Şimdi Ara

@@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@ (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.162
Cevap
58
Favori
1.364.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fotoğraf üzerinde yazı ve çerçeve haricinde pek oynamam. Cihaz ne görüyorsa sizinle paylaştıklarım bunlar. Pentax K10D nin renk derinliği ve doğallığı zaten bilinen bir gerçek. Uğraşmama gerek kalmıyor, fotoğraflardaki güzelliğin sırrı bu olsa gerek..

@@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@

Pentax K10D + Sigma 70-300mm Apo DG Macro
  • @ yildiz helal olsun valla fotoğrafların çok güzel =) ..
  • gerçekten 10 numara fotolar helal yıldız :)
  • avcılar sahil
  • @ yıldız

• K10D

• chilbir fotoğraflar harika olmuş

eski kodak makinemden

• Arkadaşlar acil bilgi paylaşımı rica ediyorum....Şu anda Dubai deyim ve 1-2 saat içinde havaalında olacağım. Dün akşam burada bir kaç mağazada objektif fiyatlarına baktım ve bizim malum alışveriş sitelerinin yarı fiyatına olduğunu gördüm...
    Sizce buradan Sigma 70-300mm f/4-5.6 APO DG Macro objektif almak mantıklımı veya başka tavsiyeleriniz olurmu???
    Tabi birde Hayyam dan gidip güvenilir bir şekilde almakta var opsiyonlar arasında...
    Kestane kebap acele cevap
  • al al 70-300 apo mutlaka al hatta 2-3 tane al burada satarsın onları ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenelhan

chilbir fotoğraflar harika olmuş

teşekkür ederim eren canımı mısır çektirdin nerden bulcam şimdi mısırı

foreversenna 70-300 apo fiyatı ne kadar?ancak tabiki 2-3 tane gümrükte sorun çıkartabilir o konuya dikkat et derim ben
  • Sigma 70-300mm Apo , tadılması gereken bir Tele Macro..

• harikasın yildiz niyeti bozdum işe girim ilk işim 70-300 ya da 50-150
  • @yildiz,

Karelerin oldukça iyi. 70-300 bende de var. Özellikle açık alanda, güneşte iyi sonuçlar verebiliyor. Ancak ışık biraz azaldığında diyaframı birazcık açmayla ve pozlamayı birazcık uzatmayla keskinlikten uzak sonuçlar da verebiliyor.

Genelde o lensi 200mm'den sonrası için kullanmamaya çalışıyorum. 200'de de F8 veya F11.

Ben de iki kare ilave edeyim

190mm
    F8
    1/180sn
    Manual

28mm
    F8
    1/250sn
    Manual
  • Dayanamayıp bir tane daha ekleyeyim

Geçen sene Haliç'te gerçekleştirilen Redbull Airracing yarışından..

170mm
    F/11
    1/250sn
    ISO 100
    Manual
  • Arkadaşlar maalesef Dubai maceram Dutyfree de hüsranla sonuçlandı. Sigma 50MM Macro objektif ve 70-300 objektifleri gözüme kestirmiştim ve büyük bir hevesle gidip inceledim modelleri bir alışveriş merkezince önce. Zaman kıtlığından dün bu saatlerde Dubai Dutyfree de kendimden geçmiş bir şekilde objektif aradım ve sonunda buldum...
    Şimdi sıkı durun fiyatları söylüyorum :
    50MM Macro 900Dirhem ( 300YTL ), 70-300 APO ise 750 Dirhem ( 250YTL ) gibi bir fiyattı. Hevesimin kursağımda kaldığı kısım ise fiyatları görüp gözümün döndüren objektiflerin sadece Nikon uyumlu olmasıydı !!! Uçağın kalkmasına 1 saat kala yaşadığım dumuru artık siz tasavvur edin...Tezgahtar adama kafa atmak istedim o anda ve elim boş olarak geri geldim
  • sağlık olsun tr de spot olarak 70-300 300-350 lira arası sanırım buradan alırsın artık ama dubaide fiyatlar süpermiş doğrusu
  • trio
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bakamıyordum topiğe çok güzel fotoğraflar var.Buarada 2. sayfaya düşmüşüz .Bakalım beğenecekmisiniz...

edit:Yazım hatası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylakadam81 -- 20 Nisan 2008; 18:49:01 >
  • cfiliz , erenelhan ve aylakadam81 fotoğraflar güzel arkadaşlar ellerinize sağlık. aylakadam81 ışık dengesini iyi ayarlamalısın sana tavsiyem ışığın yetersiz olduğu bu tip makro çekimlerinde iso400 ile daha yüksek bir enstantrene hızında daha net ve temiz kareler elde edebilirsin makinen buna müsait.

• Yıldız çok teşekkürler önerilerin için deneyeceğim en kısa zamanda.Bu topic sayesinde K10 yi hergün daha verimli kullanmaya başladım
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.