Akbank hesabına havale ile aldım. Mesai saatlerinde komisyon bile almadı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PeP Visa Kart - Akaryakıt, Market, Giyim ve Kozmetik Harcamalarına Toplamda 100 TL Hediye (25/200) (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mustafascAkbank hesabına havale ile aldım. Mesai saatlerinde komisyon bile almadı.
Hocam bende 25 TL var ve 25 TL halkbank gönder dedim bende de ücret almadı ama bakiye yetersiz dedi. Müşteri hizmetleri aradım bana harcama yapmalısınız ondan hata veriyor dedi. Allah Allah ne ki bu şimdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En dandik Müşteri hizmetleri bunlarda hocam. Hicbir konuda bilgileri yok. Mesai saatleri içinde tekrar deneyin. Olmuyorsa farklı bankalar deneyin. Akbank varsa onu deneyin. -
Trendyol sektör olarak giyim mi?
quote:
Orijinalden alıntı: mustafasc
En dandik Müşteri hizmetleri bunlarda hocam. Hicbir konuda bilgileri yok. Mesai saatleri içinde tekrar deneyin. Olmuyorsa farklı bankalar deneyin. Akbank varsa onu deneyin.Çok sağolun hocam eyvallah
Aynen trendyol deneyen var mı? Mesaj param olarak mı yoksa trendyol olarak mı geliyor?quote:
Orijinalden alıntı: kalender6276
Trendyol sektör olarak giyim mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerden yapıyorsunuz arkadaşlar -
quote:
Orijinalden alıntı: outofnick
Aynen trendyol deneyen var mı? Mesaj param olarak mı yoksa trendyol olarak mı geliyor?
Alıntıları GösterPep yazan 3 d ekranı açıldı 50 TL deneme yaptım cüzdana para ekledim.dsm grup danışmanlik-2 yazdı.simdi baktığımda pep sistemindw E/Trendyol geçiyor ama giyim mi elektronik mühendisi belli deilmis müşteri hizmetleri öle dedi
Teşekkürler. Şu pos/sektör belirsizliği de acayip şey.quote:
Orijinalden alıntı: realforever31Pep yazan 3 d ekranı açıldı 50 TL deneme yaptım cüzdana para ekledim.dsm grup danışmanlik-2 yazdı.simdi baktığımda pep sistemindw E/Trendyol geçiyor ama giyim mi elektronik mühendisi belli deilmis müşteri hizmetleri öle dedi
Alıntıları Göster -
Hiç bulaşmayın ben aldığım geri iptal ettim. Müşteri hizmetleri çok sıkıntı. Kampanyalarda puan kazanımı sıkıntı. Kuryenin gelmesi sıkıntı. Başlı başına problem bu kart.
quote:
Orijinalden alıntı: ernestitoo
Hiç bulaşmayın ben aldığım geri iptal ettim. Müşteri hizmetleri çok sıkıntı. Kampanyalarda puan kazanımı sıkıntı. Kuryenin gelmesi sıkıntı. Başlı başına problem bu kart.Evet hocam bence de çok sıkıntılilar.bazen kartla alisveris yaparken pos onay vermiyor .sektör bilgisi sıkıntıli.
Aslında pek sıkıntı yok. Trendyol sektör olarak giyim. Daha bunun neyini bilmiyorlar anlamadım.
Yok hocam bazı poslar yapı dekorasyon bazıları elektronik diye geçiyor.
son durum nedir
-
Email ile sordum ancak cvp vermediler. Yaptığım işlem kampanya kapsamına giren bir işlem mi diye -
Trendyol muammasi cozulememis hala
Vay arkadas saatlerdir su trendyol cuzdan oluyor mu sorusunun cevabini ariyorum hala bulamadim. Bilen mi paylasmak istemiyor gercekten bir muamma midir cozemedim
trendyol danışma giyim dedi pepi sordugumda yinede emin olamıyorum
-
200 TL tyc a atıp deneyeceğim. Gelecek ay yazarım durumu
3 adet akaryakıt ile katıldık bakalım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X