Al benden de o kadar. 3 ay oldu kartı talep edeli. Hala göndermediler. Şikayetvar a yazdım. 3 kere adres teyiti için aradılar. Yine gelmedi kart😀 kart gönderemeyen adamların kampanya puanlarını zamanında yaptırması veye yatırması da muammadır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PeP Visa Kart - Akaryakıt, Market, Giyim ve Kozmetik Harcamalarına Toplamda 100 TL Hediye (25/200) (3. sayfa)
-
-
Geçen yaptığı kampanya iadesini yatırdılar boş yere çamur atmayın kurye kartı getirmiyorsa pep ne yapabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz kart için kuryeye mi başvuruyoruz, pep 'e mi?
Yani kart elime ulaştıracak kurye ile çalışmayı beceremiyorlar, kendi çalıştıkları kuryeye laf geçiremiyorlar demektir -
daha düzgün bir firma ile çalışabilir,AKTİF ileti (atg) veya kuryenetin ne olduğu belli.Ucuz diye müşteri kaybediyorlar.
-
Firma düzgün. Geçen akaryakıtta fişte taşımacılık yazmasına rağmen paramı yatırdılar. markette de bakalım 4 alışverişi onaylarlarsa benden 5 yıldızı alacaklar. bence bk atmayın insanlara hata yapma kredisi tanıyın ki böylesi güzel işler ortaya çıkabilsin.
-
3 tane akaryakıt istasyonu harcaması yaptım. Sadece 1 tanesi yattı. Kayıt açtım kalan 2 tanenin bir tanesi yattı. Kalan bir taneden haber yok -
Üzüldüm dostum. bana da böyle yaparlarsa kırar atarım kartlarını. umarım alırsınız.
-
15 Ocak'ta biten kampanya iadesi 15 gün sonra diyor yani ay sonu?
-
iadesi yatan var mı
-
yatmamış -
Gelen giden yok. Yatmamış.
-
-
bana yarın yatacak dediler
-
Bu kadar amatorce yonetilen sacma salak bir uygulama gormedim. Dusenlenen hicbir kampanya odulu yatmiyor yatsa da zamaninda yatmiyor. Sikayet kaydi acinca aptal sacma yanitlar veriliyor, cozum getirilmedigi gibi telefonla arayip yazilan sikayetin silinmesi kaldirilmasi talep ediliyor. En kisa surede vedalasacagim. Gereksiz Kart fazlaligi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi yatsın daha da hiç bir kampanyası için harcama yapmam kullanmam bu kartı. Direk uygulamayı kaldırıcam kartı da atıcam -
Param, Papara ve Tosla'yı da kullanıyorum.
Müşteri hizmetleri çalışanlarının üslupları ve bilgileri felaket.
Yaptığım harcama sayıldı mı diye sormuştum "g-mail atın" diyen bir çalışana denk geldik.
E-posta attık, kampanya bittikten sonra cevap yazmışlardı. Geçen kampanyadan iade yatınca gene kullanayım aynı yerde dedim ama yatması gereken zamanın üzerinden 48 saat, geçmiş. Bu saatten sonra yatsa bile bir daha kullanmam bu kartı.
-
2 kez müşteri hizmetlerini aramama rağmen hediye para yatmadı arkadaşlar bilginiz olsun. Kullanmayın kullandırmayın bu kartı -
Bu haftaiçinde hesaba yansıyacak şeklinde bilgi verdiler. Ama hizmetleri hiç iyi değil. Benim bir ara yüklenen bakiyeyi kaybetmişlerdi. 1 hafta sonra bakiyeye yansıttılar.
-
hediyeler yüklendi şimdi iki işlem 50tl pepe devam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X