judas priest alt grubu olarak çıktıklarında yeni vokalin rezalet ingilizcesi sonrası gözümde pentagram ''rip'' olarak yer aldı
tenezzül etsen daha iyi olurdu.
Judas priest alt grubu olarak çıkması işin ekonomik boyutu.bu adamların da para kazanmaya ihtiyaçları var.bizim halkımızda olan yabancı hayranlığının bir sonucu bu.o konsere gidenlerin en az yüzde 30'unun whitesnake ve pentagram'ı tanımadığına bahse girerim.
Gökalp ergen'in de berbat bir ingilizcesi olduğunu söylemek haksızlık olur.adam 20 senedir bu işin içinde.tabi bana da biraz acaip gelmedi değil vokali.bu biraz tarzla alakalı.ama güçlü bi sesi var.
Albüme gelirsek eski albümlerin gölgesinde kaldığı doğru ama yine de iyi bi albüm olmuş.Ogün Sanlısoy'lu zamanlar thrash-speed tarzını özlesekte Pentagram'ı artık böyle kabul etmeliyiz.
judas konserinde çıkmasına lafım yok. elbette katılacaklar konsere. ama o konser faciaydı. orada olan bir çok kişinin görüşü de bu şekildeydi. benim yeni vokali izlediğim (sonis hariç) ilk performansıydı onda da bu kadar kötü bir performans beklemiyordum.
yabancı hayranlığı ile de alakası yok. Türkiye de mezarkabul e verilen değer hiç bir yerli gruba verilmiyor. whitesnake ye gelince en az judas kadar çığlık atıldı ve özellikle is this love da şarkıyı ezbere söylemeyen yoktu. neyse bu kısımların konuyla alakası yok zaten.
tuborg gold festi bekliyorum , oradaki performansı aynı mı olacak acaba.
@deepdelver mesajının tamamında saçmalamışsın. tırnak işareti içinde yazdığım , o benzetme mi türkçeyi katletti. komiksin ve özentilik seziyorum. bi ara türkçe ye aşırı sahip çıkma popülerdi k yerine q yazanlar eleştirilirdi doğal olarak. sen için cıkını çıkarıp o benzetmeye bile kup bulmuşsun komik.
bu arada bi anlama kıtlığı sezdim. ''judas ın alt grubu olarak çıktıysa ne olmuş'' yazmışsın. arkadaş judas ın alt grubu çıktığı için laf mı söyledik onu nasıl anladın. mezarkabul o kadar konser veriyor. hangi konserini izlediğimi belirtmek için judas ın alt grubu olarak çıktıkları konseri söyledim. sen ne anladın merak ediyorum
yabancı yalakası olduğumu nereden çıkardın üstün güçlerin mi var. yabancı gruplardan birini de övmedim halbuki..
baht, soul sacrifive , heretic soul , anoreksi , voc dan tut black omen e kadar sayfalarda konserlerinde desteklediğim yerli gruplar senin o üstün gücün radarına yakalanmamış galiba. merak ediyorum kaç amatör grubun konserini izledin kaçına ne destek verdin ?
bir canlı performansı eleştirmeyi sanata saygısızlık olarak nitelendirmen son noktayı koymuş , allah dan acil şifalar diliyorum
It's Dawn Again albümdeki en iyi şarkı bence.
Geçmişin Yükü çok fena olmuş
Ben sevmedim. Özellikle vokalde Murat İlkan çok daha iyiydi.
Albüme iyice alıştım, uzakta dışındaki her şarkı harika bana göre, özellikle Apokalips.
Gayet güzel albüm.
hmm.. Türkiye'nin ey iyi Rock grubunun yeni albüm topiğinin 10'larca sayfa olması gerekirdi neyse..
askerdeyken bi kaç kere geçmişin yükü parçasının klibine denk gelmiştim salaklar hemen değiştiriyodu askerliğim bitsin hemen albümü alıcam dedim,bitti aldım
gayet güzel olmuş
yalnız ilginç bi durum var,şarkılar tamamen ortaya karışık olmuş,albüm içinde tarz bütünlüğü yok gibi biraz ordan biraz burdan olmuş sanki
yinede güzel
Müzik eskisi kadar zengin, ama yeni vokal öncekiler kadar sarmadı..
Pentagram'ın yeri benim için ayrıdır ilkokuldayken anatolia kasetini almıştım ve benm için metal müziğe ilk adım diyebilirim ama onların yeni bir albüme çok ara vermesi benimde pentagram'a ara vermeme neden oldu ilk fırsatta albümü dinleyeceğim ama benim için murat ilkanın yeri hep ayrı kalmıştır
Duvarlar örülmüş üstüne öldürmüşler seni doğmadan önce..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme