Şimdi Ara

PenSpinning Kalem Yapımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
3.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2x Faber Castell Multimark
    2x Aihao Tükenmez Kalem
    2x Aihao Dot Pencil Grip
    2x Rotring Paper Mate Tip
    Farklı Renklerde Elektrik Bantları ( Tercihim Siyah-Sarı )
    Adım 1:
    Dr.Faber Yapıyor Gibi Başlıyoruz.Birinin Kapağını Diğerinin Arkasına Takıyoruz.
    Adım 2:
    Aihao Tükenmez Kalemindeki Süngerleri Çıkarıyoruz,Kapaklara Takıyoruz.
    Adım 3:
    Aihao Dot Pencildeki İri Süngerlerin İçerisine Sabun Sürüyoruz Onuda Az Önce Taktığımız Süngerin Üstüne Yerleştiriyoruz.Yani Sonuçta İki Sünger Üst Üste Oluyor.
    Dipnot: Yerleştirmek zordur.Sabunla yaparsanız kolaylaşabilir ama asıl önemli nokta süngerlerin gevşemesidir.
    Adım 4:
    Rotring Paper Mate Uçlarını Kapaklara Takıyoruz.
    Adım 5:
    Elektrik bantlarını aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi yapıştırıyorsunuz.
    Dipnot: Elektrik Bantlarını Kalem Gövdesini Saracak Şekilde : 6 Parça Siyah Renk,6 Parça Sarı Renkte Kesin.3 Tane Siyah ve 2 Tane Sarı Elektrik Bant Parçasına Dokunmayın,Geri Kalanı Yarı Yarıya Kesin.Yarı yarıya kestiğiniz bantları süngerlerin üstüne yerleştirmeye başlayın.Yarı Sarı,Yarı Siyah Şeklinde.Süngerlerin olduğu kısım arıyı andıracaktır =)
    Gövdeyede Resimdeki Gibi 2 Sarı 3 Siyah Elektrik Bandı Yapıştırın.
    Kalemimizin Son Hali !..
    Dipnot: Gripleri isteğe bağlı kısaltabilirsiniz.Önemli olan kısım uçların biraz şişik gözükmesi.

Stabilo Bee Mod

Malzemeler
    2x Aihao Skater Stabilo ( Markası Önemli)
    2x Aihao Dot Pencil Grip
    2x Rotring Paper Mate Tip
    Farklı Renklerde Elektrik Bantları ( Tercihim Yine Siyah-Sarı )

İlk olarak birinin kapağını diğerinin arkasına takıyoruz.Gripleri kapaklara geçiriyoruz.Papermate uçlarınıda kapaklara geçiriyoruz.(Skater ile papermate uçları %100 Uyumludur,Direk Takılır).Gövdeyi ve kapakları tamamen siyah elektrik bandıyla yapıştırıyoruz.Kapakların tam ortasına bir parça sarı elektrik bandı yapıştırıyoruz.Daha sonra gövdeye biraz sarı şekillendirmeler yapıyoruz.(Sarı elektrik bandını uzun kesin,ince olacak şekilde ister düz ister dalgalı kesin ve kalemin gövdesini sarın.)
    Kalemimizin Son Hali !..

ALINTIDIR!!!

Arkadaşlar yeni bir hobi ama 2 günde yapılacak birşey değil yani yapamadım of olmuyor diye üzülmeyin ben fingerpass daha yeni öğreniyorum bazı hareketler 2-3 hafta bile çalışılıyormuşş.

• Arkadaslar Gaziantep'te oturuyorum. Bana orjinal pen spinning kalemi satacak birini arıyorum. Elinde olan birisi varsa lütfen benimle görüşsün.
    Not: Orjinal olması şart elle yapılmamış olucak vede buster cyl gibi olursa sevinirim :D

Şimdiden teşekkürler
  • Aihao Dot Pencil Grip Türkiye'de bulunuryor mu acaba
  • Pen spinnig kac aydA OGRENILIYOR
    ya charge hareketini yapamiyorum puff noktasi nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silikon Kalıp Yapımı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.