Şimdi Ara

El yapımı ısıtıcı yapımı (Sorular ?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bodrumda kullanmadığım nikel-crom tel var :) Okulda almıştım 10 metre kadar. İnce bişey pille bile ısınıyor.

El yapımı ısıtıcı yapımı (Sorular ?)

Yukarıda ki gibi bi ısıtıcı yapsak çalışır mı ? amacım pc nin yanına koyucam ellerim üşüyor

ses cıkmaz bence 12v luk bi fan sonuçta. Yorumları bekliyorum

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenakord08

Okan bey... Dediğiniz sistem gayet güzel olacaktır. ancak bir DC adaptor kullanmanız gerekir yoksa pil dayanmaz.. Haaa bu arada kullanacağınız telin boyutunu DC Adaptörünüzle deneyerek Yeterli ısı aldığınız boyda kesin ve fanın önüne yerleştirin..

Yanıtınız için teşekkürler dediğiniz gibi deneyerek bulunuyor fazla kısa oldumu tel eriyor

Son bi sorum olucak. bu teli ac adaptör ile calıştırırsak ne olur ?
  • Annem saolsun 4 makara nikel-krom'u çöpe atmış

• quote:

Orijinalden alıntı: okan3232

Annem saolsun 4 makara nikel-krom'u çöpe atmış

Bu konuda değil ama aynı dertten muzdaripiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ni cr tel ile mi yapılıyordu. 1 Allahın kuluda söylemedi ki rezistans o tellerle olmaz . Her türlü telle denedim olmadı . Nerden bulabilirim ben bu teli ?
  • Aynı dert zaman zaman bizde bile yaşanmakta
    Cr-Ni teli , herhangi bir elektrikçiden , elektrikli soba teli diyerek alabilirsiniz 3-5 liraya.
    Saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    %100 Doğal ve El Yapımı Sabun
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: untayk

Aynı dert zaman zaman bizde bile yaşanmakta
    Cr-Ni teli , herhangi bir elektrikçiden , elektrikli soba teli diyerek alabilirsiniz 3-5 liraya.
    Saygılar.

Ispartada kaç tane elektrikci elektronikci gezdim geçen sene hiç bir yerde yok internetten okula getirttik okulda bana vermişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekmek arası Eti Puf

quote:

Orijinalden alıntı: untayk

Aynı dert zaman zaman bizde bile yaşanmakta
    Saygılar.

Ispartada kaç tane elektrikci elektronikci gezdim geçen sene hiç bir yerde yok internetten okula getirttik okulda bana vermişti

insaat malzemesi satanlardada oluyor rezistans dediginizde verirler 1-2 tl bise ucuz böyle bise yapmayı düsünen arkadaslar önce bilgisayarda niye demeden önce adöptörle denesinler bi kaç saat eger bi sıkıntı olmazsa adöptörde flaaln niye ona göre pc de kullansınlar pc de kullanmanızı yinede tavisye etmem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.