Bildirim
El yapımı ısıtıcı yapımı (Sorular ?)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
up -
quote:
Orijinalden alıntı: kenakord08
Okan bey... Dediğiniz sistem gayet güzel olacaktır. ancak bir DC adaptor kullanmanız gerekir yoksa pil dayanmaz.. Haaa bu arada kullanacağınız telin boyutunu DC Adaptörünüzle deneyerek Yeterli ısı aldığınız boyda kesin ve fanın önüne yerleştirin..
Yanıtınız için teşekkürler dediğiniz gibi deneyerek bulunuyor fazla kısa oldumu tel eriyor
Son bi sorum olucak. bu teli ac adaptör ile calıştırırsak ne olur ? -
Annem saolsun 4 makara nikel-krom'u çöpe atmış
-
quote:
Orijinalden alıntı: okan3232
Annem saolsun 4 makara nikel-krom'u çöpe atmış
Bu konuda değil ama aynı dertten muzdaripiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ni cr tel ile mi yapılıyordu. 1 Allahın kuluda söylemedi ki rezistans o tellerle olmaz . Her türlü telle denedim olmadı . Nerden bulabilirim ben bu teli ? -
Aynı dert zaman zaman bizde bile yaşanmakta
Cr-Ni teli , herhangi bir elektrikçiden , elektrikli soba teli diyerek alabilirsiniz 3-5 liraya.
Saygılar. -
quote:
Orijinalden alıntı: untayk
Cr-Ni teli , herhangi bir elektrikçiden , elektrikli soba teli diyerek alabilirsiniz 3-5 liraya.
Saygılar.
Ispartada kaç tane elektrikci elektronikci gezdim geçen sene hiç bir yerde yok internetten okula getirttik okulda bana vermişti -
quote:
Orijinalden alıntı: Ekmek arası Eti Puf
quote:
Orijinalden alıntı: untayk
Saygılar.
Ispartada kaç tane elektrikci elektronikci gezdim geçen sene hiç bir yerde yok internetten okula getirttik okulda bana vermişti
insaat malzemesi satanlardada oluyor rezistans dediginizde verirler 1-2 tl bise ucuz böyle bise yapmayı düsünen arkadaslar önce bilgisayarda niye demeden önce adöptörle denesinler bi kaç saat eger bi sıkıntı olmazsa adöptörde flaaln niye ona göre pc de kullansınlar pc de kullanmanızı yinede tavisye etmem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X