Şimdi Ara

Pentax K-5 Duyuruldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yavuz seninki baya iyi olmuş, aradaki fiyat farkı fazla gibi ama 7-8 aya kadar oturur.

K-5 in gövdeside diğerlerinden üstün ve bu sınıfta diğer aps-c ler biraz zor başedecekler gibi görünüyor.
  • evet ama 1600$ yüksek bir mebla ki bir de kaliteli bir lens alınacak olursa bir ff bodysi gibi bir rakam çıkacak gibi duruyor. bana göre Pentax fiyatta revizyona gidecektir diye düşünüyorum. oysaki diğer bodyleri 1250 dolardan satışa sunmuşlardı
  • İllaki fiyat 1-2 ay içinde düşecektir ve 1300-1400 dolarda dengelenecektir diye düşünüyorum.
    Nikon D7000 örnek fotoğraflarını inceledim biraz 24-70mm ve 70-200mm gibi çok pahalı lenslerle çekilmişlerdi fakat sonuçlarda keskinlik ve detay vasattı. İso performansı da beklenilenin altındaymış.

Tam olarak yorumlamak için biraz daha zaman lazım ama ilk bakış olarak D7000'nin sonuçlarını beğenmedim.
  • K-5 diğer gövdeler ile aynı değil demekki, kalitesi zaten bunu fotoğraflarıylada kanıtlıyor, su geçirmez kaya gibi sağlam ömürlük gövdesiylede.

Neyse dediğin gibi olacak zaten 3-5 aya kalmaz iner fiyatlar normal seyrine ama bence diğerleriyle aynı fiyata olmaması normal..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 2 Kasım 2010; 23:48:54 >
  • Fiyat normalin biraz üstünde ama Pentax kötü alıştırmış herkesi ucuz fiyatlı kaliteli gövdelere o yüzden biraz milleti ürküttü bu fiyat
    Bir de rakip gövdeler daha düşük fiyattan piyasaya sürüldüler onun da etkisi var.
  • DXO'dan sensör incelemesi geldi. Ve sonuçlar aşırı şaşırtıcı bomba etkisi yaratabilir

http://dxomark.com/index.php/en/Camera-Sensor/Sensor-rankings

K5 sensör olarak en iyi sensörler sıralmasına 6. sıradan girerek ki listede FF gövdeler de bulunuyor, büyük sükse yaptı sanırım biraz Sırıtan

Apsc'de 1. sırada ayrıca.

Bir karşılaştırma yapın isterseniz 7D ve Nikon D300'ü yanına alırak..

http://www.dxomark.com/index.php/en/Camera-Sensor/Compare-sensors/%28appareil1%29/676|0/%28appareil2%29/619|0/%28appareil3%29/440|0/%28onglet%29/0/%28brand%29/Pentax/%28brand2%29/Canon/%28brand3%29/Nikon

• almayı istediğim fakat maddiyatımın elvermediği bir makina
  • K-5 hayyama geldimi, fiyat durumu ne?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.