Şimdi Ara

Penis Büyütücü Cihazlar ( Traksiyon )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
14.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar konu ciddi bir konudur lutfen uzerınde geyık yapmayalım bilgisi olan bu konu hakkında deneyım sahibi yada ameliyat olan arkadaslar yazarsa sevınırım.Geyik yapmak ıcın baska bollumlerde de konusuruz yine :)

Arkadaslar bu konu benım ıcın onemli bu cihazlar ile ilgili bilgisi olan kullanmıs yada kullanacak yada bitkisel hap kullanmıs her hangi biri var mi acaba ??

Cihazlar = Andro penis , peni master pro peni gibi markalar mevcut ama suan yurt ici satısı var mı bilmiyorum

Penis boyum yeterlı boyutta ama zamanında izledigimiz o kadar filmden sonra insanda piskolojik bir baskı bir cokuntu meydana gelıyor eger bu cihazlari kullanan yada tavsiye eden varsa kullanmak istiyorum..Yorumlarınız lufen kişileri rencide etmeden guzel bir sekılde olursa sevınırım saygılar
  • Bir çok yabancı forumda traksiyon cihazları için ortak yorumlar şu şekildedir.10000(on bin) saat kullanım sonucu peniste 1-2,5 cm uzama sağlamaktadır.Yani günde 3 saat kullandığında 1 sene sonunda 1 cm ile 2,5 cm arasında uzama elde edersin.Penis büyütme egzersizleri(gerdirme ve sağım varyasyonları) yapsanda aynı sonucu elde edersin.Penis büyütme egzersizleri+ doğru beslenme ile daha iyi sonuçlar elde edersin.Ameliyatların her türlüsünden de uzak dur çünkü olumlu sonuçlar elde edilmiyor bir yeri yaparken diğer bir yeri deforme ediyor bu ameliyatlar.Tek ihtiyacın olan doğru bir pb egzersiz programı ve doğru beslenme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashbacter

Bir çok yabancı forumda traksiyon cihazları için ortak yorumlar şu şekildedir.10000(on bin) saat kullanım sonucu peniste 1-2,5 cm uzama sağlamaktadır.Yani günde 3 saat kullandığında 1 sene sonunda 1 cm ile 2,5 cm arasında uzama elde edersin.Penis büyütme egzersizleri(gerdirme ve sağım varyasyonları) yapsanda aynı sonucu elde edersin.Penis büyütme egzersizleri+ doğru beslenme ile daha iyi sonuçlar elde edersin.Ameliyatların her türlüsünden de uzak dur çünkü olumlu sonuçlar elde edilmiyor bir yeri yaparken diğer bir yeri deforme ediyor bu ameliyatlar.Tek ihtiyacın olan doğru bir pb egzersiz programı ve doğru beslenme.

Peki nerden bulabilirim bu egzersiz ve beslenme olayını sımdı birde bu beslenme işinin maliyeti ile bu cihazin maliyeti aynı fiyata denk gelıyorsa cihazi alıp bir yandanda spor yapmaktayım keratin felan alsam acaba iyi gelır mı dıye dusunuyorum
  • Doğru beslenmen yeterli.Yeterli miktada protein, yağ, vitamin ve mineral almalısın bunun için illa ki vitamin hapı falan alman gerekmiyor.Meyve sebzeyi bol ye sağlıklı kırmızı et tüket arada bir balık ye.İşte sana gerekli beslenme.Egzersizler içinde özel mesajlarını kontrol et.
  • aslında bu cihazlar hakkında bilgi istiyorum
  • bundan kullanan var mı royal honey bal
    royalhoneysatisi.com
    Royal Honey Bal Sipariş ve Satış Sitesi
    http://royalhoneysatisi.com
  • Böyle şeylere itimat etmeyin arkadaşlar sağlığınızdan olursunuz. Boyut aşırı küçük ise estetik ameliyat yoluna başvurabilirsiniz. Benim bildiğim kalinlastirma için vücuttan alınan yağlar yerlestiriliyor ama o yağların erime tehlikesi varmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Penis hassasiyet sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostlar, bu sektordeki kremlere haplara filan sakın inanmayın etkisi kanıtlanmış hiç bir hap filan yok tamamen istismar etmeye yonelik onlar. Ancak penimaster gibi yeni hucre olusturmaya dayalı egzersiz aletlerinin etkisi vardır(kanıtlanmıs patentli urundur).Ameliyat dusunmuyorsanız ve ugrasicam diyorsanız penimaster urunlerini alabilirsiniz.Egzersiz dedim ama yanlıs anlamayın yani masaj yaparak filan buyutemezsiniz: cekme gucu uygulamanız gerekiyorki tepki gostersin hucreler.

1)Ben belirtilen kadar kullanmadim aldıgım versiyonundan memnun kalmadigim icin boy uzatması ne kadar etkili yorum yapamıcam malesef ama penis icin o 2 cm acayip gorunusunu degistiriyor arkadaslar yani bunu goz onunde bulundurun.

2)Asıl amacı boy uzatma olan penimasterın en faydalı yanı ereksiyonu ve cinsel hazzı cok guclendiriyor(baya baya) ozellikle tatmin olması zor olan kiz arkadasiniz varsa oda memnun kalır.Aynı zamanda iktidarsizlik sorunu olan insanlarda ,yeni prostat ameliyatı olmus insanlarda ve penis egriligi olan insanlarda ciddi yararları var.

