Şimdi Ara

Uçlu Kalem Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce 3-4 sene Faber Castell'in üçgen kalemini kullandım, çok rahattı ama kaybettim :( Şimdi yeni bir kalem alacağım, bütçem 50-60 TL civarı, önerilerinizi bekliyorum.

• https://forum.donanimhaber.com/0-7-ucdan-0-5-e-gecen-var-mi--145633630

Rotring 500 kullanıyorum birkaç haftadır. Tavsiye ederim.
  • İki efsane kalem önercem
    Rotring 300 Tombow 2B ucuyla harika oluyor.
    Faber Castell TK-Fine Vario L efsane kalemler. Uçlu Kalem Önerisi
  • bütçenden fazla ama

pentel graph 1000 10 numara kalemdir, hafiftir mekanizması rahattır. Ucu içeri girmez. Plastiktir.

Pentel smash a geçtim ama o kadar çok sevemedim yani güzel ama beni tatmin etmedi. Tutma yeri gıcır gıcır ötüyor. Bir de birazcık ufak diğer kalemlere göre.

faber castell tk fine vario lux ise hiççç memnun kalmadım hep boyası döküldü paslandı yazarken bi huzursuz ediyor.

Rotring rapid 500 ilk kalemimdi fena değil güzeldir.

Rotring rapid 600 500 ile aynı ancak gövdesi metaldi diye hatırlıyorum daha ağırdır.

Rotring rapid pro ise ağır ama 10 numara kalemdir. Uç kısmı içeri girdiği için ömürlük olur tek negatifi ağırlığıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 20 Ekim 2020; 15:41:26 >
  • Faraday's Chair kullanıcısına yanıt

Faberden nefret ettim ben hocam Uçlu Kalem Önerisi 

Uçlu Kalem Önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 20 Ekim 2020; 15:42:10 >
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Hocam efsane ya.. sizinki paslanmış ne kadardır kullanıyorsunuz? Ben Rotring ile bayağı bir alışmıştım ama faberi kullandığım günden beri kolay kolay elim ona gitmiyor.Pentelde kullandım ama hoşuma gitmedi arkadaşıma hediye ettim. Bence Faber Castell bu kalem işlerinde de çok iyi ama dediğim gibi sizinki bayağı bir paslanmış :)

Şöyle diyebiliriz hocam sizin elinizde durum nedir bilmiyorum ama benim elim çok terliyor. Bayaa terliyor :D Bundan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum :D

Ben geçen sene bu zamanlarda aldım bu yaz hazirana kadar falan aralıklarla kullandım. Yani kötü değil ama şimdi yazı yazınca falan o pas kokusu elime falan geçiyor. Eli terleyen almasın kalemi olmuş biraz :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Uçlu Kalem Tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Uçlu Kalem Ve Uç Tavsiyesi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam faberin şişko kalemini al, efsanedir kendisi. Tek sorun şu sınavda normal kalem bana çöp şiş gibi gelir diye korkuyorum
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Paslanma olayını duydum evet ama benim şuana kadar hiç terlemedi siz ne kadara almıştınız hocam bayağı bir pahalıya geldi bana dolardan dolayı galiba

hiç hatırlamıyorum inan ki 65-70 olabilir belki

• Kazanırsam söz sende
  • Uçlu Kalem Önerisi

Şu ikisini sipariş etmeyi düşünüyorum, sizce nasıl? (Bu arada öneriler için hepinize teşekkür ederim.)

• Ser Jorah Mormont kullanıcısına yanıt

Hocam bu modeli bilmiyorum ama genel olarak tombow kalemleri rahat degil ve ağır bence

• scrikss graph x var bende çok da memnunum
  • rotring rapid 0.7 memnunum.

• Serve deep özellikle yumuşak kısmı çok güzel tombow olnonun eli yormamak için bükülmesi vs güzel olay. Tavsiye ederim bu kalemleri
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.