Şimdi Ara

Pentium Dual core e5400 2.7 ghz x2 HAKKINDA YARDIM LAZIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktaki işlemci maalesef benim sahip oldugum bir işlemci.200 TL biriktirdim mutluydum yaşımda biraz küçük tabi zor para benim için.youtubede videosunu çekmek istediğim (İyi izlenmeli para kazandıgım bir kanalım var) kanal için amd hd 7770 1gb dx11 alıcaktım.2.el olarak ve overclock editionlu.Fakat son anda almadan önce işlemci aklıma takıldı ve kötü falan dediler açmaz diyenler oldu rahat açar diyenler oldu.En azından overclock falan yapsam fbs hızı 800 mhz sanırım işlemcinin.Arttırma yolu vb varmıdır.Low ayarlarda bile oynamaya razıyım oyunu.
    Ram:Kingston 2gb + 2 gb = 4 gb ddr3 Çok önemli.

• Şimdiden teşekkürler.
  • İşlemciye iyi miktarda overclock ile mutluca oyun oynayabilir ve video çekebilirsin :) 7770 doğru karar olacaktır lakin güç kaynağın bu ekran kartına yeterli mi? Değilse mecburen gt740 ddr5 gibi kartlara yönelmen gerekli
  • güce nasıl bakıyoruz acaba :D sözde bilgisayardan çok iyi anlıyorum ama bu konular beni aşmakta.Anakartla ilgili ise eğer g41m combo ana kartım gigabyte markalı.
  • işlemci iyi ama fbs hızı nasıl acaba ? 800 biraz cazip gelmiyor da . 2.7 Ghz iyi diyorlar genelde 2.5 ghz ile low-mediumda rahatca oynayanları biliyorum hatta 2.0 ghz ile oynayan bile var low ayarlarda
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    ?
  • Ghz olayi mimariden mimariye fark eder elindeki islemci 3.5-3.7 gibi degerleri gorebiliyor g41chipset bir anakartta yeterli bunu yapmak icin biosa girip cok hafif voltaj verip fsb arttirarak frekansi yukseltebilirsin

Edit: elindeki islemci cok fazla iyi degil gunumuz oyunlarina yetersiz ama overclock yaparak onu gunumuz icin zorlayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 15 Aralık 2015; 0:20:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    core 2 quad sistem
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    bu bilgisayara zarar vermez değil mi ve nasıl yapıldıgına dair güzel bir video varmı acaba :)
  • Internette anakart modelini yazip arastirabilirsin bi gun kafani versen cozersin mevzuyu :)

Bu arada guc kaynaginin resmini buraya atip beni etiketlersen 7770 takip takamayacagini soylerim takamazsan gt740 ddr5 e yonel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 15 Aralık 2015; 0:27:42 >
    an itibariyle overclock yaptm fbs hızı 800 den 1022 çıktı hedefm 1066 mhz di ama o kadar fark yaratacağını sanmıyorm daha fazla oynama yapmcam ilk başta yüksek verdm pc 2 kez windows başlatılıyorda kaldı.3.44 ghz hız var pc açılırken orda yazıyordu 2.70 ghz diye smdi 3.44 ghz yazıyor işlemci artk skıntı yaratmaz.
  • wwe2kemir15 W kullanıcısına yanıt
    Buyur buda yeni hali.Gddr5 için yarın kasayı yatırıp bi içine bakarım psu falan.Ona göre karar verirsin veya bunlardan yola çıkarak benmde pek blgm yok yardımların için çok saol.

• bendede dual core e5200 500 watt güç kaynağı var amd zeni bekleyene kadar ne yapmamı önerirsin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: wwe2kemir15

Buyur buda yeni hali.Gddr5 için yarın kasayı yatırıp bi içine bakarım psu falan.Ona göre karar verirsin veya bunlardan yola çıkarak benmde pek blgm yok yardımların için çok saol.

Gayet guzel guc kaynagina gore ekran kartini secmek kaldi geriye

• quote:

Orijinalden alıntı: 0xide-

bendede dual core e5200 500 watt güç kaynağı var amd zeni bekleyene kadar ne yapmamı önerirsin hocam

Butcene ve ne oynamak istedigine gore degisir bu belirtirsen daha rahat yardim edebilirim

• 7770 fazla bence, gt730dan sonrası boşa para diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.