Şimdi Ara

@@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@ (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.162
Cevap
58
Favori
1.364.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceden verilmiş miydi hatırlamıyorum ama k100 d türkçe kullanma klavuzu, belki de yeni alan arkadaşların kutu içeriğinde vardır bende yoktu, işinize yarayabilir..

PENTAX K100 D Türkçe kullanma klavuzu
  • Merhaba tüm pentakçlar

yıldız sen bu forumun lokomotifisin bende bir k10 d alma hazırlıgındayım burad lensler konusunda yardım bekliyoruz senden ben genelde manzara resmi günbatımı ve potre çekimlerini seviyorum ban ne tür lens önerirsin gerçi kit lenside iyi ma yinede sorayım deim fotokritikde sigma 17 70 ile çekilen fotolard hoşuma gitti senin düşüncelerin nedir
  • Genel kullanım için keskinlik ve kalite açısından Pentax 16-45mm mükemmel bir lens ancak fiyatı oldukça yüksek.
    Genel maksatlı çekimlerde yine Tamron SP AF 17-50 F/2.8 XR Di II LD oldukça iyi bir lens. Hem geniş açı hemde portre açısından çok keskin ve kaliteli optik bileşenlere sahip. Sonuçlarıda çok iyi. Aynı sınıfta Sigma 17-70 de çok kaliteli bir lens her iki modelde tercih edilebilir. Fiyat olaraksa 600ytl civarındalar. Benim Tercihim ise şuan için genel kullanımda fiyat performans olarak Pentax FA-28-80mm power-zoom.

kardelen

@@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@

K10D+SMC FA-28-80mm
  • @ yildiz resimler çok güzel.
  • imkanım olsa gercekten düşünmem alırdım bir 100d süper ama yok işte
  • Teşekkür ederim. Tüm arkadaşların paylaşımını bekliyorum..

Ferrari F-50 (bburago model 1/18)

K10D + 28-80mm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 3 Mart 2008; 23:32:52 >
  • İlk denemem..Ofis ortamında bekleşen zavallı çiçekleri 20 çekim sonrası ancak bu kadar çekebildim :(

http://img246.imageshack.us/my.php?image=imgp0010mx5.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreversenna -- 4 Mart 2008; 17:01:44 >
  • K10D + 28-80mm

• @ Yildiz

Tamron 17-50 mm f/2.8 ile Pentax 70 mm f/2.4 Limited sundukları kaliteyle dikkatimi çekiyor. Her iki objektif de hangi fiyat aralığında bulunuyor ve Türkiye'de nereden temin edilebilir?
  • Bugün.. Baharın habercisi Kızıl Yapraklar..

Pentax 77mm f1.8 kesinlikle eniyi tercih olacaktır. Fiyatı çok yüksek ancak tanıdık birkaç arkadaşa diğerlerini sormam lazım..
  • Bugünün devamı.. aynı ortamda sararmış yapraklar..

• @yildiz cok guzel fotograf bu objektif dedigin kadar var sanirim:) bokeh cok guzel
    @knight 17-50 sanirim pentax icin daha yeni cikti, daha gelmemis olabilir ama emin degilim benim de listemdeki lenslerden biri senden once alirsam haber veririm:)pentax 70 pahali kacarsa sigma 70mm makro dusunebilirsin cok keskin bir lens 1:1 e yaklastiginda odaklama diger makro lensler gibi yavas, asiri pahali da degil sanirim para olsa direk alcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chilbir -- 5 Mart 2008; 13:04:52 >
  • Bugün hava 15 dereceyi buldu bende oğlumla gezmeye gittim Tokata bahar geldi ama gittiğim yer hala karlarla kaplıydı, gezimden küçük bir kare

Ekipman
    Pentax K100D
    Sigma 70-300mm f/4-5.6 APO DG Macro
    Teknik Bilgi
    Diğer Bilgiler (EXIF)
    Exif Bilgileri
    Foto.Mak. PENTAX K100D
    Perde Hızı 1/1000 sn
    Diyafram f11
    Çekim Tarihi 05/03/2008 12:17:01
    Odak Uzaklığı 55 mm
    ISO (ASA) ISO-200
    Çekim Modu Kreatif Mod (Düşük enstantane)
  • erenelhan tebrik ederim guzel foto
    odak uzakligi ne kadardi bunu cekerken?
  • quote:

Orjinalden alıntı: chilbir

erenelhan tebrik ederim guzel foto
    odak uzakligi ne kadardi bunu cekerken?

Odak Uzaklığı 55 mm
    yoksa objenin makineye uzaklığından mı bahsediyorsun?
  • yok ekipmanda 70-300 yaziyor da 200den sonra pek zayiflayan bir lens oldugundan merak ettim yoksa 18-55 le mi cekildi?
  • he doğru değiştirmiştim objektifi
    tabi ki 55 mm odak uzaklığı ile çektim. chilbir iyi farkettin doğrusu.
  • yok ya estafurullah
    exif bilgilerine ozel ilgim var ondandir
  • İlginç bir okadar güzel bir kare..

• Arkadaşlar bugün Sirkecide Hayyam'daydım (Hakan (PlutosDaddy) Mustafa abinin selamı var sana.. Uğramaz oldu diyor :) 50mm f1.7 - 2 ve 2.2 lenslere baktım. Aşağıda ayrı yukarıda alakasız ayrı bi fiyat.. Pentax 50-200 e biri 400 küsür Euro fiyat verdi diğeri 400ytl civarı saçma sapan kim ne tutturursa hesabı.. TAmron 17-50 600ytl civarı :) dediğim gibi tuzlu.. Sigma 17-70 de 450-500 ytl civarı.. aklıma gelenler bunlar..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.