Bildirim
Acil Uçlu Kalem Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Faber Grip 1347 -
açık uçlu kalem tavsiyesi diye okudum -
benim bu işten anladıım fiyatı arttıkça ömrü kısalıyor. o kadar rotring aldım hepsi bozuldu. 2 tl lik bir kalem aldım 3 aydır kullanıyorum ama faber grip de iyidir. -
5-10 liraya kaliteli kalem bulamazsın. Pentel smash falan al
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pensan MY-IQ Almanı Öneririm.12-13 TL Ancak Kaliteli.Ucu İçine Girdiği İçin Bozulma Problemi Olmuyor. -
4 senede sadece 2 kere değiştirdim gerçi ilki kayboldu bende yenisi ni aldım .10 numara kalem. Bozulmaz. Tombo kalem. 6tl civarı . Rahat bir kullanımı var. Tombo japan yazar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pensan IQ öneririm fiyatını bilmiyorum, 5 yıldır abi kardeş ortak kullanıyoruz abim 3 sene önce üniye giderken bırakmıştı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monoton dizi -- 22 Mart 2017; 14:4:10 >
http://www.kitapkirtasiyem.com/?urun-35644-Pentel-Graph-600-Versatil-Kalem-0-5---0-7---PG-605---PG-607-.html
Biraz tuzlu ama efsanedir.Her daim kullanırsın.
teşekkürler araştırayım kırtasiyeye gidince
rotringlerden çok çektim illa ki bozuluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. eneox
açık uçlu kalem tavsiyesi diye okudum
+1 bunu yazmaya gelmiştim
Uni kuru toga
3 rotring bozdum (tikky rapid ve 600) 600e iyi para vermiştim o döneme göre internetten aldım garanti için geri dönüş bile yapılmadı.
En son fabercastell grip 1345 aldım gayet memnunum rotring gibi his veremiyor ama sağlam ayrıca ucuz sayılır bozulursa gam yemem
Bunu kullaniyorum memnunum ama cok cok uzun sure kullanirsan biraz ağrır acır parmaklarin
http://urun.n11.com/versatil-kalem/penac-tlg-407-japan-versatil-kalem-celik-govde-P160416156
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Rotring Rapid kullanıyorum 3 yıldan beri hala taş gibi -
Kuru Toga
2.5 yıl kullandım sadece boyası soyuldu -
Staedtler three
pentel graph 1000 al ömür boyu kullan diyeceğim ama çok pahalı, en iyisi faber castell al
Banada tavsiye verin beyler ağır olsun biraz çevirirken rahat oluyor şuan Rotring var metal modelini bilmiyorum memnunum ama bir tane daha istiyorum
grip 1347'lere bayılıyorum ben elime tam oturuyor
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
açık uçlu kalem tavsiyesi diye okudum
|
Benzer içerikler
- hukuk okumak zor mu
- deniz harp okulu göz derecesi
- e kadar dahil mi hariç mi
- yeğin kuvvet nedir
- ders çalışırken baş ağrısı nasıl geçer
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X