Şimdi Ara

@@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@ (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
33.162
Cevap
58
Favori
1.364.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saolasın yildiz senden yine çok hoş makrolar, bokeh yine uçmuş gitmişsüper olmuş
  • Akvaryumumdan bir kare Demasoni erkeği.

@@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@
  • quote:

Orjinalden alıntı: sutozu

Akvaryumumdan bir kare Demasoni erkeği.

hayırlı olsun sutozu...
    şöyle çık dışarı gez biraz evde takılmamalum ev ışık koşullarından dolayı fotolarındaki renkler biraz zayıf geldi
  • chilbir teşekkürler.. bu ara çiçekler yeni açıyorya suyunu çıkarana kadar devam

Haftasonu müdür ile maşukiyede çektiğimiz bir kare daha..

Pentax K10D + Pentax SMC FA 28-80mm f/3.5-4.7

1/320sn - f/4.5 - iso160 - 80mm
  • @yildiz.

Ustad, bu K10D ve GX-10 arasinda fotograflarda,ISO,Raw vb ne gibi farklar var ? GX-10 nasil birsey ?
  • chilbir yorumun için teşekkürler. Evet ışık zayıf gibi çıktı daha güzel kareler çekmeye çalışacam.
    Hafta sonu dışarıda fotoğraf çektim ama daha güzellerini çekip yollamayı düşünüyorum.
    Saygılar.
  • bugünden taze daha yeni çıktı, k100d super üzerine vidalı helios 58mm f:2, çok güzel olmadı ama idare edin havadandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chilbir -- 12 Mart 2008; 18:18:46 >
  • chilbir Helios tahmin ettiğim gibi çok güzel iş çıkarmış. Devamını getir bence

• yeterli değil, seninki kadar bokeh yokhırs yaptım
  • bir güvercinin portresi
    58mm objektifle daha yaklaşamadım croplu zatenyarım saat oturdum yere önümden geçecekler diye keyiflerini bekledim
  • onur (chilbir) Güzel kareler.. düşük diyafram Helios derin ve sığ bokeh verir kıymetini bil.

• @yildiz ...

Abicim sana bir soru sormustum ama cevap vermek istemedin yada kacirdin galiba.

Simdi K10D ve GX-10 arasinda var cok mu buyuk? Sen bilirsin diye dusundum.
  • Dostum okudum , unutmuşum şimdi cvp vereyim..

Samsung un GX-10 modeli tamamen Pentax K10D cihazıdır. Belirli bir anlaşma ile yazılım arayüzünü ve birkaç ufak makyajı Samsung kendince yorumladı. Pentax içinde kullanılan ve dünyada bir ilk olma özelliğini taşıyan ddr2-800 bellek Samsung markadır. Bilindiği gibi Samsung bellek konusunda dünyanın eniyisidir. Yani anlayacağın gibi bu bir ortaklık meselesi gibi bişey. Samsung SLR dünyasında yeni bir marka gibi algılandığı için çoğu bilmeyen şahıs tarafından bilinmediği için gereken rağbeti göremedi ve bu nedenlede bu fiyatlara kadar indi.

Pentax K10D = Samsung GX-10

İnceleme Linki >>http://www.dcresource.com/reviews/samsung/gx10-review/
  • tesekkur ederim abicim.
    walla haftasonu almayi dusunuyordum, sonra yanimdaki arkadas dediki, napcan bu makineyi, hic bir ozellik yok.Hem lens konusunda sikintin olacak diye. Bende vazgectim. Meger yanlis yapmisim. yaw.

Hayirlisi artik, hade bakalim eger bir aksilik cikmazsa o zaman bu haftasonu almayi dusunuyorum, GX-10 fena olmaz. Gerci hangi topicte takilacagimi bilemiyorum .Galiba PENTAXlarin arasinda olacagim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spyda

tesekkur ederim abicim.
    walla haftasonu almayi dusunuyordum, sonra yanimdaki arkadas dediki, napcan bu makineyi, hic bir ozellik yok.Hem lens konusunda sikintin olacak diye. Bende vazgectim. Meger yanlis yapmisim. yaw.

Hayirlisi artik, hade bakalim eger bir aksilik cikmazsa o zaman bu haftasonu almayi dusunuyorum, GX-10 fena olmaz. Gerci hangi topicte takilacagimi bilemiyorum .Galiba PENTAXlarin arasinda olacagim.

gx-10 düşünüyorsan beklemeden al derim ben de. ve o cihaz yildizin dediği gibi pentax tıraramızda görmek isteriz bak hem benim manuel f:2 heliosu kullanırsın

edit:yatmadan bir kare daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chilbir -- 13 Mart 2008; 0:59:38 >
  • Spayda şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Dediğin fiyata bulursan sakın kaçırma. Pentax K bayonetli tüm lensleri ve Pentax ile kullanılan yüzlerce lens çeşidini kullanabilirsin. Tabiki yerin burası, paylaşımlarını bekliyoruz.

quote:

tesekkur ederim abicim.

• 800 liraya hemen al dostum. sakın hala almadım deme. piyasada 1300 civarında satlıyor.
    quote:

Yaw ben gittim, ama K100D Super indirmi bitmis. 900 YTL istiyorlardi Beylikduzu MM'de . Umraniye MM'de ise 800 liraya SAMSUNG GX-10 vardi. Makine hem K10D ikiziymis.
    Yaw......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karenin -- 13 Mart 2008; 11:45:05 >
  • Walla abicim, bu isler biraz maddiyata bakiyor. Yabanci ogrenci oldugumdan KK yok, pesin vermem lazim. Cumartesi gunu 1-2 yerden para alacagim.Sonra biraz da arkadasimin KK'den cekecegim.Inshallah alabilecegim.

Kismetse alirim.
  • Hatay Arsuz da gün batımı

• erenelhan güzel foto tebrikler acaba hangi lensle çektin
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.