< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Pentel Kaleme 850 Lira Verilir Mi SSli

-
-
ömürlük oluyor al gitsin
-
Yo bozuluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangisi en iyisi smash hoşuma gitti gibi
Pilot the shaker var bende 10 yıla yakın kullanıyorum, bana mısın demedi.
Pentel Smash cidden ömürlük kalem çalınana kadar 5 yıl kullandım tutma yerinin soyulması dışında sorun yaşamadım ama yazık günah bir kaleme o kadar para vermek, Kuru Toga al geç o da Japon işi üzmez kesinlikle
-
850 çok gibi
-
Asla vermem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vay canına uçlu kalem 850 lira mı. klasik Türkiye. o kalemi üreten fabrika 50 lira kâr ediyodur ama Türk aracılar hiç risk almadan dünya para kazanıyolardır.
canın almak istiyosa al hocam. bu ülkede artık herşey dünyanın geneline kıyasla x2 pahalı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu ülkede ucuz olan tek şey Kioxia 64 GB microsd kart idi. 80 liraya satılıyordu Hepsiburada'da. dolar bazında dünya genelindeki fiyatından çok daha ucuza satılıyordu çünkü yabancı sitelerden açıp bakıyodum satış fiyatlarını.
o karttan 60-70 tane falan aldım. her siparişte 10 tane alıyodum. hiç pişman değilim aldığıma. hatta aynı kartın 256 olanından da aldım birsürü. mis gibi kullanıyorum yeri geldikçe. çok kaliteli kartlar.
64'lük olanlara film yükledim birsürü yani 1000 tane film var belki şuanda. tüm kartları minnacık bi lens kabının içine koyuyorum. tırnak büyüklüğünde minicik kabın içinde birsürü microsd kart var ve o minnacık kabın içinde yüzlerce film var. köye gitsem götürüyom izliyoz ordan açıp. kart okuyucu var TV'ye takıyorum microsd kartı okuyo TV.
boş işler
-
O nasıl bir kalem hocam?
Tip olarak böyle bir şey asıl olayı yazdıkca içindeki uç dönüyor hiç bir zaman körelmiş uçla yazmıyorsun yazdıkların sürekli net görünüyor ama malzeme kalitesi olarak Pentel Smash bekleme
Hocam çok anlatamadım gibi geldi kafam çok dalgın bir iki videosunu izle anlarsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Königsberg -- 24 Mart 2025; 20:19:59 > -
Yapılmış yorumlarına baktım. Mesela bir iki kullanıcı demiş ki, çok bastırmadan yazarsan ucu dönmüyormuş.
Öyle mi sahiden ya da o kişiye mi sorunlu bir tane denk gelmiş?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 25 Mart 2025; 1:24:58 > -
Rotring Rapid varken verilmez.
-
Büyük ihtimal sorunlu denk gelmiş ben normal bastırıyorum gayet de dönüyor
-
Pentel smash ve graphgear 1000 kalemlerim var. Smashi lisede almıştım belki 15 yıl kullandım. Yanlış hatırlamıyorsam o zaman da 15 dolar gibi bir fiyatı vardı. Graphearı daha sonra üniversitede aldım onu da 4-5 yıl kullanmışımdır. Smash bir başka yine olsa yine alırım. Şu sıralar uçlu kalemle işim kalmadığı için kullanmıyorum hala özel kabında saklarım. 1 iftar menüsü olmuş 750 lira ömürlük kalem alınır.
Özet: alınır
-
Beyaz rotring
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X