omuz atmıyor omuz ile vuruyor dengesi kayboluyor. omuz omuza mucadele degıl o karsı taraf omuz ile vurup adamı düşürüyor ha ayakla ha elle ha omuzla vurmusun. pozisyon bana göre net penaltı
  • hakem Galatasarayın ilk golünde devenin altında buzağı arar gibi ilk golde vara gidiyor ama bu buz gibi penaltıyı vara hiç gerek bile duymuyor. ya kimse bana birşeyi açıklamasın bu bir galatasarı bitirme operasyonu müsait yerinize kına yakarsınız tüpçü federasyonu. .
  • Var sistemi yokken bile pozisyonları bu denli tartışmıyorduk. Var sistemi ile sanki hem hatalı kararlar çoğaldı, hem artık pozisyonları daha çok tartışıyoruz.

Umar 6 pasta dokunulmaz olan kaleciyi bir savunma oyuncusu gibi savunuyor, çıkmasını engelliyor millet %100 gol diyor. :DDDDDDDDDD Siz şaka mısınız? O zaman her maç korner kullanımında rakip oyuncu kalecilerin çıkışını marke etsin, avantaj sağlasın.

Linnes'in pozisyonu ise omuz omuza değil. Linnes artık rakibinden önce topun arkasına geçerek kendine avantaj sağladı. Rakip ise avantaj sağlayan rakibine topa müdahale etmeden direk fiziksel bir şekilde önce omuz darbesi, sonra kol darbesi ile ekarte ediyor.

Attığımız golde ofsayt olmamasın rağmen didik didik eden hakem bir penaltı pozisyonu için neden vara gitmez? Daha 2 hafta önce Serdar'ın yaptığı pozisyon içine vara gidilmedi. Var resmen tiyatro bizim memlekette.
  • Evet bence de penaltı, doğruya doğru gs'nin bu maçta hakkı yenmiştir.
  • neverlate kullanıcısına yanıt
    Yorumcuları çok dikkate alıyorsanız eğer Rize' iptal edilen golüne yanlış karar diyen çok kişi var onlara da bakmanı tavsiye ederim.Penaltının yüzdesi olur bana göre bu pozisyonda %100 değil kesinlikle muallak bir pozisyon , aynı pozisyon sizin takıma olsa ve penaltı verilse eminim burada yine isyan bayraklarını çekmiştiniz
  • Beyler ben fb liyim hemde has, her maçkna gidiyorum. Ama iptal edilen gol doğru karar. Muslera topa çıkacakken adam önünü kapıyor topa gidemiyor. Kasıtlı engelleme var.

• Sırf ortamı germek için cahilce konuşan tipler var. Ortada iptal edilen gol falan yok. Top havadayken hakem düdük çaldı. Düdükten sonra topa vuruldu. Objektif bir şekilde pozisyonu izleyin sonra gidip kendi sayfalarınızda ağlaşın. Verilmeyen gol deniyor hala ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKYSOL!D -- 10 Aralık 2018; 12:13:51 >
  • Ne linnesin penalti denilen pozisyonu penaltı, ne de rizenin sayılmayan golü gol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.