Şimdi Ara

@@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@ (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.162
Cevap
58
Favori
1.364.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: karenin

erenelhan güzel foto tebrikler acaba hangi lensle çektin

teşekkürler karenin exif bilgisi aşağıdaki gibi,

Ekipman
    Pentax K100D
    Sigma 70-300mm f/4-5.6 APO DG Macro
    Teknik Bilgi
    Diğer Bilgiler (EXIF)
    Exif Bilgileri
    Foto.Mak. PENTAX K100D
    Perde Hızı 1/1000 sn
    Diyafram f/8
    Çekim Tarihi 19/07/2007 18:38:29
    Odak Uzaklığı 300 mm
    ISO (ASA) ISO-200
  • erenelhan ellerine gözlerine sağlık kardeşim.. Mükemmel bir gün batımı fotoğrafı..

quote:

Orjinalden alıntı: erenelhan

Hatay Arsuz da gün batımı

@@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Ellerimle koyduğum yaprakların arasında, zehrini güzelliği ile gösteren bir mor çiçek..

K10D + Pentax SMC FA 28-80mm f/3.5-4.7

1/320sn - f/4.5 - iso 160 - 80mm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 14 Mart 2008; 13:15:02 >
  • Aynı mekan.. Farklı bir açıdan aynı çiçek..

Pentax K10D + Pentax SMC FA 28-80mm f/3.5-4.7

1/320sn - f/4.5 - iso 160 - 80mm
  • yıldız dostum sana bir soru sormuştum araya gitti herhalde. 18-55 mm haricinde kit olarak verilen 50-200 mm hakkında bilgin var mı? bu şekilde almaya değer mi? yoksa zoom lens'i ayrıca mı düşünmeli?
    erenelhan sorum sana da?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karenin -- 14 Mart 2008; 19:28:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: karenin

yıldız dostum sana bir soru sormuştum araya gitti herhalde. 18-55 mm haricinde kit olarak verilen 50-200 mm hakkında bilgin var mı? bu şekilde almaya değer mi? yoksa zoom lens'i ayrıca mı düşünmeli?
    erenelhan sorum sana da?

dostum o lens hakkında bilgim yok, ben 70-300 sigma apo lens kullanıyorum.
    Biraz bakayım bende nasıl bir lensmiş.
  • Pentax 50-200 , duyduğuma ve kullanan arkadaşların yorumuna göre keskinlik ve hız olarak 70-300 den biraz daha üstün bir lens.
    kesinlikle memnun kalırsın. hayyamda yaklaşık 400-500ytl gibi fiyatı var. Örnek performansı aşağıdaki gibi.

• erenelhan ve yıldız teşekkürler
  • günaydın herkesemakinem ölü piksel yüzünden serviste, fotoğraf çekemiyorum o yüzden geçen günden bir kare yükliyim
    güvercini biraz dertli gördüm
  • @chilbir

Çok hoş bir fotoğraf hocam.Arka fondan anladığım kadarıyla sizde beylikdüzünde oturuyorsunuz.

Bende sizin gibi makinayı mm dan almıştım.Sanırım bende'de ölü piksel var.Siz nasıl çözdünüz bir konuşmak isterim walla.
  • Ayrıca bu da ilk fotoğrafım olsun bu konuda.Daha makinaya alışmaya çalışıyorum.
    Sadece siyah beyaz filitre uygulandı.

• quote:

Orjinalden alıntı: Emr²

@chilbir

Çok hoş bir fotoğraf hocam.Arka fondan anladığım kadarıyla sizde beylikdüzünde oturuyorsunuz.

Bende sizin gibi makinayı mm dan almıştım.Sanırım bende'de ölü piksel var.Siz nasıl çözdünüz bir konuşmak isterim walla.

teşekkür ederim Emrevet a mahallesindeyim çamlık orası, sen neredesin bir ara buluşup çekim yapabiliriz eğer istersenbana bir tane tamamen siyah fonda çekilmiş bir foto yükleyebilir misin?linkini göndersen yeter.
    benim bir tane çıktı, ancak serviste kalibrasyon programı yokmuş, henüz bükeye de ulaşmamış k100d super için olanı, pentaxla görüşüp haber vereceklerdi, 2 gün oldu bu aralar dönüş yaparlar
  •  @@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@

Pentax K10D
  • yildiz hayranım sana, çok kıskandığımı belirtmeden geçemeyeceğim. nerden nasıl buluorsun bu kadar güzel yerleri, daha da önemlisi nasıl bir yetenek vardır sende..
  • erenelhan sağol kardeşim, seninde çekimlerin birbirinden güzel.. Bendeki doğuştan, inan ben sonradan bişey yapmadım
    Şaka bi yana aslında çevremizde dikkatli bakmadığımız için görmediğimiz okadar çok güzel obje varki.. Benim yaptığım sadece kadraja alıp sizinle paylaşmak, hepsi bu.. Çekim yapmadan önce ufak ayarlar yaparken müdür arkadaşımız habersizce beni fotoğrafa almış.. Bunu bana gönderdi, sağolsun.. Bende küçük eklemeler yaparak sunuyorum.. işte yıldız..

elinde zamanı durduran her ne varsa..

Ekipman: Nikon D80 + Tamron 17-50mm

f/3.2 - iso100 - 1/400sn - 38mm

Ellerine sağlık.. Teşekkürler müdür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 15 Mart 2008; 15:58:28 >
  • @ yildiz

Fotoğrafları çerçevelendirirken hangi programı kullandığını rica edebilir miyim?
  • Adobe Photoshop CS3 Windows
  • Peki nasıl diye bi soru gelecek kesin
    Birde CS3,bilgisayarı CS2 kadar kasıyor mu?
  • CS3 de bazı uyumluluk sorunları giderildi diye biliyorum, daha az kasması gerek CS2'ye göre. En azından bende öyle oldu.
  • Yildiz ın fotograflarına ben de hayranım..Temeli saglam..
    üstelik yan yana çekim yapmamıza ragmen..onda ayrı bir göz var...yetenek deniyor buna kısaca.....
    üstelik Limitleri daha zorlamıyor..
  • müdür (İsmail abi) estağfurullah.. ''iltifat-ül teşbih'' olarak kabul ediyorum bunu

Aynen Hakan (PlutosDaddy)

quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Adobe Photoshop CS3 Windows

CS3 yada CS2 herhangi bir kasma yok, işin aslı 4gb ram ve çift işlemci işi sorunsuz götürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 15 Mart 2008; 17:56:08 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.