Şimdi Ara

PeP Kart ve hesap kullanımı ücretsiz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
47
Favori
38.839
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya şartlarını yerine getirmeme rağmen kartta 50 TL bakiye falan gelmiyor. Diğer harcama kampanyası iadelerinin de (süresi geldiğinde) yapılmayacağına eminim. Bulaşmayın derim. Boşuna bilgileri verdik şirkete.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jean Valjean83

Kampanya şartlarını yerine getirmeme rağmen kartta 50 TL bakiye falan gelmiyor. Diğer harcama kampanyası iadelerinin de (süresi geldiğinde) yapılmayacağına eminim. Bulaşmayın derim. Boşuna bilgileri verdik şirkete.

Kuralsız bir kurum kafasına göre kampaya yapıp kafalarına göre şartları sağladınız veya sağlamadığınız diyorlar. 50 TL'nin üstüne yattılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pudinkk kullanıcısına yanıt
    Pep kartı ne amaçla kullanmak istiyorsunuz ona göre değişir.
    Banka kartı ile kredi kartı ile para yükleme var.
    %0.9 komisyon alır.
    Parayı banka hesabına isteyemezsin.
    Alışveriş olarak kullanmak zorundasın.
    Çok fazla kullanmıyorum.
    Arada kampanyaları oluyor.
    Değerlendiriyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10 günde kart geldi. 250 TL harcamadan otomatik 50 TL düştü. Para yolladığımda 3 dakikada Pep karta geçiyor. Simkart değişikliği nedeniyle hesap bloke olduğunda müşteri temsilcisini aradım. Hemen bağlandım ve işlemi sorunsuz yaptı.

150 TL akaryakıta 25 TL kampanyasından 1 defa temassız harcama yaptım. Öderken sorun çıkmadı. Yarın ikinci harcamayı yapacağım.

Şimdilik hiçbir konuda sorun yaşamadığım gibi 50 TL de indirim aldım. Hedefim 75 TL de akaryakıt kampanyasından almak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0AEB06AB0

10 günde kart geldi. 250 TL harcamadan otomatik 50 TL düştü. Para yolladığımda 3 dakikada Pep karta geçiyor. Simkart değişikliği nedeniyle hesap bloke olduğunda müşteri temsilcisini aradım. Hemen bağlandım ve işlemi sorunsuz yaptı.

150 TL akaryakıta 25 TL kampanyasından 1 defa temassız harcama yaptım. Öderken sorun çıkmadı. Yarın ikinci harcamayı yapacağım.

Şimdilik hiçbir konuda sorun yaşamadığım gibi 50 TL de indirim aldım. Hedefim 75 TL de akaryakıt kampanyasından almak.
    Icine 200 attiniz 250mi cektiniz direk

• Güncel 50 lira kampanyası haricinde, n11 den kart alsam genel kampanyalardan yararlanabilir miyim? Yoksa adıma özel kart mı çıkarmam gerekir?

• İlk başlangıçta gelen bonus ile 50 TL kazandınız değil mi?
    Şu anda diğer 75 TL lik kampanya hakkında detayları bizimle paylaşır mısınız?

• 200 tl yükleyip 250 tl'lik alışveriş yaptım.

• AvYusuf A kullanıcısına yanıt
    Evet, 50 TL'yi öyle almıştım.

Kasım sonuna kadar tek seferde 150 TL'lik market ya da akaryakıt alışverişine 25 TL veriyor. 3 defa yararlanılabiliyor. Toplam 75 TL oluyor. Kazanılanları hesaba15 Aralık'ta yükleyecekmiş. Şurada da bilgiler mevcut:https://www.peple.com.tr/kampanyalar/akaryakit-ve-markette-pep-ten-75-TL-hediye-small.png

• Kart geldikten sonra 50 tl bakiye gorunmuyordu once iletisim izinlerini acik hale getirdim daha sonra müşteri hizmetlerini aradim.Karti oncelikle aktif hale getireceklerini soylediler.Kart aktiflesince 50 tl bakiye gorundu.Daha sonra karta 200 tl yukledim.Sonrada TY cuzdana 250 tl attim.Hic bir sorun olmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. N11 den aldığım pep kartımı teslim aldım. Ancak bugün atm lerden hesabıma para yükleyemedim. 3 farklı atm de denedim. 200 lira yüklemek istedim, tutarı onayladım, sonrasında hep uyarı verdi kabul etmedi. Tutarı kontrol edin tarzı bir uyarı verdi yanlış hatırlamıyorsam. Bir yerde yanlış mı yaptım acaba? Karşılaşan oldu mu bu tarz sorunla?

