Şimdi Ara

@@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@ (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.162
Cevap
58
Favori
1.364.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yağmur kesildi nihayet vişne ağacını çektim az

@@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@
  • Slm arkadaşlar. Bir süredir takip edemedim. Sigma 70-300 APO DG Macro elime ulaştı ancak henüz 1-2 poz çekebildim. Müsait bir zamanda denemelere başlarım. Sizlerden gelen kareler oldukça güzel.

1-2 deneme K10D + Sigma 70-300 Apo DG Macro (300mm)

------------------------------------------------------------------

150mm

• 70*300 hayırlı olsun yildiz tripod olmadan makro modunu kullanabiliyor musun?zira hem makro modu 200 mm de başlıyor hem de o değerdeki diyafram açıklığında bek bir şey vaad etmiyor bildiğim kadarıyla
  • Titreşim önleyici iyi işliyor bununla birlikte 200mm ve yukarısı çoğu yerde, özellikle kapalı mekanda yüksek iso değerlerinde çekimler yeterli düzeyde.
    Henüz Tripod ihtiyacı hissetmedim, tabiki tripodla çekim gerektirecek ve iyi sonuçlar çıkacak kareler var. Ancak diyaframa bağlı sığ alan derinliği ve bokeh kalitesi ortada.

Pentax K10D + Sigma 70-300 Apo DG Macro
  • hmm para ayarlayabilirsem sabit makro mu yoksa zoom tele mi alsam diye kararsızlıktayım da ondan merak ediyorum ancak
    senin de söylediğin gibi sanırım makro konusunda sabit makrolara oranla pek başarılı değil
    hiç yoktan iyidir ama değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chilbir -- 5 Nisan 2008; 22:16:09 >
  • Makro konusunda sabit oranlı bir Tamron 90mm f/2.8 mükemmel bir seçim mesela..
    Tele lens her nekadar makro olsada yakınlaşma ve buna bağlı detay kalitesi açısından Sabit odaklı makro lenslerin karşısında ezilir.
    Dış mekanlarda yaklaşamadığımız objeleri uzaktan net fotoğraflamanın engüzel yoluda tele lensler. Sigma 70-300 bunun en uygun örneği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 5 Nisan 2008; 23:11:09 >
  • haklısın tamron ideal lens listemde en başta yer alıyor geçen klas fotoya sormuştum pentax için olanı henüz tr ye gelmemişti 2haftayı geçti artık bulunur sanırım
    yildiz foto da exif bilgilerinde odak 200 diyafram ise 2.8 görünüyor bir yanlışlık olmasın?ya da opera mı yanlış okuyor anlamadım
  • başlık altlarda kalmasın

• FOTOKRİTİK LINK >> http://www.fotokritik.com/1075315

PENTAX K10D + SIGMA 70-300mm APO DG MACRO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 7 Nisan 2008; 11:17:44 >
  • Yildiz...sigma 70-300 apo almışşsın sonunda..hayırlı olsun..
  • yildiz hayırlı olsun
    iyi günlerde kullanman dileğiyle..
  •  @@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@
  • müdür , erenelhan teşekkür ederim.. Havalar düzelince güzel bir haftasonu gezisi yapalım diyorum bu yakınlarda..

Pentax K10D + Sigma 70-300mm Apo DG Macro
  • dvm...

• oh ne güzel gezin hep beraber...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yildiz

.. Havalar düzelince güzel bir haftasonu gezisi yapalım diyorum bu yakınlarda..

,

Gezi fikri süper walla.

Birde hocam sen ne kadara ve nereden aldın lensi ben bu aralar alma aşamasındayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yildiz

müdür , erenelhan teşekkür ederim.. Havalar düzelince güzel bir haftasonu gezisi yapalım diyorum bu yakınlarda..

ben de ben de!
  •  @@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 8 Nisan 2008; 10:40:38 >
  • Sevgili oğlum Çağan Ateş

• quote:

Orjinalden alıntı: erenelhan

Sevgili oğlum Çağan Ateş

çok tatlı bir çocuğa benziyor, inşallah analı babalı büyür bu arada çok güzel fotoğraf olmuş
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.