Şimdi Ara

@@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@ (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.162
Cevap
58
Favori
1.364.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizi zevkle izliyorum. Tebrikler.
  • Sağolun arkadaşlar, yarın akşam nöbetçiyim boş bırakmayalım platformu.. dvm..

@@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@

Pentax K10D + Sigma 70-300 Apo Macro DG
  • arkadaslar

pentax optio a30 kullanicisi idim. dusurdum ve LCD ekrani kirildi. makine onun disinda normal islevini yerine getiriyor. internette bulamadim spare part. nasil nereye goturmeliyimde yaptirmaliyim. oyle cok fotograf kalitesinde olan aman sunuda cekeyim aman bunuda cekeyim diyen biri degilim. bendeki makineyi secerken de kucuk hafif tasinabilir olmasi ve average olarak kaliteli denebilecek goruntuleri yakalamasi benim icin yeterliydi.

varmi onerisi olan ?
  • Merhaba arkadaşlar bende HDR ile az uğraşayım dedim RAW formatında fotoğraflar çektim fotoşop ile açtım ama aşağıdaki hatayı verdi, anlayamadım bilen arkadaşlardan yardım istiyorum. Photoshop cs3 kullanıyorum acaba bu sürümde mi olmuyor yada nedir hata? türkçe yama var ondan mı acaba?

• Photomatix Pro 3 programını denedim ama olmadı galiba
    eksik birşeyler var.

• Photomatix pro 3 u ben kullanmıstım ama jpeg de denemıstım hıc raw da denemem olmamıstı.Jpeg dede sorun cıkıyormu?
  • phtomatix ile yapmak biraz zor
    aynı kareyi 3 farklı pozlama ile çekip koymak,
    ayrıntılarla uğraşmak sıkıcı olabiliyor
    bu yüzden dediğim gibi Redynamix i bir dene

• redynamix ile denedim

• başlığımız şenlensin şimdi sizlere fakirin makrosu olan helios 58mm +uzatma tüpü ile aldığım sonucu gösteriyorum

bu da büyükada gezisinden bir kare 18-55 ile çekildi

• büyükada sahil grenleri bilerek ekledim sağ tarafta sensör lekem var bir adet fotoşop olmadan ücretsiz silebileceğim bir araç bilen varsa lütfen söylesin bu arada fotoları ücretsiz paint.net programı ile işliyorum tavsiye ederim herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chilbir -- 23 Nisan 2008; 17:08:24 >
  • .

•  @@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylakadam81 -- 23 Nisan 2008; 21:36:31 >
  • hanamichi , erenelhan ve chilbir aylakadam81
    ellerinize sağlık arkadaşlar. kareler birbirinden güzel, devam, daha fazla arkadaştan katılım beklioruz..

minia minare..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 23 Nisan 2008; 21:56:07 >
  • Yildiz..alan derinliği... renkler... tebrikler üstad..
    ya senin eline hangi objektif geçerse onu konuşturuyorsun ..70 300 sigma neredeyse limitlerini zorluyor !!!!!!!
  • Teşekkür ederim İsmail abi. Beğendiğine sevindim. 70-300 Apo kullandıkça keyif veren bir optik. özellikle tele uzadıkça bokeh tadını göstermeye başlıyor.
    Shake Reduction (Titreşim önleyici optik sistem) kapalıyken 300mm de net çekimler yetersiz ışık koşullarında hayal gibi.
    Bu yönüylede body ile uyum içinde. Havalar güzelleştikçe daha iyi alışırız sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 23 Nisan 2008; 22:53:36 >
  • Sanırım bunu senden istediğim fotograf olmalı..
    degerlere baktıgımızda....

iso-320
    1/1000 enstantene
    odak 300 mm
    f 5.6
    Pentax K10 D 300 mm de elde çekimde bile (seni iyi bilirim hep elde çekersin..daha tripod kullandıgını görmedim çünkü !!!!) titreşim önleyici özelliğini konuşturmuş ve keskin bir foto vermiş.
  • gecen gün cektigim resimlerden harika bir kartal kara kartal diyecem ama bu biraz kirma sanirim
  • hkesci54 kırma mırma ama çok heybetli duruyor ben asıl yukardaki sadece kafası çekilmiş olan kuşa bittim çok güzel yakalamışsın tebrik ederim devamını bekliyorum
  • dikey çektiğin fotoları, sonradan makine üzerinden izlerken, makine fotoyu kendiliğinden çevirip mi gösteriyor? eğer öyleyse muhtemelen o duyduğun ses makinenin eğimini yatay - dikey kadraj mı diye takip eden şeyin sesi. adını bilmiyorum.

benim nikonda da var aynı şey.

not: bunlar tahmin, açıp kitabını okumadım.

quote:

Orjinalden alıntı: aylakadam81

Arkadaşlar az önce fark ettim k10d bodymi sağa sola eğip düzeltirken sanki içinde birşey kayıyormuş gibi ses geliyor bu normalmi? Objektifi çıkartıp denedim aynı ses hala geliyor... Acayip panik yaptım fikri olan varmı konu hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpug -- 23 Nisan 2008; 23:40:51 >
  • Senin fotolarınıda Sanyo ve Makro topiğinde takip ediyorum İsmail abi (müdür) ellerine sağlık..
    Bu arada birde PENTAX Optio A-30 aldım kompakt olarak..
    Buda senin için olsun görüşelim bu ara..

Deniz seviyesinden 700 feet yukarıda.. Dağlarda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 23 Nisan 2008; 23:41:50 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.