Daha önce 3-4 sene Faber Castell'in üçgen kalemini kullandım, çok rahattı ama kaybettim :( Şimdi yeni bir kalem alacağım, bütçem 50-60 TL civarı, önerilerinizi bekliyorum. |
Uçlu Kalem Önerisi
-
-
https://forum.donanimhaber.com/0-7-ucdan-0-5-e-gecen-var-mi--145633630
Rotring 500 kullanıyorum birkaç haftadır. Tavsiye ederim. -
-
bütçenden fazla ama
pentel graph 1000 10 numara kalemdir, hafiftir mekanizması rahattır. Ucu içeri girmez. Plastiktir.
Pentel smash a geçtim ama o kadar çok sevemedim yani güzel ama beni tatmin etmedi. Tutma yeri gıcır gıcır ötüyor. Bir de birazcık ufak diğer kalemlere göre.
faber castell tk fine vario lux ise hiççç memnun kalmadım hep boyası döküldü paslandı yazarken bi huzursuz ediyor.
Rotring rapid 500 ilk kalemimdi fena değil güzeldir.
Rotring rapid 600 500 ile aynı ancak gövdesi metaldi diye hatırlıyorum daha ağırdır.
Rotring rapid pro ise ağır ama 10 numara kalemdir. Uç kısmı içeri girdiği için ömürlük olur tek negatifi ağırlığıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 20 Ekim 2020; 15:41:26 > -
Faberden nefret ettim ben hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 20 Ekim 2020; 15:42:10 > -
Hocam efsane ya.. sizinki paslanmış ne kadardır kullanıyorsunuz? Ben Rotring ile bayağı bir alışmıştım ama faberi kullandığım günden beri kolay kolay elim ona gitmiyor.Pentelde kullandım ama hoşuma gitmedi arkadaşıma hediye ettim. Bence Faber Castell bu kalem işlerinde de çok iyi ama dediğim gibi sizinki bayağı bir paslanmış :) -
Şöyle diyebiliriz hocam sizin elinizde durum nedir bilmiyorum ama benim elim çok terliyor. Bayaa terliyor :D Bundan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum :D
Ben geçen sene bu zamanlarda aldım bu yaz hazirana kadar falan aralıklarla kullandım. Yani kötü değil ama şimdi yazı yazınca falan o pas kokusu elime falan geçiyor. Eli terleyen almasın kalemi olmuş biraz :D
-
Hocam faberin şişko kalemini al, efsanedir kendisi. Tek sorun şu sınavda normal kalem bana çöp şiş gibi gelir diye korkuyorum -
Paslanma olayını duydum evet ama benim şuana kadar hiç terlemedi siz ne kadara almıştınız hocam bayağı bir pahalıya geldi bana dolardan dolayı galiba -
hiç hatırlamıyorum inan ki 65-70 olabilir belki
-
Kazanırsam söz sende -
Şu ikisini sipariş etmeyi düşünüyorum, sizce nasıl? (Bu arada öneriler için hepinize teşekkür ederim.)
-
Hocam bu modeli bilmiyorum ama genel olarak tombow kalemleri rahat degil ve ağır bence
-
scrikss graph x var bende çok da memnunum -
rotring rapid 0.7 memnunum.
-
Serve deep özellikle yumuşak kısmı çok güzel tombow olnonun eli yormamak için bükülmesi vs güzel olay. Tavsiye ederim bu kalemleri
Benzer içerikler
- kunduz soru başı kaç tl
- sözel ilk 100 netleri
- üçgen akademi zor mu
- acil matematik zor mu
- concerta 18 mg yorumlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X