Şimdi Ara

Penise Kolonya Dökmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
17.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yurtta kalıyorum odada bunun muhabbeti döndü 2-3 gün önce ben de merak etmeye başladım ve dün merakıma yenik düşerek döktüm ilk başta tatlı bir ferahlık oldu sonra ucuna doğru akınca gelen çılgın seviyedeki yanma hissiyle top gelmiş çocuklar gibi elim şeyimde banyoya amok koşusu yaptım soğuk su dökünce rahatladı ama şimdi idrar yaparken yanıyor ne yapmam lazım alerji veya tahriş olmuştur diye krem sürdüm biraz azalttı ama hala yanıyor ne yapayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Curious Monkey -- 27 Ocak 2014; 13:48:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Penise Kolonya Dökmek: Bilmeniz Gerekenler

Penise kolonya dökmek, iddia edildiği gibi geciktirici bir etki yaratmaz. Aksine, cildinizi tahriş edebilir ve zararlı olabilir.

Penise Kolonya Dökmek Zararlı mıdır?

Evet, penise kolonya dökmek zararlı olabilir. Kolonya, alkol içerir ve bu da cildinizi kurutup tahriş edebilir. Ayrıca, kolonyadaki kimyasallar testislerinize zarar verebilir.

Alternatif Geciktirici Yöntemler

Penise kolonya dökmek yerine, geciktirmeye yardımcı olacak daha güvenli ve etkili yöntemler vardır. Bunlar şunları içerir:

• Prezervatif kullanmak
    • Geciktirici kremler veya spreyler uygulamak
    • Kegel egzersizleri yapmak

Sonuç

Penise kolonya dökmek, geciktirmeye yardımcı olmaz ve zararlı olabilir. Ereksiyonu geciktirmek için daha güvenli ve etkili yöntemleri tercih etmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bişeyi yok ama yurtta dönen bu muhabbeti daha önce duymuştum gaza gelmemek lazım tabi 1-2 haftaya geçer.
  • kolona içenin kör olma ihtimali varda bunu deli oğlana dökmek için nasıl bi gaza geldin çok merakediyorum...

şaka bi yana deli oğlana öyle herşeyi sürmeyin kaldı bi çok ilaç adı altında ki şeyleri bi kulanmayın diyorlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hap'ı eriterek içmek
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.