Şimdi Ara

core 2 quad sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde q8400 işlemci 4 gb ram var darboğaz yapmayacak bir ekran kartı almak istiyorum mesela gtx 750ti gibi birşey darboğaz yaparmı? yada yapmayacak önerileriniz bekliyorum bilgilendirirseniz sevinirim şuanda gts 250 takılı sistemde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakimert -- 3 Temmuz 2017; 19:47:51 >

• Gtx 750 ti darboğaz yapmaz rahatça kullabilirsiniz single player oyunlarda multide biraz olabilir belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gt 1030 alın. Ayrıca benzer frekans,cas ve voltaj değerine sahip 8Gb daha bellek alın. Belleği 2.el sorunsuz bulursanız alabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dar bogaz yapmaz hocam. Yapsa bile zor hissedersiniz.

Arkadasin dedigi gibi en azindan +4 gb bellwk takviyesi sart

• techniquest35 kullanıcısına yanıt
    hocam genelde csgo oynuyorum birazda internette takılıyorum mesela youtubeda değilde twitchde 1080p çözünürlükte sıkıntılar yaşıyorum donmalar fln oluyor. gt 1030 bana kaç fps artış sağlar tahmininz var mı . (şuanda 80-120 fps arası alıyorum)
  • kardeşim q8300 + 750ti ı 3 sene kullandım, 4570 e geçince anladım ki kart ağlıyormuş :D yapar yani. özellikle cs de 200fps oynadı. ağır ekran katına yüklenen oyunlarda çok düşük bir fark olur kartın gücü zayıf olduğundan. Bf3 te de yaklaşık 70fps oynadı.
  • ahmettsezis kullanıcısına yanıt
    anlamadım :( 4570 daha ideal bir performans mı verdi csgo için
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakimert

4570 dedigi i5 4570. Dogal senin islemcinden iyi olmasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakimert

i5 4570, cs go düşük ayarlarda nerdeyse direk olarak işlemciye yüklenir. Quad serisi 150fps üstü zor görür. Bu işlemci ile 200-350 arası fps almaktayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.