Şimdi Ara

@@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@ (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.162
Cevap
58
Favori
1.364.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Manuel Lenslerin tadı bambaşka el ile netleme yapmak ayrı bir marifet aslında. Netleme uyarısı olsada olmasada aynı.
    Ellerine sağlık chilbir. Harley çok güzel çıkmış. Emr²

@@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@

Asahi optical co. Japan
  • tesekkur ederim
    ancak elle netleme yaparken k10d 40d yada d80 gibi 0.95 buyutmeli aydinlik pentaprizmalarda kolay oluyor, bendeki 0.85 buyutmeli ve penta mirror bu nedenle sizinkinden daha karanlik ve daha kucuk goruntu aliyorum
    son foto enfesmis ya sehir icinde ancak bu kadar bulabiliyorum olsa da ceksek
  • Maşukiye gezisinden..

İstanbul gezisinden..

Pentax K10D + Pentax SMC FA 28-80mm f/3.5-4.7
  • uzun süredir rahatsızlığımdan dolayı bakamadım topiğe, almış başını gitmiş..

teşekkürler hepinize..
  • Geçmiş olsun Eren..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 27 Mart 2008; 22:17:33 >
  • Ooo topik uçmuş gitmiş ,

Madem sizler çiçek böcek koydunuzu bunlarda benden ;

• merhaba arkadaşlar bugün yildiz ın pmsini okuyunca akşam iş çıkışı hemen kaineyi aldım elime ve attım kendimi dışarı.İnşallah beğenirsiniz.Yorumlarınızı bekleyeceğim

• @ aylak adam

Hepsi çok güzel

ilk fotoğraf tek bir kareden mi crop edildi yoksa iki kareyi mi birleştirdin.

Birleştirmeyse hangi programı kullandın?
  • İlk fotografta 3 kareyi birleştirdim ama daha ii açıyla çekilirse daha genmiş bir fotoğraf elde edilebilirdi.Panaroma Marker Pro 4 programını kullandım
  • Teşekkürler yildiz iyi ki varsın.

Geçen sayfalarda mıydı başka bir topikte miydi tam hatırlayamadım pillerle ilgili sorular vardı, bir deneme yaptım GP 2100 mAH pillerle flaşlı ve flaşsız toplam 150 kare çektim, bana az gibi geldi.

Sevgili traş makinem

• pillerle ilgili ben sormuştum teşekkürler ama az gibi sanki
    quote:

Orjinalden alıntı: erenelhan

Teşekkürler yildiz iyi ki varsın.

Geçen sayfalarda mıydı başka bir topikte miydi tam hatırlayamadım pillerle ilgili sorular vardı, bir deneme yaptım GP 2100 mAH pillerle flaşlı ve flaşsız toplam 150 kare çektim, bana az gibi geldi.

• quote:

ben ansmann 2850 lik pilleri ilk şarj edişimde 450 kare çektim normal flaşlı flaşsız bir kullanımdı kasmadım yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chilbir -- 28 Mart 2008; 22:31:23 >
  • herkese tebrikler fotoğrafları görünce imrendim makinayı alalı beş altı ay oldu doğru düzgün fotoğraf cekmedim bataryasını üçüncü kez şarj etmedim bile inşallah bende makinamla daha çok vakit geçiricek fırsatı bulurum
  • Emr² ve aylakadam81 fotoğraflarınız çok güzel.. devam..

• quote:

Orjinalden alıntı: chilbir

quote:

ben ansmann 2850 lik pilleri ilk şarj edişimde 450 kare çektim normal flaşlı flaşsız bir kullanımdı kasmadım yani.

aynı şekilde mm daki satıcı ban o pili önermişti ilk şarjda 600 e yakın foto çektim. Gittim 2 set daha aldım.
  • @ erenelhan

tras makinasını 70 - 300 le cektin di mi hocam ?

lens nasıl memnun musun?
    Walla canavar gibi macro olmuş.
  • arkadaslarr aslında bugun fark ettim dün eklediğim fotoğrafları çekerken makine mauel odaklama(MF) de imiş acemilik işte.Bugün makineye bakltığımda fark ettim neyse artık daha ii birşeyler yapmaya çalışacağız.Giresundayım bekleyin yakında çıkıyorum yaylalara
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emr²

@ erenelhan

lens nasıl memnun musun?

teşekkür ederim Emr²
    Evet 70-300 apo ile çektim, ben memnunum ama o kadar da ahım şahım bi lens değil, aslında iki özelliği bir arada olan bir cihaz almamak lazım bence ya makro alacaksın ya da tele ben ikisi bir arada aldım , aynı zamanda bir çok ta güzel makro fotoğraf çektim
    fiyatına göre iyi diyelim tam olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenelhan -- 29 Mart 2008; 9:31:55 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Emr²

@ erenelhan

lens nasıl memnun musun?

teşekkür ederim Emr²
    Evet 70-300 apo ile çektim, ben memnunum ama o kadar da ahım şahım bi lens değil, aslında iki özelliği bir arada olan bir cihaz almamak lazım bence ya makro alacaksın ya da tele ben ikisi bir arada aldım , aynı zamanda bir çok ta güzel makro fotoğraf çektim
    fiyatına göre iyi diyelim tam olsun

O zaman hocam nereden ve ne kadara temin ettin onuda paylaşırsan süper olur.
  • geçen sene almıştım hepsiburada.com dan 450 ytl ye şimdi 512 olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.