Şimdi Ara

Pendorya kipa Büyük İndirim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
6.010
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    Vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eger bişeyler kaldıysa yarın ugramayı düşünüyorum.
  • Hep çer çöp leri bi araya toplayıp indirim yapmışlar.Çoğu şey hakmardan pahalıydı.Privacy parfümü 25 TL ye almıştım bunlar 40.5 TL ye fırsatı kaçırmayın yazmışlar
  • Parfümler kazıktı ama Kipa markalı deodorant ve duş jelleri 1 liradan satıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

Yine çöp doluydu bu sefer tarihi geçmişleride eklemisler millete kakaliyorlardi.. 200 liraya Panasonic kamera varfi oda acilmis kimbilir ne sorunu var..bbirkaç skotc brite bir kaç deodorant alip ciktim...

Pendorya Kipa' dan elektronik almayın.
    Baryamda sözüm ona kapalı kutu aldığım Panasonic tabletleri iade edince kutuların içindeki aksesuarların eksik olduğunu anladılar. Ancak ben kutuları hiç açmadan iade ettiğim için iade almak zorunda kaldılar.
    C.tesi gittiğimde de her yere "Satın alınan elektronik ürünleri iade almayız" diye yazmışlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 18 Kasım 2013; 8:56:29 >
  • Ben İ3 işlemcili HP masaüstü bilgisayar aldım...Hemen orada da içini açıp baktım,bütün aksesuarları içindeydi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Parfümler kazıktı ama Kipa markalı deodorant ve duş jelleri 1 liradan satıldı

haydaa ben 1.5 liraya aldım duş jelini .yine ucuza kapmışın tuvnera
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayguru

quote:

O duş jelinden ben de aldım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bayguru

quote:

O duş jelinden ben de aldım

ucuz duş jeline para vermeyin , sivilce çıkar sonra

• Türkiye'deki tüm Kipa'lar kapanacak. Kipa'yı çekiyorlar. Yani daha fazla indirimde gelebilir bu durumda. Takip etmek lazım.
  • Elensar77 kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyleri Praktiker için de söylemişlerdi ama birkaç üründe göstermelik indirimden başka birşey olmadı.
  • quote:

Aynı şeyleri Praktiker için de söylemişlerdi ama birkaç üründe göstermelik indirimden başka birşey olmadı.

Eşimin yiğeni kipa da çalışıyor. Kendisinin söylediği de bu. İş arıyor şu an.
  • Bende dun ıkı tane masaustu pc aldım. Mıllet 5er 10ar alıyordu. Pc yı bugun actık ekranda goruntu yok. Hadı bırı arızalı dıyelım ıkısıdemı arızalı acaba
  • srkan__ S kullanıcısına yanıt
    Bak şimdi kıllandım...Ben de bir tane aldım...
    Sizin monitör DVi çıkışlı mı?
  • kipa iyidi

alternatif oluyordu güzel.

sağlık olsun
  • Bu pazar sonmus yani kapaniyo sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Bak şimdi kıllandım...Ben de bir tane aldım...
    Sizin monitör DVi çıkışlı mı?

Bızım cahıllıgımızden kaynaklanan bır durummus. Donusturucu ıle beraber baglanması gerekıyomus hallettık. Yalnız kasa asırı sessız guzel urun :)
  • Kayda değer bişey yok bugün , fiyatları biraz sisirmislr boşa gelmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: srkan__

Bende dun ıkı tane masaustu pc aldım. Mıllet 5er 10ar alıyordu. Pc yı bugun actık ekranda goruntu yok. Hadı bırı arızalı dıyelım ıkısıdemı arızalı acaba

o bilgisayardan daha var mıydı tam da ihtiyacımız olan ürün
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.