Arkadaşlar paraya sıkıştığım için alırken hayaller kurduğum ve makineye 2şer 3er defa takabildiğim (hatta sigma 1 defa yanılmıyorsam) ve çok az resim çekebildiğim bu parçaları satmak durumundayım. Lenslerin ikisi de kozmetik ve optik açıdan gayet temiz durumdadır. (sigma resimde tozlu göründüğü halde bana ulaştığında oldukça temiz geldi hala da temiz.) Focus halkası yumuşak, Diyafram gerçekten snappy dedikleri hassasiyette ( tam türkçe karşılığı ne bilemedim), küf yok çizik de toz da neredeyse yok. mekanik olarak sayabileceğim kusur 135mm lensin kendinden parasoleyi var ancak lensi dik açılarda örneğin tepeye ya da yere çok dik tutarsanız yerine sokuluyor sabitleme mekanizması gevşemiş durumda yani. bunun dışında problem yok. sigmanın ayrıca macro özelliği var. Her iki lens te K bayonet. yine bu lenslerle kullanmak üzere sıfır olarak aldığım ve sadece bu iki lensle çok az kullanabildiğim sonsuza odaklayabilen Canon EOS bayonet için Pentax K bayonet AF Confirm Chip Adaptör var.
pentax smc-m 135mm f3.5 90TL sigma 28mm f2.8 mini-wide II macro 100tl adaptör 20TL hepsini alana 200TL
135mm çektiğim örnek 2foto bahçe kardeslik 28mm ile örnek ekleyecek kadar çekmedim. gece çekimi olarak oldukça tatmin edici olduğunu söyleyebilirim. (eos 450d ile kullandım)
kargo ücreti alıcıdandır. makul fiyat verdiğimi düşünüyorum. ankaradayım. iş çıkışı lensleri görebilirsiniz.ebaydeki satıcının ben alırken eklediği resimleri ekliyorum.. 0541 733 53 15 ten ya da pm ile ulaşabilirsinizSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.