Şimdi Ara

@@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@ (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.162
Cevap
58
Favori
1.364.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: karenin

güzel foto semazen fotolarını seviyorum. keşke pozlamayı biraz daha uzatıp hareketi ön plana çıkarsaydın.
    quote:

Orjinalden alıntı: cfiliz

Bu da Bursa Karabaş-ı Veli Kültür Merkezi'nden...

58mm
    ISO 800
    1/25sn
    F/7,1

Evet iyi olurdu, ancak maalesef tripod kuracak yer yoktu.. Elde de pozlamayı 1/25'den fazla uzatında bulanıklık oluşacak gibiydi...
  • ellerinize sağlık çok güzel kareler.. bu aralar iş nedeniyle uğrayamıyorum siz devam edin ben yetişirim
  • damla denemem

@@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@

k100 D
    70-300 apo
    odak: 300 mm
    f: F/8
    poz süresi: 1/125 sn.
    iso 200
  • erenelhan damla gayet güzel görünüyor, biraz netlik kaybı var tabi.. Sanırım bunu önlemen için SR a ihtiyacın var.. Bir ara sensörü temizlesen ii olur

Pentax K10D + Pentax SMC FA 28-80mm f/3.5-4.7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 2 Nisan 2008; 9:27:16 >
  • Bugün istanbulda müsait olan arkadaşlar kimler bi görelim
  • evet yildiz kesinlikle var ama cesaret edemiyorum temizlemeye, zaten temizleme aparatlarımda yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: yildiz

Bugün istanbulda müsait olan arkadaşlar kimler bi görelim

ya Ahmet tüh ben de yeni eve geldim sabahtan beri dışardaydım daha önce görseydim inan gelirdim
  • Olsun sorun değil Hakanında (Plutosdaddy) işi çıktı gelemedi, tek başıma 2 tur attım hayyamda şimdi eve geldim, değişiklik oldu..
    Sıfır bir Pentax 18-55mm aldım, 17-70 f2.8 gelene kadar kullanırım..

(Odak foto) Mustafa abinin ellerinde Nikon F3 (ISO 800)

• İşte 28-80'lik lensim.. Ön tarafta da pek yaygın olan Sigma 70-300mm APO Macro.

Fotoğraf 50mm F/1.7 MF lens ile
    F/2,4
    ISO 280
    1/90sn değerleri ile çekilmiştir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 3 Nisan 2008; 9:49:49 >
  • yıldız 18-55 kaça geldi?
  • Kit halinde kutudan çıkan lensti alan sadece body almış lens bana kaldı.
    Sadece dün için lens lazım oldu onun için aldım. Sıfır aldığım için gayet uygun geldi, 115 dolara (150ytl)
    Aynı lense Aydınlar foto 200 euro fiyat verdi (Sanki piyasadan haberleri yokmuş gibi)
    Herkes kafasına göre bi fiyat biçiyor. Birde Sigma 70-300 Apo gelecek o nedenle 18-55 i aldığım fiyata satıcam bu ara.
    Kendi sınıfında eniyi 18-55mm bu lens 2 dir kullanıyorum gayet güzel sonuçları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 3 Nisan 2008; 10:59:06 >
  • Yarın kısmetse 70-300 Apo elime geçer.. Bakalım macro adına neler yapılıyor tele ile..

• bizden çok farklı sonuçlar alacağın kesin 70-300 apo ile, bir de İstanbul da olmak var fotoğraf çekmek iiçin, dışarı çıkıyorum walla çekecek kare bulamıyorum desem yeridir. Yedi tepeli şehirde olmak vardı şimdi...
  • @yildiz lensin hayırlı olsun şimdiden,cfiliz senin 28-80 i mi aldı?70-300 ün makrosunu merak ediyorum ben de artık paylaşırsın fotoları, bir de onun pentax versiyonunda diyafram halkası var mı?

@erenelhan sen nerede yaşıyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: chilbir

@yildiz lensin hayırlı olsun şimdiden,cfiliz senin 28-80 i mi aldı?70-300 ün makrosunu merak ediyorum ben de artık paylaşırsın fotoları, bir de onun pentax versiyonunda diyafram halkası var mı?

Sanmıyorum ki yıldız'ın ki olsun.. Ben 28-80'i alalı bir seneden fazla oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: cfiliz

quote:

@yildiz lensin hayırlı olsun şimdiden,cfiliz senin 28-80 i mi aldı?70-300 ün makrosunu merak ediyorum ben de artık paylaşırsın fotoları, bir de onun pentax versiyonunda diyafram halkası var mı?

Sanmıyorum ki yıldız'ın ki olsun.. Ben 28-80'i alalı bir seneden fazla oluyor

ha pardon o zamanyildiz da bir ara satmaya çalışıyordu satıp satmadığından haberim yok ondan öyle dedim
    hmm baya da kullanan var o zaman 28-80 i
  • 18-55

• quote:

18-55

Diyafram açıklığını 7,1 seçmenizin nedeni nedir acaba.. biraz daha açıp arka taraf daha bulanık hale getirilebilirdi..
  • sivrisinek ilacını ateşledik

• quote:

Diyafram açıklığını 7,1 seçmenizin nedeni nedir acaba.. biraz daha açıp arka taraf daha bulanık hale getirilebilirdi..

o odak uzaklığında nesneye o kadar yaklaşınca haliyle net alan derinliği çok azalıyor objenin tamamı net olmuyor o nedenle diyafram kısmak zorunda kaldım
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.