ilginç bir bakış açısı yildiz... bu hafta müsait misiniz ???
ben ucuzlasın diye beklerken euro ve doların artmasıyla k10d alma hayalim suya düştü. analog canon'a devam
müdür (İsmail bey) ile maşukiye gezimizden.. ilk kare..
K10D + Pentax SMC FA 28-80mm f/3.5-4.7
f 4.5 - 1/320sn
@Yildiz çok güzel bir kare olmuş..arka fondaki su hareleri daha bir hava katmış.. pentax ın renk gerçekliği güzel..begeniyorum..
İki farklı güç..
Pentax K10D + Pentax SMC FA 28-80mm f/3.5-4.7
yildiz sana bi makro lens lazım 28-80le yapabileceğini fazlası ile yapıyosun o bokeh ne öyle çok hoşuma gitti valla ben daha henüz adam gibi çekim yapamadım o yüzden henüz yükleyemedim, bir de hot pixel çıktı üstünegözüme takılıp duruyor deli etti
Doğal renkler Maşukiyede..
ah ahh maşukiye :) harika bir kare, renkler çok güzel abi :)
@chilbir sana katılıyorum .. zaten belki yarın belkide yarından da yakın bir zamanda yildizla yolumuz hayyama düşecek....
Yarın Hayyam kapalı müdürüm
Sagol Hakan.. aslında o sözden kastım gelecek hafta idi..Pazarları kapalı oldugunu biliyorum.. Ahmet e acil iyi bi..makro objektif almamız lazım..Keşke benim sigma onun makinaya olsa..vallahi veririm..ben nikon o pentax.. zamanın olursa 10-15 gün içinde gideceğiz senide bekleriz..
Yok biliyorum takıldım ben de, yildiz'la konuşuyoruz msnden şimdi
Bu arada fotoğraflar harika, eldeki ekipmandan o bokeh nası çıkıyo hayretlerdeyim
yetenek meselesi...
Eyvallah İsmail abim (müdür) sağolasın.. Ona şüphe yok zaten. Bugün D80 ile çektiğim fotolardan göndersende 105 in performansına baksak
Hakan gideceğimiz zaman sana haber vericem orda buluşuruz , sen önceden Mustafa abiye bi sor bakalım nedicek
Hyosung Bike.. Şekil vardı sadece.. o gövdede o motor olmamış ama renk güzeldi.. 250cc
Bu arada belirteyim. Çerçeve haricinde renklerle oynama yoktur..
Hyosung
Biber Çiçeği, geçen seneden kalma
bugun biz de arkadaşlarla beyazıt eminönü falan dolandık, bi kaç foto ekliyim ben de k100d super ve kit+uv edit:biraz yandan sıkıştılar üzerine tıklayıncak güzel oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chilbir -- 10 Mart 2008; 1:48:24 >
Ellerinize sağlık arkadaşlar. İstanbulun güzelliğini anlatmak fotoğraflarla dahada farklı bir tad veriyor.. Fotolara dvm..