telefonda kitap pdfleri var ama çözebilmem için dokunmatik kaleme ihtiyacım var. şarj, bluetooth gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum. biraz bakındım, şunu buldum: sizin de önerilerinizi bekliyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B849B3DA4 -- 16 Ocak 2022; 1:23:0 > |
dokunmatik kalem önerisi
-
-
Hocam ben tabletlerden pek anlamıyorum. Ben işlerimi bilgisayardan görüyorum. -
kanka telefondan çözmek rahat olmayacaktır. pm e gelirsen detaylı kendi taktiğimi anlatayım -
kitap pdflerine nereden ulaştınız -
telegram'da "yks pdf" şeklinde aratırsanız bir sürü gruba ulaşacaksınız hocam. -
teşekkürler hocam saolun -
kalemlerden anlamıyorum, direkt note serisi kullanıyorum telefon üzerinde pek rahat olmayabilir. uygun fiyata grafik tablet alırsan daha yararlı olur bence -
Palm rejection özelliği çoğu tablette ve telefonda yok yazarken eli değdirirsen algılıyor hocam elin sürekli havada yazıyorsun, bundan alırsanız çizim eldiveni de alın yoksa mat çözmek işkence sözeller rahat çözülür ama -
İpad al yanınada 1.nesil kalem derdin olmaz daha -
sözeller için alacağım zaten
-
Bu kalemler çok sağlıklı değil.Amacınız altını çizmek ya da şık işaretlemekse işinizi görür ama akıcı yazı yazıyım problem çözüyüm vs gibi şeylerde sizi çok tatmin etmeyebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Diş Fırçası
Bu kalemler çok sağlıklı değil.Amacınız altını çizmek ya da şık işaretlemekse işinizi görür ama akıcı yazı yazıyım problem çözüyüm vs gibi şeylerde sizi çok tatmin etmeyebilir.edebiyat tarih ve coğrafya soru bankaları pdfleri üzerinde kullanacağım yani sadece şık işaretlesem yeter
-
bu alimünyum kaplamalı kalemlerden ben denedim videolarda da pek yapamadım sadece şık işaretlemek için kullanılabilecek çok fazla komplike birşey yapmak istememiştim fakat çalıştıktan sonra yarım saat içinde yazmamaya başladı 5-6 liralık ucunda yarı küre bulunan kalemlerden aldım yine yazı yazmak gibi gerekli işlevleri yapamıyorsunuz e,o gibi harfleri yazarken zorluk çıkarıyor tabletin de bazı alanları bu tür kalemler için hissiz , tek işlevi süs için şık işaretlemek, böyle şeyler daha çok kitapta çözüyormuş gibi hissiyatını arttırmak için kullanılıyor geçici olarak aşırı işlevsel olduğu için değil (şahsen ben o yüzden kullanıyorum ).
doğru bu küre gibi kalemlerde işlevsiz oluyor matematik gibi çizimli ve bol işlemli derslerde özellikle çok kötü tablet telefonda böyle işlevler düşünülürse kesinlikle kalemle telefonla kalem verilen kalem tabletlerden alınmalı uzun
süreli kullanılacaksa tabiki, güvenilir bir bilgisayar varsa grafik tablet de çok iyi bir seçenek.
bir de bu palm rejectionsuz tabletlerde çizim yapanlar çizim eldiveni giyiyor ki daha rahat çalışabilsinler o zaman avuç içinin bir nebze teması tabletle kesiliyor ve sadece kalemi algılıyor fakat ortalama 6-7 saat çalışan biri için o eldivenler de ne kadar rahat olabilir orası da ayrı bir soru işareti,bir de ithal olduğu için iyi bir çizim eldiveni 100 liradan aşağı değil,en temizi ve rahatı bu iş için üretilmiş şeyleri kullanmak kesinlikle.
-
1say1ea diye bir kanalda kalem yapıyo istiyorsan bakabilirsin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X