Şimdi Ara

Pentium(R) Dual Core CPU E5200 Ekran kartı öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar online fps oyunlarını planetside 2, warface, bf3 veya bf4 gibi oyunları oynayabileceğim bu sisteme uygun bir ekran kartı var mıdır? Güç kaynağı 230w veya 250w tam hatırlamıyorum.

• r7 240
  • Overclockmanyağı kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. Bu kart en fazla hangi oyunları oynatır 2gb daha ram alsam
  • hemen hemen her oyunu açıyor low ayarlarda 30fps alırsın youtube'a r7 240 gta5 dota2 fln yaz çıkar ama işlemci gta5 için yetmeyebilir
  • Overclockmanyağı kullanıcısına yanıt
    Sağ olun son bir soru daha soracağım, fazla bütçem olmadığı için bu kartı 2. el olarak alacağım bu kartın ikinci eline kaç para vermeliyim.
  • 120 max
  • Cebindeki telefon bu bilgisayardan daha güçlü olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam o sisteme yatırım yapmanız mantıklı olmaz
  • Iyi bir pcem vardi ama ekran kartim bozuldu sonra yeni bir ekran karti aldim oda sikinti cikardi iade ettim rx 480 i bekledim ama hem bekledigim tarihte hemde bekledigim fiyatta cikmadi bende beklemekten cok sıkıldım ve pc mi sattim artik konsol alip onunla oyun oynayacagim bu pcem ise online oyunlarda is gorse yeter diye düşünüyorum. Artık pc isini birakicam cunki pc de aldigimiz bir seyi uzun sure kullanamiyoruz. Bir ekran karti 2 3 sene sonra sıkınti yapiyo hem bozulma olarak hemde performans olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salagil

Cebindeki telefon bu bilgisayardan daha güçlü olabilir

Hocam naptın sen

Dostum sen ikinci el kesin ekran kartını çok da para verme. Maks 200 TL ver. 200 TL ye alabileceğin en iyi 2. el ekran kartını almaya çalıs. Sonra para biriktir. Sistemi yenile aldıgın ekran kartınla da kullanırsın.

En son ekran kartını da yeniler mis gibi sistemin olur.

Al sana 1/1.5 senelik plan sana

• yasarkvr Y kullanıcısına yanıt
    Öncelikle güç kaynağını değişmeniz lazım. O güç kaynağı ile harici ekran kartı kullanılmaz yakarsınız kasayı.

Yapmanız gereken eğer o anakart ile devam edecekseniz, -tamamı ikinci elden olmak üzere- q9300/q9400/q9500 serisinden bir quad işlemci alıp (100-150 tl), rami 4 gb ddr2 800 mhz yapıp (2gb ekleyeceksiniz, 20-25 tl) son olarak da ekran kartı olarak gtx 750 ya da onun ayarında bir kart almaktır. (250 tl) Gtx 750 alırsanız 300 watt gerçek güç kaynağı (40-50tl) yeterli gelir. Bu sistem ile bir süre daha oyun oynarsınız. O saydığınız oyunları yüksek detayda 1080pde oynarsınız. BF4 tabi muhtemelen medium ayarlarda akıcı olur. Kargolarla beraber 450-500 tlye yakın ücret tutacaktır.
  • Cevaplariniz icin teşekkür ederim arkadaşlar. En iyisi bu sisteme dokunmamak cünki butcemi asiyo. Zaten ilerde ps4 alicam onun icin sattim pcyi
    sanirim benim pcyi ucuza satmisim i5 6402p ddr4 8gb ram colarmaster haf912 750w 1tb hdd pioner dvdrw msi b150m bazooka asus vn247h gaming monitor ana kart islemci ve ram 1 aylikti toplam 1500 e verdim. Sizce cok zarar etmismiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.