Bildirim
PENTIUM III SLOT İŞLEMCİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
PIII serilerinde en son slot islemci PIII 700. slot socket ceviriciyi rahatca kullanabilirsin. Eger bulamazsan ve istanbuldaysan bende slot socket cevirici var. PIII socket islemci ise PIII 1000 var ve sen bunu overclock ile 1200 mhz yapabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azrael_13 -- 7 Nisan 2006; 16:59:51 > -
quote:
Acaba en son üretilen PIII slot işlemci hızı nedir?
sanırım P3 600
quote:
Benim anakart slot girişli...
Bir de soket slot adaptörleri hakkında bilgisi olan var mı??
Bu adaptörü kullanmak sorun yaratır mı?
ben kullanıyorum hiç bir sorun yaratmaz Socket 370 tarzı işlemcileri Slot 1 için uyarlamaya yarar.Aşağıda bir resmi var.Önemli olan senin anakartının kullanacağın işlemciye destek vermesi onun dışında bir sorun olmaz
-
anakartım abit va6 aşağıdaki linkte özelliklerini görebilirsiniz.
http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=97
sizce bu anakarta takabileceğim en iyi işlemci ne olur? -
piyasada benim anakarta uygun 2.el işlemci bulabilir miyim?
pIII 600-733 veya desteklerse daha üstünü??? -
arkadaşlar tavsiyesi olan yok mu??? -
evet kimse yok mu??* -
Bu slot işlemciden bi tanede bende var sanırım 800 mhz di anakartda bi sorun vardı anakartını bulamadım :) hatta sitesinde arşiv bölümünde biel bulamadım MSI miş markasıda..işlemci sağlamı değilmi onuda bilmiyorum dandik bi bilgisayarcının eline düştükten sonra bu hale gelmişti çalıştığı zamanalarda iyiydi 64 ram i ve voodo ekran kartı ile harikalar yaratıyordu bozulduğuna amma üzlmüştüm -
bende de p3 slot 1000 mhz var daha dün s939 pc aldım isteyene satabilirim belki -
35-45 dolar arası p3 1000.İkinci el forumunda bulabilirsin.Yada ikinci el pc sitelerine bak. -
hatırladığım kadarıyla p3 slot işlemcilerin hepsi katmai(450-550mhz) çekirdekli olanlardı.(başarısız bi seri bende de wardı :D)
dönüştürücüyle beraber soket coopermine(600-1000mhz) çekirdeklileride kullanabilirsin. fakat 1ghz'den sonra i815 chipsetli tualatin(1,0-1,4ghz) destekliyen bi anakartın olması gerekir -
Bende de p III slot işlemci pc var. Ancak en son kaç mhz yaptılar doğrusu aklımda kalmadı.Benimki 733 mhz idi. Hala çalışır durumda.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X