Şimdi Ara

Pentium E 2140 ve E 2160 Türkiye'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • E 2140 ve E 2160 gigatekte stokta görünüyor.şuanda şaşkın durumdayım.
    vatana millete hayırlı ve uğurlu olsun
    neden ben bu kadar heycanlandım

• zaten vardı inventusda, sanırım onun için bu kadar heyecansızım
  • Ne enteresan bir durum...

Demekki her fiyatin bir alicisi var... Yani bu islemciler 40$ a inse yinede heyecanlanacak olanlar olacaktir...

Arkadas bu kadar heyecanlandigina göre E4300 e bütcesi yetmiyor sirf C2D kullanabilmek icin E2140 ve E2160 a heyecan yapiyor...

Demekki islemciler halaa cok pahali
  • Orta sınıf için güzel iştlemciler.. İntelin böyle arada bir orta sınıf kullanıcılar için işlemciler çıkarması çok iyi...
  • overclok yapılacak durumda E2160 nasıl bir işlemcidir?

Ben oyun oynamayan, genel olarak photoshop kullanan biri olarak nasıl yeterli olur mu? Yoksa Photoshop için en aşağı E6300 mü gereklidir? Her işlemcide o/c yapılacak olsa ne almalıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo

overclok yapılacak durumda E2160 nasıl bir işlemcidir?

Ben oyun oynamayan, genel olarak photoshop kullanan biri olarak nasıl yeterli olur mu? Yoksa Photoshop için en aşağı E6300 mü gereklidir? Her işlemcide o/c yapılacak olsa ne almalıyım?

4300
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_4423

quote:

4300

Sen hiç E4300 kulladın mı? Ben kullanmadım da, o yüzden soruyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • e2160 tam oc canavarı oc den sonra 6600 leri rahatlıkla geçiyor.
  • quote:

quote:

quote:

4300

Sen hiç E4300 kulladın mı? Ben kullanmadım da, o yüzden soruyorum.

hyr kullanmadım.. ama sen de test ve incelemeleri araştırırsan benimle aynı fikirde olacaksın.. Zaten o/c için işlemci almam..

• e4300 alma..bende alacaktım vazgeçtim...fsb tıkanıklığı var yenilerde ve çoğunda alacaksan ya 6420 al..yada bi denemek için E2140 al
  • E2160 iyi OC değerleri sunabilen bir işlemci internetteki bilgilere göre.

Ayrıca bir süredir zaten inventus ta vardı.
  • e2160 gerçekten e4300 özellikleri ile aynı fiyatıda daha ucuz sizce hangisi iyidir??
  • quote:

Orjinalden alıntı: baro55

e2160 gerçekten e4300 özellikleri ile aynı fiyatıda daha ucuz sizce hangisi iyidir??

bence e4300..
  • Bu arada Core mimarisi Celeron 4xx serisi de gelmiş. Hepsiburada'da gözüküyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Bu arada Core mimarisi Celeron 4xx serisi de gelmiş. Hepsiburada'da gözüküyor.

Core mimarisi olduğuna emin misin?? Sadece celeron yazıyor ve tek çekirdekli..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Bu arada Core mimarisi Celeron 4xx serisi de gelmiş. Hepsiburada'da gözüküyor.

Core mimarisi olduğuna emin misin?? Sadece celeron yazıyor ve tek çekirdekli..
    fx57'nin Celeron 4xx serisi ile ilgili haberlerinde bu serinin Core mimarisi olduğu yazıyordu. Oradan biliyorum. Celeron 4xx serisinin tek çekirdek olduğu doğrudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 18 Haziran 2007; 19:35:32 >
  • E6420 almak enmantıklısı,ekonomik dersende mutlaka e4300
  • arkadaslar bende p4 3000 541 kodlu işlemci var
    ben şimdi bu E2160 işlemciyi alırsam ne kadar bir performans etkisi olur yani almaya değermi sizce

not anakartım bu E2160 destekliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: taharci

arkadaslar bende p4 3000 541 kodlu işlemci var
    ben şimdi bu E2160 işlemciyi alırsam ne kadar bir performans etkisi olur yani almaya değermi sizce

not anakartım bu E2160 destekliyor

Evet hem de bayağı etkisi olur..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.