Şimdi Ara

PENTIUM G3258 3MB S1150P OC İLE 4.6GHZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s1150 AMD / Intel #Intel Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ELIMDE 4.6GHZ SORUNSUZ CALISAN G3258 VAR.
    GARANTISI NISAN 2018E KADAR
    KUTU MEVCUT. FAN YOK. FATURA YOK
    2 ADET KRAKOW 2017 COBBLESTONE + 1 ADET KRAKOW 2017 OVERPASS PAKETLERİ İLE TAKAS OLUR
    ALINDIGI YER VATANBİLGİSAYAR
    İSTANBUL ELDEN TESLİM YADA ONCE PARA SONRA KARGO
    FİYAT: 200TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARTIME -- 18 Temmuz 2017; 17:48:13 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• gunceldır

• 4.6'da kaç V ve hangi soğutucu ile hangi sıcaklıklarda çalışıyor. Öyle yazarak bir şey olmuyor stres testi sıcaklık değerleri vs bir şeyler koymanız lazım ilana.
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ıslemcı g3258 yanı 7700k degıl.Oyle detaylı yazılması gereken bır cpu olsaydı yazardım ssler ılede desteklerdım.

Ama ıllakı merak edıyor olan var ıse 1.375v ıle 4.6ghz kule tıpı sogutucu ıle kullanıyorum.cıddı alıcılara ıstedıgı her resmı atabılırım.

• İslemcinin iyi çikmis kardesim. Ben 1.386 volt ile 4.2 ghz de stabil tutabiliyorum. Daha yüksek olmuyor maalesef.
  • self_control35 kullanıcısına yanıt
    Saolasın hocam

• Hayırlı satişlar şuanda bende ayni işlemciyi kullanıyorum delid mevcut bendekinden stok fanla bile rahat 4.5ghzde kullanıyorum sorunsuz kim ne derse desin fiyat performansta şahane bir işlemci!
    Tek çekirdekte 7700k bile geçiyor .Ayrica oynatmadığı oyun yok köpek gibi her oyunu oynuyorum çatur çutur sorunsuz altta gtx1050ti ile yaptiğim inceleme oyun videoları mevcut isteyen bakabilir!

https://forum.donanimhaber.com/inno3d-geforce-gtx-1050-ti-compact-incelemesi-ekran-kartlarinin-matruskasi--126111267

https://valid.x86.fr/ychq6y

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.