Şimdi Ara

Pentel Smash/Pentel Kerry/Pilot S20 Uçlu Kalem Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversitede yazı yazmanın önemli olduğu bir bölümdeyim. O yüzden iyi bir kalem alma ihtiyacı duydum. Genellikle yazı yazma amacıyla kullanacağım rahat ve sağlam bir kalem arıyorum. Bir haftadır araştırma içerisindeyim. Üçü de olumlu yorumlar alan kalemler fakat sizlerden kullananların yorumlarını da merak ediyorum. Önerilerinize göre birini almayı düşünüyorum. 0.5 ya da 0.7 tercihimdir. Yardımcı olursanız minnettar olurum.

-Pentel Smash
    -Pentel Kerry
    -Pilot S20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alrighty.then -- 14 Şubat 2019; 22:33:36 >

• hepsini de kullandım. açık ara pentel smash. başka kalemde bulamadım bunun verdiği hissiyatı. en çok yaklaşan şu kalem oldu: Uni Core Keeps Sharp Mechanical.

edit: kalemin ismini yanlış yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundercry -- 14 Şubat 2019; 22:36:30 >
  • thundercry kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Kerry’de kapak kısmı biraz cezbetti beni, çok kalem düşüren biri değilim ama açıkçası kalemi düşürmekten korkuyorum. Malum, düşürünce kalem çöp olabiliyor... Yine de Smash’ı tercih edeceğim sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alrighty.then -- 14 Şubat 2019; 22:50:34 >
  • Pentel smash ama fiyatını söyleme çarpıyolar
  • AlliedSL A kullanıcısına yanıt
    Evet, oluyor maalesef böyle durumlar... İyi muhafaza etmek lazım.
    Smash 2 oldu
  • Smash al geç fiyatı tuzlu gelirse kuru toga öneririm her iki kalemi iki yıl kullandım. Smash'in ucu biraz narin düşürmemeye çalış yamulup ziyan olmasın kalem
  • Teşekkürler. Kalem için biraz bütçe ayırdım, aldığımda kutusunda taşıyacağım sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uçlu Kalem Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Kalem Önerisi
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son durum: Pentel Kerry aldım arkadaşlar, çok sağlam bir hissiyatı var, heybetli bir kalem ve kalemden çok memnunum. Düşünen varsa tavsiye ederim.

Pentel Smash/Pentel Kerry/Pilot S20 Uçlu Kalem Önerisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.