Şimdi Ara

Pendorya kipa Büyük İndirim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
6.010
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: my91

quote:

Orijinalden alıntı: srkan__

Bende dun ıkı tane masaustu pc aldım. Mıllet 5er 10ar alıyordu. Pc yı bugun actık ekranda goruntu yok. Hadı bırı arızalı dıyelım ıkısıdemı arızalı acaba

o bilgisayardan daha var mıydı tam da ihtiyacımız olan ürün

Dun ben gıttıgımde otuz tane falan kalmıstı. Bırı 6 tane aldı 2 ben aldım en son ıkı kısı geldı butun kalanların hepsını aldı 20 tane falandı sanırım kırık dokuk demeden hepsını aldılar :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: my91

quote:

Bende dun ıkı tane masaustu pc aldım. Mıllet 5er 10ar alıyordu. Pc yı bugun actık ekranda goruntu yok. Hadı bırı arızalı dıyelım ıkısıdemı arızalı acaba

o bilgisayardan daha var mıydı tam da ihtiyacımız olan ürün

Dun ben gıttıgımde otuz tane falan kalmıstı. Bırı 6 tane aldı 2 ben aldım en son ıkı kısı geldı butun kalanların hepsını aldı 20 tane falandı sanırım kırık dokuk demeden hepsını aldılar :)

kaçırmışız desene :/ teşekkür ederim :)

• Bugün giden yok mu acaba? Birşeyler varsa tekrar gideriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Bugün giden yok mu acaba? Birşeyler varsa tekrar gideriz...

+1
  • Giden varmı bugün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

Giden varmı bugün

2 saat önce oradaydım.
  • 1-2 sene önce viaport kipada çalışan arkadaş pendorya kipanın cirosu bizim 10da birimiz kadar diyordu zaten araları yakın sayılır bu bölgede pek ekmek yiyemezler ama viaport onların para basma merkezi
  • rasmus61 kullanıcısına yanıt
    bişiyler varmıydı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: yebozkurt

bişiyler varmıydı hocam

Ne aradığınıza bağlı ama benim aldıklarımı yazayım belki fikir verir.
    6-7 paket sakız,
    kutu mendil 4 tane,
    selpak mendil 2 kutu,
    bir tanede sac kremi,
    Genel manada ucuzluk yok diyebilirim.Gitmeye değmez.
  • rasmus61 kullanıcısına yanıt
    tamam hocam bilgi verdiğin için teşekkürler artık cumartesi gider bir daha bakarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

quote:

bişiyler varmıydı hocam

6-7 paket sakız,
    kutu mendil 4 tane,
    selpak mendil 2 kutu,
    bir tanede sac kremi,

yanı aynı seyler pek bısey yok gıbı acaba ne zaman yaparlar BUYUK ındırımı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

quote:

bişiyler varmıydı hocam

6-7 paket sakız,
    kutu mendil 4 tane,
    selpak mendil 2 kutu,
    bir tanede sac kremi,

yanı aynı seyler pek bısey yok gıbı acaba ne zaman yaparlar BUYUK ındırımı ?

Sanmıyorum büyük indirim yaparlar şöyle ki;
    Otomotiv ürünlerini toplayıp kolileyen bir çocukla konuştum,ürünleri toparlayıp başka bir şubeye götürecegiz dedi.Bazı raflarda toparlanma vardı yani kalan ürünleri başka bir şubeye taşırlar diye düşünüyorum.
    Fiyat olarak da kipanın indirimli hali piyasa fiyatına gelmiş oluyor. :)

• Bugün giden varmı ?
    Son durum nedir

• quote:

Bugün giden varmı ?
    Son durum nedir

En son durum
     Pendorya kipa Büyük İndirim Pendorya kipa Büyük İndirim Pendorya kipa Büyük İndirim

• Bukasar....
     Pendorya kipa Büyük İndirim Pendorya kipa Büyük İndirim Pendorya kipa Büyük İndirim

• Ben geçen cumartesi ve dün olmak üzere iki kere gittim.

Cumartesi günü çok iyi fırsatlar vardı. 400-450 liralık alışverişi 100 liraya yaptım.

1 kg lık kurukahveci kolombiya kahvesi piyasada 40-45 tl iken 11 tl ye aldım. Duracell'in taşınabilir telefon şarjı vardı 19 TL'ye aldım. Hepsiburada'da indirimli 75 TL şu an:http://www.hepsiburada.com/liste/duracell-tasinabilir-cep-telefonu-sarj-aleti-1800-mah-/productDetails.aspx?productId=ofisdurcep1800&categoryId=60002790 Bir boy küçüğü vardı o da 19 TL'den satılıyordu.

İlk gidişimde Casper pc'ler 19 led ekranla birlikte 329 tl ye satılıyordu 800-900 lerden düşmüştü, dün onlardan kalmamıştı. ama 400 tl lik HP'lerden daha vardı. Kutular üzerinde Çorlu Kipa'dan sevk yazıyordu. Arkadaşların dediği gibi satmayan malları buraya göndermiş de olabilirler. Benzer indirimleri Kipa zaman zaman yapıyordu zaten.

Cumartesi günü 4'lü kalem piller 0.70 kuruş, kipa'nın kahveleri 0.10 kuruştu. Kavanoz turşular soslar 1.5 TL'lere satılıyordu. Dün itibariyle bunlar da bitmişti.

Pek fazla şey kalmamıştı. Bazı ürünlerin fiyatı geçen cumartesiye göre fazlaydı hatta. TAhminim et, dondurulmuş gıda gibi dayanmayacak, taşınmaya değmeyecek ürünlerin fiyatlarını son güne kadar iyice indirecekler.

• Pendorya Kipa'da çalışan bir arkadaşımdan aldığım bilgiye göre orada çalışan herkes haklarıyla beraber Migros'a transfer edilmiş, ay başında oraya 5M Migros açılacakmış

Bu arada sakın gelmeyin biraz bize de kalsın vay anasını 500 metre ilerimizdeki AVM'de neler oluyor buradan öğreniyoruz
  • dün akşam uğradım.
    kipa marka kepekli pirinc. 1.80
    ırmak marka toz esmer şeker 2.10
    detoll sıvı sabun (şu makinesi için olan) 2.4
    idi bu saydıklarımda hala stok var gibi gözüküyordu.
  • Şimdi kipadayim gelecekler gelmesin hiç birşey yok yarın komple kapaniyormuş yerine Koçtaş aciliyormus

• quote:

Şimdi kipadayim gelecekler gelmesin hiç birşey yok yarın komple kapaniyormuş yerine Koçtaş aciliyormus

teşekkürler kardeş, söylediğin iyi oldu. İsti,kamet optimum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.