Şimdi Ara

Pentium G3258 OC yapınca i5 4690k yı bile geçiyor? alayımmı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pentium G3258 OC yapınca i5 4690k ya performansı ulasıyormus recep baltaşın çektigi bir videoda gördüm alayımmı sizce gerçekten öyleyse hemen alacağım sizdende fikir bekliyorum.

• Overclock ile 2699-v3 aratmaz.
  • Overclock ile Ghz artırıcan. Tamam . Ok. Peki çekirdekleri napıcan? 2 den 4 e çıkacak mı? Ayrıca Pentium alan adam ne alır? H81. Değil mi ? E bu H81 ler ne ki. CPU iyi çıkarsa 4.6 yı anca görürsün. Çoğu zaman 4.4 den o trafa geçmek mümkün değil. Bi de bunun soğutucu masrafı ve s. En iyisi 4160 ve 4460 almak. 4690K ya paranız yetmiyorsa. Pentium falan casual gaming e yarar anca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan01123

Pentium G3258 OC yapınca i5 4690k ya performansı ulasıyormus recep baltaşın çektigi bir videoda gördüm alayımmı sizce gerçekten öyleyse hemen alacağım sizdende fikir bekliyorum.

i5 alacak paran varsa elini sürme. Eğer paran 300 tl ye yetiyorsa kesinlikle al.

Birde g3258 yanına overlock yapmak için soğutucu almayın. 4.5 'e kadar stok ile idare eder. Üstü shut down.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trollük yapıyor bence. Yani umarım öyledir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

Trollük yapıyor bence. Yani umarım öyledir.

Yaptığım trollük değil dostum ayıpta değil soru soruyorum, arkadaşın önerisi ile bu yola çıktım ciddi olun lütfen biraz.
  • Technopat'ı ne kadar çok sevsem de Recep abi orada çok büyük bir yanlışlık yapmış. G3258 4.5 GHz de bile İ3 4160 tan daha kötü performans veriyor. Şu zamanda asla alınmaması gereken bir işlemci. Bazı yerlerde 4160 fiyatına 4170 satılıyor performansı da gayet iyi.
  • evet herkes enayi siz akıllıymışsınız neden millet 700 800 lira veriyor i5 alıyor siz akıllısınız 200 liraya g3258 ile i5 performansı alıyormuşsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: neophronTR

evet herkes enayi siz akıllıymışsınız neden millet 700 800 lira veriyor i5 alıyor siz akıllısınız 200 liraya g3258 ile i5 performansı alıyormuşsunuz

:) aynen öyle. tamam overclok falan oluyorda bir i3 değil sonuçta.bende i5 parası olmadığı için geçici olarak 6 ay kullandım ama dediğim gibi bir i3 değil.
  • sli yapacaksanız alın eğer tek ekran kartı kullanacaksanız o işlemci çok fazla gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasenkal

sli yapacaksanız alın eğer tek ekran kartı kullanacaksanız o işlemci çok fazla gelir.

Merhaba
  • arkadaşlar g3258 'i bende 4.4 ghzde kullandım. o zaman gta5 yoktu. watch dogs oyununda berbat şekilde takılmalar ve kasmalar oluyordu. ama onun haricinde denediğim BF4, CRYSİS 3, BF3, GRİD MOTORSPORT, TOMB RAİDER adlı oyunlarda gerçekten gayet performanslı ve yeterliydi. evet g3258 tek çekirdek destekli oyunlarda overclock yapıldığında gerçekten i5 işlemcilere kafa tutan bir performans gösteriyor ama iş çoklu çekirdek destekli oyun ve uygulamalarda benim adım hıdır elimden gelen budur diyerek bize i3 işlemcilerden bile daha kötü performans gösteriyor.

konu sahibi arkadaş bence g3258 yerine athlon x4 860k işlemcisine bakın. kaveri mimarili işlemci gerek tek çekirdek gerekse de çoklu çekirdek destekli oyunlarda gayet başarılı. işlemcide karar kılarsanız size tam bu işlemciye göre anakartta tavsiye edebilirimç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.