Şimdi Ara

@@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@ (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
33.162
Cevap
58
Favori
1.364.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağolasın yildiz 70-300 konuşuyor, böylelikle fotoğrafı çeken ellerin ne kadar önemli olduğunu gösteriyorsun bize paylaşımın için teşekkürler, senin de dediğin gibi diğer arkadaşlardan da paylaşımlar bekliyorum.
  • Merhaba arkadaşlar, bu forumda aranıza yeni katıldım. Bikaç arkadaşı başka forumlardan tanıyorum.
    K10D sahibiyim ve macro objektif almak istiyorum, max 1.000ytl. Benim düşündüğüm 2 model var: Sigma 70mm ve Tamron 90mm. Sizinde değerli fikirlerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.SiNan

Merhaba arkadaşlar, bu forumda aranıza yeni katıldım. Bikaç arkadaşı başka forumlardan tanıyorum.
    K10D sahibiyim ve macro objektif almak istiyorum, max 1.000ytl. Benim düşündüğüm 2 model var: Sigma 70mm ve Tamron 90mm. Sizinde değerli fikirlerinizi bekliyorum.

merhaba
    öncelikle hoşgeldin, tam da benim düştüğüm durumdasın sigma 70mm geçen sene en iyi lens ödülü aldı ancak tamron da çok kaliteli bir lens ben de uzun zamandır ikisi arasındayım ancak daha sığ alan derinliği vereceği için ve kısa bir tele ihtiyacı duyduğum için tamron 90mm yi tercih edeceğim, ancak tabiki 70mm de kesinlikle çok iyi bir lens ve hala aklım gidip gidip geliyor benim görüşüm ikisi arasında optik olarak aman aman bir fark yok sen en iyisi ihtiyacın olan odak uzaklığına göre bir seçim yape madem forumdasın biraz fotoğraf paylaş k10d pas tutmasın
  • ne zaman bi boşluk versem coşuyorsunuz valla
    elinize sağlık

@@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenelhan

ne zaman bi boşluk versem coşuyorsunuz valla
    elinize sağlık

eren sen de boşluk verme bak başlığımız yetim kalıyorherhalde forumda tek işsiz benim24 saat buradayımçok güzel 18-55 makrosu tebrik ederim
  • teşekkürler chilbir çok naziksin..
  • merhaba arkadaşlar çok güzel fotoğraflar geliyor tebrikler elinize sağlık buda benden olsun.

• BEYOĞLU RAPSODİSİ

eskilerden
  • Bende büyük ihtimalle Tamron alacağım ;ama Sigmanın aldığı ödüllerde aklımı çelmiyor değil...

•  @@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chilbir -- 13 Nisan 2008; 23:25:35 >
  • Fotoğraflar ve paylaşım gayet iyi arkadaşlar.. Ateşe devam :)

Su

Pentax K10D + Sigma 70-300mm Apo DG Macro

300mm ISO 1000

k10d+18-55mm

• yıldız çok güzel fotolar.Bu gidişle en kısa zamanda alacam bir 70 - 300

Bu da benden bir lale.Biraz geç oldu ama
    18 - 55
  • Arkadaşlar Raw işlemek için hangi yazılımı kullanıyorsunuz.k10d nın software cd sını kaybettım upload etme sansı olan varmı.PHOTO LABORATORY programını kuracamda ınternetten pentax sıtesınden ındırdım software cd sını ısteyıp duruyor.
  • raw therapy diye bir program var ücretsiz fena değil ben kullanıyorum normal foto işlerken de gimp ya da paint.net kullanıyorum yine ücretsiz bunlar da
  • yıldız

fotoğraf tonlarına falan bittim heleki keskinlik mükemmel ellerine sağlık :)

bir canon kullanıcısı olarak imrendim cidden
  • Teşekkür ederim. Marka gözetmeksizin fotoğraflarınızı buradada paylaşabilirsiniz..

Pentax K10D + Sigma 70-300mm Apo DG Macro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 15 Nisan 2008; 16:41:51 >
  • yıldız

gerçekten süper fotolar 70-300 aponun bölesi güzel keskinlik tonlamalar verdiini hiç beklemezdim :)

fakat, photoshop gibi fotolarda oynama yapıomusun yapıosan neler yapıosun ??

ayrıca renk keskinlik tonlama ayarların neler ?? ya da bunlar sırmı ??
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.