Şimdi Ara

Peniste Sivilce Gibi Birşey 1Tane

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
25.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 15 Yaşımdayım Penisimde Sivilce Gibi Bişey Var Ten Renginde Güçük Et pARÇASI FLN DEYIL SIVILCE VEYA SIVILCEYE BENZIO DIYEYIM Ergenlıktenmı Vürüsmü Cinsel İlişki Fln Dıyor Ama Yapmadım Kaşımadan Olabilirmi Acil Doktara Gitmem Gerekiyormu
  • No ss no güven

Edit: git bence doktora

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhanruxs -- 3 Kasım 2014; 3:39:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • utanıyorum
  • Doktorluk bir durum yok geçer kendi kendine ilişki yasamadiysan eğer

• oasisinet kullanıcısına yanıt
    yok yaşamadım ama hergün nerdeyse atırıyorum bide dikatimi çekti o sığıl fln patlıyor dımı sısıp bnde öyle deyıl sankı et gıbı bellı olmuyor stn elımle oraya goturdugumde goruom sıkıyorum sert cok kucuk bısı ama kasımaylada olabılır 1.2 Hafta Sonrası Devam Ederse Artarsa Gidecem Hastaneye
  • sivilce kendi kendine gecer, yine de doktora gitmende fayda var, yok eger 2 gunde gectiyse sorun deyil
    ondan ayri arkadaslarina dikkat et. bazi deri ve zuhrevi hastaliklari hayatini kabusa cevirebilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • otuz3 kullanıcısına yanıt
    yok çok araştırdım o siğil fln deyil şuanda var 4.5 gun oldu dahada kuculdu sorun etmıyorum çok araştırdım bir gram benzemiyor onlarda içinde sıvı var kırmızı flnmış hiç benzeme yok ağrı yok şişlik yok veya sureyle şişmiyor yinede saol temizliğe daha iyi bakıyorum 2.haftaya duzelmezse gıdıcem
  • Kıl kökünde olan sivilceye benzeyen şey. Bende de arada oluyordu traştan sonra gidiyor.
  • Sauron kullanıcısına yanıt
    yok bnm tam penisin ortalarında 1tane var mınacık görulmuyor bıle elınle dokununca hısedıyosun ufk sertlık vurus deyıl stn olamazda :D
  • Beyler bendede çıktı tam penisimin altında testislerimin üstünde gibi dokununca biraz sert patlatmaya çalıştım ama içinde mercimek büyüklüğünde sert bişey var cinsel ilişkiye girmedim ama 31 i fazla çekiyorum ondanda olmuş olabilir mi yada traş ederken jiletten veya ters kesmekten falanda olabilirmi yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsteam012

utanıyorum

tıpta utanma olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.