Bildirim
pentium d 945 4.3ghz mi yoksa core2 duo 1.86ghz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
core2 duo 1.86ghz -
E4300 diyorum başkada birşey demiyorum. Ama 2 hafta beklemen lazım bunun için. -
http://forum.donanimhaber.com/search.asp
gereksiz topic açmak yerine şu linke tıklayıp arama yapmayı öğrenin artık yaa.d945 vs e6300 diye açılan 99999999999. topic -
CoolnQuiet
Teğmen
10 Ocak 2007; 22:27:28
--------------------------------------------------------------------------------
E4300 diyorum başkada birşey demiyorum. Ama 2 hafta beklemen lazım bunun için.
11 Ocak 2007; 1:29:45
--------------------------------------------------------------------------------
http://forum.donanimhaber.com/search.asp
gereksiz topic açmak yerine şu linke tıklayıp arama yapmayı öğrenin artık yaa.d945 vs e6300 diye açılan 99999999999. topic
asus a6jc / intel core duo t2400 1.83 2mb cache 667 mhz fsb işlemci / 1 gb ddr2 533 mhz ram / 512 GeForce 7300t.c / 100gb hdd / 8x DVD±RW Dual DL /Dahili 1.3MP Webcam Kamera / Audio DJ / Power4Gear+ Teknolojisi / Dahili Kart Okuyucu / Philips mms430 / Canon Pixma mp150 / Creative c100 / ep630
ok kardes sinirlen me yahuuu..daha yeni üye oldum arastırdım ama görmemişim demekkii..saol yardımın için
-
quote:
Orjinalden alıntı: fatihgokhan
CoolnQuiet
Teğmen
10 Ocak 2007; 22:27:28
E4300 diyorum başkada birşey demiyorum. Ama 2 hafta beklemen lazım bunun için.
tamam bee.allah allah olabilir ama daha piyasaya cıkmamiski...daha ilk gunden lamer muamelesi gördük -
Bence başlığı değiştirmelisin okudum dedim ne oluyo allala sonra herkes yanlış anlıcak sahsen ben yanlış anladım.. -
o başlik dikkat cekmek içindi .bak sasırmıssın bakmıssın msj a neyse sen yine çaktırma durumu aramızda kalsın ok???
-
fatihgokhan cım alaksı yok ama neden herkesin nickini ve yazdıklarını kopyalayarak cevap yazıyorsun merak ettim -
quote:
Orjinalden alıntı: URBAN_ROCK
fatihgokhan cım alaksı yok ama neden herkesin nickini ve yazdıklarını kopyalayarak cevap yazıyorsun merak ettim
alıntı butonunu görememiştir -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgyur -- 13 Ocak 2007; 21:03:37 > -
quote:
Orjinalden alıntı: soryy
waayyy allah razı olsun arkadaslar sizde olmasanız ne yapardım bilemiyorum -
tabiki coreduo2 oyun performanslarında daha yüksek diğer işlemcilere göre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpTraum -- 13 Ocak 2007; 21:14:39 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X