Şimdi Ara

@@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@ (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.162
Cevap
58
Favori
1.364.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yildiz (Ahmet) bu arada sana hafta başında yazdıgımı okumamışsın sanırım..Plutos (Hakan) la msn de yazıştıgınız gün sana Odak foto Mustafa abiden haber vermiştim..pm atıyorum..
  • mesajını aldım abi , ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.. Bi ara gideriz inş. Zaten Hakan'ada sözüm var, kaç kez geldik bi türlü kısmet olmadı.

buda bizim babayiğit..
     @@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@
  • mashallah,
    abicim nazar boncugu takmalisin.
  • K10 D griple çok muhteşem....
  • Merhaba arkadaslar bugun K10D+18-55mm aldım makine elıme gectıgınden berıdır saskınlık ıcındeyım super bırsey. Tek sorun henuz kullanmayı bılmıyorum Bundan oncekı makınam Sony H9 du K10D ilk dslr cihazım.Makinayı çözünce bol bol fotografla topiciği şenlendirecem.

Bu arada @yıldız fotograflar super
  • hayirli olsun...

gule gule eskit.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aylakadam81

Merhaba arkadaslar bugun K10D+18-55mm aldım makine elıme gectıgınden berıdır saskınlık ıcındeyım super bırsey. Tek sorun henuz kullanmayı bılmıyorum Bundan oncekı makınam Sony H9 du K10D ilk dslr cihazım.Makinayı çözünce bol bol fotografla topiciği şenlendirecem.

Bu arada @yıldız fotograflar super

Hayırlı olsun.

Işığın çok olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 15 Mart 2008; 22:13:00 >
  • tesekurler @Katze ve @Spyda

Edit:Eksik Yazı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylakadam81 -- 15 Mart 2008; 22:24:39 >
  •  @@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@

Sizin grip güzel kavrıyomuş gövdeyi yav
  • Griple birlikte tek parça gibi uyumlu ve tutuş ergonomisi mükemmel derecede iyi ayarlanmış. Gövde ve grip komple 72 noktada su geçirmez malzeme ile kaplı bunu bir ara karların içine düşürdüğümde bizzat test etme imkanımızda oldu sırılsıklam cihaz çekime devam.

Pentax k10d water resistant and SR test >> http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1036&thread=23134169
  • Merhabalar. yeni pentax M40 ımı alınca hemen buraya kostum. Babamın 1975 yılında aldığı pentaxdan sonra ailecek pentax kullanıcısıyız. Bundan önce Optio 3.0 vardı (Gerçi hala sapa sağlam çalısıyor) emektar makinemle çektiğim resimleri şimdi modelini hatırlayamadığım ama 550 ytl lik fiyati olan olympos ve hp photosmart r937 ile karşılaştırma şansım oldu aynı koşullarda bir çok çekim yaptım (flaş kullanmadan) Bir çok çekimde benim gözümle benim emektar daha NET görüntü veriyordu. Pentaxın türkiye de yeterince tanıtılamadığını düşünüyorum. M40 ı alırken de Pentax alacaktım ama hangisini alayım diye karar vermekte zorlandım:neyse yarın deneme çekimleri yapacağım acaba babamın analog makinesini kağıt baskıya geçince yenebilecek mi merak ediyorum çünkü evin şampiyonu O.
  • Ameerhun Yeni makinen hayırlı olsun umarım kullanmaktan keyif alırsın.

Geçenlerde internette bir K10D kullanıcısının oluşturduğu ve beğendiğim bir kompozisyonu paylaşmak istiyorum..

• Küpeye piercinge asla karşı değilim ama erkekte de göbek piercing'i.. Bilmiyorum yani;

?

Ama kompozisyon on numara

• amca sağlam vücut yapmış ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karenin -- 16 Mart 2008; 19:38:39 >
  • valla iyi vucud yapmis masallah onu gorunce direk elim kendi gobegime gitti; bi kotu oldum, neyse ben bi bira acim en iyisi
  • Harbi öyle olmuş ama kompozisyon iyi.. bunlarda netten..

Havalar güzel çektiğiniz fotoğrafları görelim hadi..

• Pazar gezintisinden bir kare, Eskişehir Haller Gençlik Merkezi daha güzel fotoğraflar geleceğini söylemiştim.

• Haller Gençlik Merkezi foto için çok elverişli biryer, ışık çok iyi, mükemmel detaylar var, ancak loş ortamından dolayı tripod şart.
    quote:

Orjinalden alıntı: sutozu

Pazar gezintisinden bir kare, Eskişehir Haller Gençlik Merkezi daha güzel fotoğraflar geleceğini söylemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karenin -- 16 Mart 2008; 22:16:12 >
  • Yorum için teşekkürler karenin. Aşağıdaki fotoğrafda Haller'de olan bir dükkanın camekanı. Renkler çok etkileyici geldi sizinle paylaşmak istedim.
    Saygılar.

• Merhaba,
    bugun MediaMarkt'te makine almaya gittim GX-10. makinalar bitmis fiyati 699 liraydi :(

baya canim sikildi, sonra Samsung G1is vardi, Pentax K1IS . yaninda 18-55 ve 50-200 lens veriyorlardi. Almadim, gozum GX-10da kaldi. cok manyaq bir makine. Eh keske dun gidip alabilseydim.Artik bakalim hayirlisi ne olacak?
    Hayirlisi.

K100D Super GX-10 veya K10D ye gore cok basit kaldi. Hiz olsun , daha cabuk calisiyor.Body olarak daha guzel duruyor.Ama nasip kismet. iste. bakalim insallah sansimiza bir tane ucuza cikar.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.