İntel Pentium 2,40 Ghz işlemcim var beyler.Ben işlemciye overclock yaptım en fazla 2,98 Ghz oluyor stok fan ile bu değerler iyimi yoksa kötümü ? stok fanı hiç değiştirmedim .Ve de bi sorunum var mesela; bilgisayar normal veya oynarken donuyor böyle tam donma değil gene çalıştırıyor ama acaip donuyor oluyor hiç oynanmayacak hale geliyor bunun sebebi işlemci veya işlemci fanıdır diye düşünüyorum sizinde görüşlerinizi almak istedim . + Beyler pentium 4'ün çarpan kilidi açıkmıdır ? Boşta 45-52 Derece yükde 52-62 arası . İyi Günler .. Hayırlı forumlar .
Ayrıca donduğunda pc'den "dinn" diye bir ses geliyor ..
eğer bütcen az çok varsa o sistemden kurtulmanı dilerim çünkü o pc ile artık hiç birşey yapılmaz bi internete girer sorunlarını anlatırsın bide donduktan sonra geri gelmesini beklersin tavsiyem:
toplam:492tl 12 taksite böldürür oyununu hiç donmadan oynarsın
2.40 işlemciyi 3ghz yakın çıkarmışşın iyi genede stock fanla 90nm p4 işlemci stable pek olacagını sanmam Orthos ,superpi vb cpu testleri yap.
elektriğine yazık kardeş
Bilgisayarı hangi amaç için kullanacağına bağlı bu birazda araç kullanmak gibi tarla sürecek sen traktörün çok hızlı olması çok önemli değildir Yeni nesil oyunlar oynamak istiyorsan ve hd filmleri takılmadan izlemek istiyorsan elindeki işlemciden kurtulman gerekir İnternet olsun muhasebe programlarını çalıştırsın bana windows XP yeter diyorsan elindeki işlemci işini görür P4 işlemciyi Overclock yapman sana fazla bir performans sunmayacaktır ama bilgi edinme öğrenme amacıyla overclock yapacaksan P4 işlemcin ileride kullanacağın işlemcileri overclock yapma açısından basamak teşkil edip sana deneyim kazandıracaktır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme