Bildirim
Penny Dreadful:City of Angels (2. sayfa)
Kioxia EXCERIA microSD 64 GB Hafıza Kartı, UHS1 R100 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B088X252DK
4 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok az diziyi yarıda bırakmışımdır. Penny Dreadful bunlardan biriydi. Hatta en hızlı bıraktığım diziydi. -
Spoiler pek ümit vaat eder gibi gelmedi. -
-
-
ilk bölümü pek beğenmedim. -
her haltı nazilere bağlama konusundan gına geldi muhtemelen 1 bölüm daha şans verip bırakırım
bölüm başı ve sonunda çalan şarkının adı nedir ? -
normalini 1-2 bölüm izleyip bırakmıştım. bunu izlesem hikayede bir kaybım vs olur mu ? -
Bu spin off, ilk seri ile direk bağlantılı değil, bir de arada 50-60 yıl gibi bir süre var, bağlantı olsa bile ufak tefek olur. Ancak ilk seri müthiş bir yapım, o duruyorken bunu izleyemeye gerek yok, en azından sezon bitene kadar.quote:
Orijinalden alıntı: Winter Is Coming
normalini 1-2 bölüm izleyip bırakmıştım. bunu izlesem hikayede bir kaybım vs olur mu ?
İlk bölümü son 5 dk. kala bıraktım. Natalie Dormer aşkına rağmen bitiremedim. Film/diziler de hispanic, nazi, vs. konuları beni çok baydı, belki ondan dolayıdır. -
2. bölüme başladım ama bitiremedim acayip sıkıcı nd olmasına rağmen katlanamadım -
dizi komple bittiği zaman izlemeyi düşünüyordum ama maalesef İMDB puanı baya düşükmüş ana dizinin yakınından geçilmiyor galiba.
2.sezon onay alırsa belki başlarım ama pek de ümitli değilim bakalım artık. -
İzlemeyin-izlettirmeyin.Dizinin adının hatrına 3 bölüm katlandım ama bundan bir cacık olmaz. -
Daha önce 8 bölüm olacak diye yazmıştım. 10 bölüm varmış. Dizinin puanları düşük. Daha izlemedim ama soğudum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıkıcı falan ama pandemi ve de iş olmadığından dolayı bende izliyorum bir bakalım en son ne olacak merak etmiyorda değilim. -
Bence İmdb puanı düşük kalmış 6,0 bundan daha kötü yapımlar 7,0 alırkene haksızlık olmuş, piyasadaki çoğu diziye göre iyi sayılır, dönem dizisi sevenler için ideal olur. -
Dizi bence sıkıcı çünkü Penny Dreadful 3 sezonluk bölümlerinin tatıdını vermiyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İlk bölümüne baktım ama dizinin geçtiği ortamı beğenemedim. İlk versiyonuyla arasında fark büyük. Büyük ihtimal devam etmeyeceğim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X