• N11'den alınan kartı hesaba eklediğinizde hesabınız gelişmiş hesap olarak kalıyor, premium hesaba geçmiyor. Gelişmiş hesabın da atm'den para yükleme limiti 0 tl:

(Hesap türünüzü şu şekilde kontrol edebilirsiniz. Pep'in internet sitesinden hesabınıza giriş yapın, giriş yaptıktan sonra sağ üst tarafta isminizin altına gelince profilim yazıyor. Oraya tıklayın. Orda limit statüsü kısmında yazıyor.)

Ben bunun farkında değildim, kart şifresini aktifleştirmek için atm'den 5 tl çekip yatırayım dedim. (Halkbank atm'lerinden 5 tl çekilebiliyor.) Çekme işlemi sorunsuz gerçekleşti, yatırma işlemi de atm ekranında sorunsuz gerçekleşti olarak gözüktü ancak pep hesabıma yansımadı. (Muhtemelen gelişmiş hesaptaki 0 tl limitinden dolayı) Bununla ilgili pep'in sitesindeki bize ulaşın kısmındaki formu doldurdum, bir kaç gün sonra bir daha mesaj yazdım ama 20 güne yakındır cevaplamadılar. Muhtemelen ordaki form çalışmıyor

Şikayetvar'da da buna benzer olaylar olmuş, atm dekontunu istemişler. Benim işlem yaptığım atm de dekont vermediği için, form'dan da yanıt alamayınca 5 tl de fazla olmadığı için peşini bıraktım Bir de ben market kampanyası için migrostan hediyem karta 150 tl yüklemeyi düşünüyordum. Forumda bir kaç kişi kredi kartı ile hediyem kart yüklenmiyor artık, yeni kural geldi deyince kartı kullanacak bir yer de kalmadı, koydum kenarıya kartı

Onun dışında en azından artık atm'nin para yatırmaya onay vermemesi iyi olmuş. Onay verip para hesapta gözükmese daha kötü

Bunun dışında pep visa kartlılara olan düşük komisyonlar da uygulanmıyor: Örneğin kredi kartıyla para yüklemeye %0.9 komisyon kesmesi lazımken, sanki pep visa kartımız yokmuş gibi %1,5 (min 2 tl) komisyon kesiyor. Sitesinde bu düşük komisyonlar sadece premium hesaba özeldir/sözleşme imzalamış isimli kartlara özeldir gibi bir şey de yazmıyor. Belki iletişime geçilirse bunları tanımlarlar, bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 28 Kasım 2020; 23:15:45 >

• EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt

Detaylı cevabınız için çok teşekkür ederim. Bu kadar teferruata gelemem. Ben de kartı rafa kaldırıyorum.

• En iyisini yapmışsınız hocam. Atm'den para çekmede sıkıntı yok, para yatırma da banka hesabından havale/eft ile yapılabiliyor. Yani kart bu haliyle bir şekilde kullanılabiliyor ama şu komisyonları pep visa kart yokmuş gibi yüksekten aldıkları için, sanki kampanya bitince de hediye tl'yi yatırmayıp, aa sizin pep visa kartınız mı varmış, nasıl olur diyeceklermiş gibi geliyor Tosla, papara gibi diğer ön ödemeli kartlar daha çok güven veriyor

• Kart bu akşam üzeri geldi.kartı aktif etmek için Müşteri hizmetleriyle yazıştık. Sonra bir ara baktığımda İçinde 50 tl yüklü olmadığını gördüm. Uygulamadan göremedim yani. Aradım müşteri hizmetlerini. İletişim izinleri vermediğiniz için sizin kart aktif edilince 50 tl size vermemiş dedi. Kampanya sayfasında yazıyormuş. Aktif ettim ama iş işten geçti

Kısacası ben kampanyadan 50 tl kazanıyorum zannediyordum. Bem 50 tl kaybettim, onlar da beni. İkimize de geçmiş olsun.

• Pep kartım yeni geldi içinde 50lira yüklü şimdi boynerden 300 liralık bişey alicam karta 250 yüklemem yeterlimi ?

• anilzi A kullanıcısına yanıt

Evet

• İletişim izni detayına dikkat edin yoksa 50 TL hediye yüklenmiyor ve bir daha da yükleyemiyorsunuz. Aslında kampanya kart alana değil iletişim izni verene 50 TL hediye şeklinde duyurulmalıydı.

• Beyler bu PEP kart iptal ve iade durumunda sizin öz kendi paranızdan %1 mafya usulü komisyon alıyor.

İptal edeceğinizi düşündüğünüz bir işlem yapmayın derim.

Ben bu kartı bir uygulamanın cüzdanına kayıt edeyim dedim. Uygulama teyid amaçlı 1 tl kesiyor ve hemen iade ediyor.

Benden 1 Tl kesti ve 1 yl iade etti , fakat PEP denen dandik firma bana kesintiden sonra 0.99tl yatırdı.

PeP Kart ve hesap kullanımı ücretsiz

• Pep hesap nasıl kapatılır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.