napacan doktoru ihamız var sihamız var tankımız var |
Pendik Marmara hastanesi Doktor Yok! (2. sayfa)
-
-
Doktor yok değil ama bu bahsedilen hastanedekilerin çoğu bankamatik memuru. Keşke giriş çıkışları kontrol edilse, çoğu işe bile gelmiyor, orada gördüğün asistanlar bile kendi aralarında ayarlayıp haftada 2-3 gün geliyor işe.
-
maalesef o konu da bitti.
mümkünse özel sağlık sigortası ve özel hastanelere yönelmekte fayda var.
he ben böyle yazıyorum ama benim de özel sağlık sigortası ya da özel hastaneye verecek param yok. üstüne bir de gss primi çıkıyor.
kısaca kötü zamanlar yaşıyoruz. inşallah daha kötü olmaz, ne diyim.
-
2 gün çalışsa zaten normal memurlardan fazla çalışmış oluyorlar :)
-
Talep çok olduğu için bitmiştir. Başka hastaneye baktınız mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normal memur hiç değilse işe geliyor, normal memur kadar çalışsalar zaten randevu sorunu olmayacak.
-
deneyimli doktorlar özelde...özele gidiceksin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Acilde 24 saat çalışılır, haftada 2 gün gelse normal memurun haftalık çalışma saatini geçiyor
-
şimdi doktor bile dövüyoruz diyenlerin eseri
-
Yakında asistan fight clup lar başlar benden söylemesi sonuç itibariyle halkın sabrı bir yere kadar ve cezalar caydırıcı değil
20 yaşında asistan olma ihtimali yok , ülkede doktor beğendiremiyoruz yav. Bir de yalan söylemiş çay kahve diye.
Çalıştığım mesai saatlerim içerisinde bazen öğle yemeği bile yemiyorum , müstehak sizlere.
Genelde yatış / tedavi kararını asistan tek başına veremez. Daha doğrusu verebilir ama etik olmaz o yüzden uzman veya o gün nöbetçi icapçıya danışır.
Takmışlar bir asistan takıntısına. Akşam akşam gelip seni acilde prof muayene edecek. Sanki ülkede o kadar prof mevcut.
İnşallah doktorsuz kalırsın !
-
Konu sahibi cehaletinden dolayı biraz da abartarak sallamış. Asistanları 4-5 sene boyunca hocalarının dizinin dibinde her dediğini not alan, uzman olana kadar işe yaramayan kişiler olarak düşünüyor sanırım. Ayrıca direk olarak uzman olan doktorların da hocalarını aradıklarına birebir şahit oldum, yani asistan cahil o yüzden arıyor da uzman olunca herşeyi biliyor o yüzden aramaz durumu da yok. Şikayet edilecek asıl konu muayenelerin süresi ve randevu bul(ama)ma.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizzat bir buçuk ay uğraşmasam inanacağım.
Arıyorum yok, gidiyorum yok. Başvuruma cevap zaten yok.
Cimere yazdım, panik olmuş, en son gelmesi gereken mesaj ilk geldi, sonra diğer mesajlar geldi.
Eskiden doktor mu vardı nankörler şükredin halinize
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pendik Marmara eğitim ve araştırma Hastanesi'de ve kartal Lütfü Kırdar Hastanesi'nde doktor Yok hep tüysüz asistan
Ayıpsın hemen 3-5 tane mülteciyi doktor yaparız giden doktorların yerine doldururuz.Azıcık taciz edebilirler onu da görmezden gelin lütfen.
şehir hastaneleri hep öyle asistanlar bakıyor daha küçük hastanelerde asistantan yok oralar tercih edilmeli.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X