Şimdi Ara

pepeye1 maç ceza verilmiş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-F763346C1

Hala ona mı takıldın ? Ben ne diyorum sen ne diyorsun ?

1 maç olayıda alınan kararlar perşembe alınıyor cuma maçlar başlıyor.

Aynı madden sevk edilmişler diye zırvalıyorsun. Hakem ne görüyorsa ona göre sevk işlemi oluyor.görüntülere bakılıp karar değişiyor. Sence o 2 hareket aynı mı ? Birinde aldatma var birinde bilek kırma teşebbüs

Alıntıları Göster
    Yaw zaten ben Pepe 2 mac ceza almasi gerek diyorum sen ne diyosun 5 mac mi ?

Ayni mayni ne bahsediyosun diyorum ki direk kirmizi kartin futbolda, son adam gibi vs durum yoksa cezasi nedir ?

Onu bana soyler misin ?

• Bu kadar şeye rağmen BJK'yi yenersek o zaman görün siz Terim'in havalarını.

Gerçekten ipin ucunu kaçırdı Federasyon. Kollanmanın da bir adabı vardır...
  • Eski Açık Sarı Desene kullanıcısına yanıt
    Bunu diyende bu dönemde en çok şampiyon olan takımın taraftarı. Adaletin olmadığı yerde kimse beklemesin. Gerekts kafası yarıldı biz öyle davam ederseniz bu olaya laf edemezsiniz.

Yanlış anlaşılmasın Şenol Güneş in başı yarıldıysa fb gereken ceza verilsin yarılmadıysa ŞG gereken cezayı alsın demeliyiz biz devam ettik siz kaçtınız değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kural belli değil mi direk kırmızı kart 2 maç cezalı duruma düşürür.Beşiktaşlıyım fakat pepenin oynamaması lazım bence derbide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

GS sevdalısı biraderlerimin gözleri neden bu kadar doldu daha maç başlamadan, anlamak mümkün değil
    neden kendinizi böyle gaza getiriyorsunuz?

sizi dar alanda kısa paslaşmalarımızla, göze hoş gelen futbolumuzla yeneceğiz.

bakın hiçbir bjk'li yorum yapıyor mu maç hakkında?

ligin ilk yarısında ki maçı da fırat aydunus yönetmişti simdi yine onu vermişler, ses çıkardık mı? hayır..
    niye peki?
    çünkü bjk'nin futbolu 4-5 gömlek daha üstün gs'den.

ligin ilk yarısında ki maçı hatırlarsınız BJK 3 tane gol atıp, gol yemeyerek antreman maçı havasında kazanmıştı.
    ayrıca o maçta maç daha sıfır sıfır iken, oguzhan düşürüldü penaltı verilmedi. noldu hatırlamadınız mı? hadi söyleyin penaltı değil diyin. demenize gerek yok fırat'ınız zaten gördüğü pozisyonu çalmamıştı, eyyamcıydı.
    aynı bjk - fb maçında formasını çıkarıp sahayı terk eden, sonra geri gelen emenike'yi görmedim dediği gibi yalancıydı.

Gomis, Tolga'ya iki kere kafasını 4096785 yerden kırmak için sert müdahale yaptı hakem kart bile vermedi.
    hatırladınız mı pozisyonu? babel adamı görmeden attıgı tekmeden kırmızıyı yerken, Gomis alamayacağı belli hava topuna kafayı direkt Tolga'ya atıyor ama kart bile görmüyor. Daha dün Malatya maçında Quaresma karnına uçan tekme yedi neredeyse Quaresma tekrar 5 maç ceza alacaktı.

Yani neyse, BJK düşmanı fırat'ınız bu kadar eyyamına rağmen BJK yine 3 tane gol attı ve yendi GS'yi.
    O yüzden niye bu kadar gerginsiniz? korkmayın yahu hakem zaten sizinle olacak.

pepe adamın bileğini 8 yerden kırmak istemiş ya ahahah
    bir tane objektif adam yok surada herkes ağzından akan suyla gaza gelip, klavyeye asılıyor.
    sakin gençler.
    orta oyunu olmasın, çıkılsın sahada konuşulsun.
    uuuu kısa paslaşmalarla yeniiii yawww

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Yaw zaten ben Pepe 2 mac ceza almasi gerek diyorum sen ne diyosun 5 mac mi ?

Ayni mayni ne bahsediyosun diyorum ki direk kirmizi kartin futbolda, son adam gibi vs durum yoksa cezasi nedir ?

Onu bana soyler misin ?

Alıntıları Göster
    Yanlış kararlarda 1 maça düşüyor. Pepe gibi pozisyonlar düşmüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.