Bildirim
Pepe veya Sakho ( Ve CL İçin En iyi kadro bana göre )
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
diğer 11 nerede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 26 Ağustos 2016; 13:13:59 > -
Yavaş olun Allah aşkına , pepe daha yeni euro almış cl almış , Real'in 1. Stoperi ,dünyada ilk 10 stoper arasında bu adam. Dünya'da istediği her takıma gitse 1. Stoper olarak oynar zaten niye bize gelsin akıl mantık var. -
Pepe isterse bize şampiyonlar ligi kupasını getirecek olsun yine de bu takımın kapısından girsin istemem.Nasıl sevinirsiniz bu habere anlamam.Pepe gördüğüm en pislik futbolcu Melo,Emre,Volkan yanında melek kalır o derece pisliktir.Pepe bu takıma gelsin diyenler ağızlarına bir daha Beşiktaşlılık duruşu lafını almasınlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 26 Ağustos 2016; 13:21:22 >
-
Pepeyi kim attı ortaya ya. Boşuna malzeme veriyorsunyz. -
Pepe'yi kullanıp kadro yapmayın kardeşim güldürüyosunuz insanlara. Sakho olabilir kulübü gözden çıkardı.quote:
Orijinalden alıntı: Antares
Pepeyi kim attı ortaya ya. Boşuna malzeme veriyorsunyz. -
Boateng de düsünülebilir veya Pique -
quote:
Orijinalden alıntı: oguzozan
Boateng de düsünülebilir veya Pique
sana şaka geliyor ama kiralama diye birşey var demi kardşeim :D -
Ben pepeyi bu forum disinda hic bir yerden duyamadim. Nerden cikardiniz pepe olayini? -
quote:
Orijinalden alıntı: yenerbalcı
diğer 11 nerede
Diğer 11 derken ? bu cl için as kadro şeklinde ayarladım rotasyon olabilir ama lig için kupa için çok alternatif var kupada cenk ve ömer oynar ligde derbilerde eto büyük maçlarda felan diğer maçlarda cenk aboubakar felan oynar tolgay oynar tosic stoperde oynar felan -
quote:
Orijinalden alıntı: mawoix
Ben pepeyi bu forum disinda hic bir yerden duyamadim. Nerden cikardiniz pepe olayini?
btd de geçti adı -
quote:
Orijinalden alıntı: Erennn1s
Pepe'yi kullanıp kadro yapmayın kardeşim güldürüyosunuz insanlara. Sakho olabilir kulübü gözden çıkardı.
zaten pepe ile görüşüloyr diyorum :D kadroya yazmadım farkettiysen sakho çok daha yakın ama pepe olursa kiraliık olurrr -
quote:
Orijinalden alıntı: megatürk
quote:
Ben pepeyi bu forum disinda hic bir yerden duyamadim. Nerden cikardiniz pepe olayini?
btd de geçti adı
Btd ne oluyor hocam? -
İyiki bir nasri yi KİRALADILAR yaquote:
Orijinalden alıntı: megatürkquote:
Orijinalden alıntı: Erennn1s
Pepe'yi kullanıp kadro yapmayın kardeşim güldürüyosunuz insanlara. Sakho olabilir kulübü gözden çıkardı.
zaten pepe ile görüşüloyr diyorum :D kadroya yazmadım farkettiysen sakho çok daha yakın ama pepe olursa kiraliık olurrr
Alıntıları Göster
Pepe yaşlı gelir size onu Ramos yapalım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Prestige
İyiki bir nasri yi KİRALADILAR ya
Pepe yaşlı gelir size onu Ramos yapalım.
ya bak dalgana sen bak ben ne dedim gelicek demedim ? klüp yöneticileri görülüyor ve quaresmada oyuncuyla temasta oyuncu ikna oldu ama real madride problem var ki satın alcaz demiyorum kiralık diye birşeyden haberin var mı ? nasri içinde talisca içinde öyle diyordunuz ??? -
quote:
quote:
quote:
btd de geçti adı
Btd ne oluyor hocam?
Beşiktaş Transfer dedikodularııı -
Şimdi Pepe olmayacak başlayacaksınız saydırmaya..Komik olmayın..
Transfer nerede diye saydıran saydırıyordu "üstelik başkan'ın son anları beklediği biliniyorken bile .."Başkan 2 yıldır transfer için sık dokuyor sen bunu görüyorsun ama halen trasnfer nerede diye saydırıyorsun..
Şimdi de Pepe nerede diye başlayacak..
Ayrıca istemem gelmesini. -
quote:
Orijinalden alıntı: eyoruk
Transfer nerede diye saydıran saydırıyordu "üstelik başkan'ın son anları beklediği biliniyorken bile .."Başkan 2 yıldır transfer için sık dokuyor sen bunu görüyorsun ama halen trasnfer nerede diye saydırıyorsun..
Ayrıca istemem gelmesini.
ya krdşm ben nerde nerde demem merak etme bölye bir bilgi var piyasada buraya ilettim :D xx ben nerde saydırdım krdşm ?? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: eyoruk
Ayrıca istemem gelmesini.
ya krdşm ben nerde nerde demem merak etme bölye bir bilgi var piyasada buraya ilettim :D xx ben nerde saydırdım krdşm ??
ben genel yazdım
-
Ya dalga geçmeyin insanlarla Allah Allah , pepe ibovic iniesta ribery bu tarz futbolcular istediğin kadar para ver türkiyeye gelmez
Benzer içerikler
- passolig 2 kişilik bilet nasıl alınır
- beşiktaş kullanıcı adları
- eskişehir kartal yuvası
- başkasının passoligiyle maça girmek
- stada anahtar alınıyor mu
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X