3)Arkadaslar bir daha vurgulucam ama penimaster penisteki kan dolasimini duzelttigi icin gercekten alıcagınız zevk bayai baya artiricaktir ancak cok meşakatlidir kendisi yani zaman ayirmaniz gerekiyor: taktıktan yaklasık olarak 90 dakika sonra cikartip masaj yapmaniz filan gerekiyor.(benim aldigim klasik versiyon icin soyluyorum digerleri hakkında bir bilgim yok)

4)Penimasterin bir kac cesit versiyonu var ben klasik(normal) versiyonunu almıstım ama ondan hoslanmadim pek alicaksaniz penimaster pro paketinin komple setini alin.Fiyatı baya abartilmis tekel oldugu icindir muhtemelen ama karsiligini alirsiniz. COK ONEMLİ orda yazan fiyata kargo ve vergi miktari dahil degil yani ustune bide %18 vergi vermeniz gerekiyor en kotusude gumrukteki teyzeye aciklamaniz gerekiyor illa soylettiriyorlar penisimi buyutmek icin aldim diye gumruk gerci bu isleri belli olmaz.

Arkadaslar kremdi, haptı, vakumlu pompaydı inanmayın bunlarin hic birinin etkisi yok. Eger kararliysaniz ya ameliyat olun ya da bu urunu alin yalnız fiyata verginin dahil olmadigini ve urunun evinizin onune kadar gelmicegini bilmenizde fayda var gidip gumrukte adamlara aciklamaniz gerekiyor aynı zamanda orda vergi odemeniz.
  • Dostum bilgilerin için saol.Ama bide bathmate'e bakarmısın yani bunu kullananlar daha.Sen penimaster kullanmıssın sonucta bununda etkılerı fazla biraz okuyup bizi bilgilendirirsen cok sevınırım
  • Dostum, bathmate'i kullanan birisinin yorumunu bende gercekten merak ederim ama youtube videosunu zaten izlerseniz adamlarin tamamen para tuzagi oldugunu anlarsiniz: aslinda oyle demiyimde cunku adamlar zaten kalici bir buyume vericez dememisler buyucek demisler ama kullandiklari yontem tamamen gecici buyume ustune kurulu fiyatlarida cok fahiş oyle bir urun icin 150 euro cok fazla.Zaten penimaster pro okadar.Kalici buyume istiyorsaniz penimaster pro(normal versiyonu almayin derim) alin cok vakit harcarsiniz ama eminim guzel sonuclar alirsiniz.

• hocam bana bi pm atabilirmisiniz konu ile ilgili bir kac sorum olcak sizede.
  • Bir çok yazı okudum ama şunu belirtmek isterim ama zararları ve faydalarını iyi araştırmanızı öneriyorum. Sizlere yardımcı olacağını düşündüğüm bir kaç site adresi vereceğim açıp okumanızı tavsiye ederim.http://goo.gl/rdbkUE buradaki yazıyı okumanızı tavsiye ediyorum. linki adından dolayı kısaltmak zorunda kaldım hap kullanımı ve zararları ayrıca büyütücü aletlerin kullanımlarından bahsediyor. BİR BAKIN DERİM.
    http://goo.gl/rdbkUE
    http://goo.gl/OeCACr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paylaşmakgüzel -- 28 Kasım 2014; 19:06:28 >
  • traksiyon cihazlarını uzun süredir araştıran birisiyim. hap ve kremlere itimat etmemenizi tavsiye ederim. tamamen dolandırmak üzere üretilmiş ürünlerdir. Yaklaşık 1 aydır penis vakum pompası kullanmaktayım, sonuçları oldukça etkili. kullanan yorumlarından etkilenip almıştım.http://www.penispompasi.web.tr/ burada bir çok kullanan da yorum yapmış yalan olabileceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuneytoz

traksiyon cihazlarını uzun süredir araştıran birisiyim. hap ve kremlere itimat etmemenizi tavsiye ederim. tamamen dolandırmak üzere üretilmiş ürünlerdir. Yaklaşık 1 aydır penis vakum pompası kullanmaktayım, sonuçları oldukça etkili. kullanan yorumlarından etkilenip almıştım.http://www.penispompasi.web.tr/ burada bir çok kullanan da yorum yapmış yalan olabileceğini sanmıyorum.

Yanlış yönlendirmeyelim , pompalar çok ciddi zararları vardır vakum esnasında doku ve hüçreler resmen basınç işe parçalanma düzeyine geliyor. Ancak traksiyonda prensib gerdirme olduğundan dokular zamanla gerilip yeni hicrelere bölünüyor. Hücreler esniyor peniste uzama meydana geliyor günde 5-6 saat takılabilir ve 3-5 ayda kalıcı uzunluk sağlanabilir 1-3 cm uzama sağlanabilir şuanda taktum bu cihazı yattım cok kullanışlı gelişmeleri bildiririm.

• Bu ürünlerle geliştirebilen arkadaşlar varmı acaba forumda

• tanis581 kullanıcısına yanıt
    Dostum, ben gecenlerde siparis verdim, geldi gumruge takildi :) telgraf geldi UKİM’den, “ilac oldugu tespit edilmis olup Turkiyeden doktorun recetesi ve kimlik fotokopinizi e-mail olarak iletmeniz halinde gonderiniz adresinize gonderilecektir” diyor. Telgrafta fiyat, gumruk vergisi vs. hakkinda hic bir sey yazmiyor.

Simdi ben doktor recetesinin olmadigini, gercek nedenini falan yazarim, ama bu sefer gumruk icin fiyat bilgisini isteyebilirler. Bir de TC vatandasi olmayanlardan gumruk parasi (urun fiyatinin 20%’si) alinir mi? Yoksa yabancilar icin gumruk alinmiyor mu, tax free mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.