Şimdi Ara

PeP Visa Kart - Akaryakıt, Market, Giyim ve Kozmetik Harcamalarına Toplamda 100 TL Hediye (25/200) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
14
Favori
6.321
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ernestitoo

Hiç bulaşmayın ben aldığım geri iptal ettim. Müşteri hizmetleri çok sıkıntı. Kampanyalarda puan kazanımı sıkıntı. Kuryenin gelmesi sıkıntı. Başlı başına problem bu kart.

Al benden de o kadar. 3 ay oldu kartı talep edeli. Hala göndermediler. Şikayetvar a yazdım. 3 kere adres teyiti için aradılar. Yine gelmedi kart😀 kart gönderemeyen adamların kampanya puanlarını zamanında yaptırması veye yatırması da muammadır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yaptığı kampanya iadesini yatırdılar boş yere çamur atmayın kurye kartı getirmiyorsa pep ne yapabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baba1993 kullanıcısına yanıt
    Biz kart için kuryeye mi başvuruyoruz, pep 'e mi?
    Yani kart elime ulaştıracak kurye ile çalışmayı beceremiyorlar, kendi çalıştıkları kuryeye laf geçiremiyorlar demektir
  • baba1993 kullanıcısına yanıt

daha düzgün bir firma ile çalışabilir,AKTİF ileti (atg) veya kuryenetin ne olduğu belli.Ucuz diye müşteri kaybediyorlar.

• Firma düzgün. Geçen akaryakıtta fişte taşımacılık yazmasına rağmen paramı yatırdılar. markette de bakalım 4 alışverişi onaylarlarsa benden 5 yıldızı alacaklar. bence bk atmayın insanlara hata yapma kredisi tanıyın ki böylesi güzel işler ortaya çıkabilsin.

• mtcanbay M kullanıcısına yanıt
    3 tane akaryakıt istasyonu harcaması yaptım. Sadece 1 tanesi yattı. Kayıt açtım kalan 2 tanenin bir tanesi yattı. Kalan bir taneden haber yok
  • grandprix kullanıcısına yanıt

Üzüldüm dostum. bana da böyle yaparlarsa kırar atarım kartlarını. umarım alırsınız.

• grandprix kullanıcısına yanıt

15 Ocak'ta biten kampanya iadesi 15 gün sonra diyor yani ay sonu?

• iadesi yatan var mı

• ulex kullanıcısına yanıt
    yatmamış
  • Gelen giden yok. Yatmamış.

• Kampanyadan 100 lira yatmamış, 30 unda yatması gerekiyordu diyorum. Verdikleri cevaba bak

PeP Visa Kart - Akaryakıt, Market, Giyim ve Kozmetik Harcamalarına Toplamda 100 TL Hediye (25/200)
  • LLithya kullanıcısına yanıt

bana yarın yatacak dediler

• Bu kadar amatorce yonetilen sacma salak bir uygulama gormedim. Dusenlenen hicbir kampanya odulu yatmiyor yatsa da zamaninda yatmiyor. Sikayet kaydi acinca aptal sacma yanitlar veriliyor, cozum getirilmedigi gibi telefonla arayip yazilan sikayetin silinmesi kaldirilmasi talep ediliyor. En kisa surede vedalasacagim. Gereksiz Kart fazlaligi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nullpointer N kullanıcısına yanıt
    Bi yatsın daha da hiç bir kampanyası için harcama yapmam kullanmam bu kartı. Direk uygulamayı kaldırıcam kartı da atıcam
  • Param, Papara ve Tosla'yı da kullanıyorum.

Müşteri hizmetleri çalışanlarının üslupları ve bilgileri felaket.

Yaptığım harcama sayıldı mı diye sormuştum "g-mail atın" diyen bir çalışana denk geldik.

E-posta attık, kampanya bittikten sonra cevap yazmışlardı. Geçen kampanyadan iade yatınca gene kullanayım aynı yerde dedim ama yatması gereken zamanın üzerinden 48 saat, geçmiş. Bu saatten sonra yatsa bile bir daha kullanmam bu kartı.

• 2 kez müşteri hizmetlerini aramama rağmen hediye para yatmadı arkadaşlar bilginiz olsun. Kullanmayın kullandırmayın bu kartı
  • Bu haftaiçinde hesaba yansıyacak şeklinde bilgi verdiler. Ama hizmetleri hiç iyi değil. Benim bir ara yüklenen bakiyeyi kaybetmişlerdi. 1 hafta sonra bakiyeye yansıttılar.

• hediyeler yüklendi şimdi iki işlem 50tl pepe devam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.