Şimdi Ara

Pencerenin Dibine Park Etmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
27.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tabii. Belediyeye gidip özel karar aldırma hakkınız var. Kadastro oraya ruhsat vermişse belediye de "gün ışığı hakkınızı" korumak zorunda. En temel hakkınızdır. Temel haklardan biridir.

Avrupa'da sonradan ruhsat verilmiş yüksek yapılar dahi gün ışığını kestikleri saatler için aylık tazminat öderler çevre evlere. Türkiye'de böyle bir emsal karar sanıyorum yoktur ama birisi dava açarsa olabilir bence. Hukukçu değilim, ama çevre hakları insan hakkı olduğu için Avrupa'daki kararlar da yerine göre, savı ele alış tarzına göre emsal gösterilebilir diye düşünüyorum. Tükiye'de de makul, sağlıklı bir çevrede yaşamayla ilgili maddeler var. Gün ışığı da sağlık haklarından biridir.
  • bu konu hakında bir yere dilekçe verilmesi gerektiğini biliyorum.ama nereye olduğunu anımsayamadım en iyisi muhtara danışın o bilir. oraya büyük çiçekliklerden koyarsanız ( 2 -3 kişinin zor kaldıracağı) işinizi görür.
  • Ne yaparsan yap anlayış yoksa gene park edilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cokonat_ye C kullanıcısına yanıt
    Merak etme mazlum adam öyle düşüncesizlik etmez.Ne varsa senin gibi bodrum kattan almamış olsaydı diyenlerden çıkar,onun da canına ot tıkayan elbet bulunur.
  • Bizim arkadaş binalarinin önüne 3 adet çam ağacı dikti hem bu park etme sorunundan kurtuldu hemde hoş bir görüntü oldu.

• Alabilir ama aldığı şeyinde 3.kat'taki bir ev ile aynı olmasının beklemezAyrıca beynide cebide boş olanlar ortada.beyniniz çok dolu olsa cebiniz boş kalmaz merak etmeyin.Kendinizi akıllı zannetmeyi bırakıp gerçekten akıllı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokonat_ye

Daireyi niye bodrum katından aldınız?Ayrıca oraya çektirmeme gibi bir yetkiyi kendinizde neden görüyorsunuz?Kimse sizi düşünmek zorunda değil.

Kaldırım orası farkında mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Orasi tapulu malın değil isteyen herkes koyabilir.

Clio daki beyin keske sende de olsaydi belki mantik kavrami olusurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum Merhaba,
    Aynı sıkıntı bizde de vardı. Gündüz vakti kaldırıma çıkmış araçları da kapsayacak şekilde resim çekip bulunduğun belediyenin beyaz masasına gönder. Çoğu belediye artık internet sayfasından başvuru alabiliyor, sende öyle yapabilirsin. Akabinde ara konuş. Biz de bu yönteme başvurduk ve belediyeden gelip kaldırıma mantar taş gömdüler.
    Böylece tüm sorun çözüldü.
  • WhatsAppdan şikayet olayı vardı böyle şeyler için, kaldırıma park etmiş haldeyken fotoğraf çekip atın bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam pencerenin önüne park etmese bile, tam pencere bitimine park etsse, araç bi de dizelse, pek fark eden bişey olmayacak
  • Çok eski bir konu olsa da mevzudan bağımsız şunu dile getirmek istiyorum.Kaldırıma çıkmadığı müddetçe aracını park edebilir herhangi bir sorun olmaz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.