|
Bildirim
|
hem hesabına para yükle adamların hesapları para dolsun hem de benden komisyon alsın ne güzel memleket..
|
Fırsat nerede? Her hareketnde para kesen kartın bedava olması mı?
|
man utd demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
Kampanya yoksa geç
|
Çok masraflı bir uygulama. Daha masrafsız olsa, sektöre iddialı bir giriş yapabilir. Kart tasarımını beğendim.
|
Kart tasarımı hariç vasat bir firma. Hiç bir canlı destek görevlisinin birbirinden haberi yok. İlk harcama için 50 tl yüklü gelecekti kart. 3 kişi farklı şeyler söyledi birisi; 1: Evet yüklü gelmeliydi neden gelmedi ki. 2: Hayır ilk harcamanızı yapıyorsunuz daha sonra 50 tl geliyor (yersen) 3: Kampanya katılım şartlarına uygun değilsiniz kartı almadan önce iletişim onaylarını açmalıydınız. E açtım ama diyorum hayır açmamışsınız diyor. Tamam kartımı iptal edin dedim kapattırdım hesabımı mutluyum. Kesinlikle bulaşılmaması gereken bir firma asla tavsiye etmiyorum. |
Arkadaşlar pep kampanyaları zamanında yatırmıyor. Ben bu kurumu BDDK ya şikayet ettim. Sizde edin ceza yesinler. İnsanları sürekli uğraştırmanın ceremesini çeksinler.
|
Uygulamaya güncelleme gelmiş. Kampanya katılım butonu koymuşlar sözde. Ama ortada kampanya filan yok tabii ki:) |
Trendyol ve getir için yararlanayim dedim ama iadeyi taa sonraki ayın son haftası yatırılacaktır diyor o zamana kadar 45 TL nin değeri kalmaz
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arvelo -- 30 Mayıs 2020; 8:25:50 > |
|
|
|
|