Şimdi Ara

Pepsi Digiturk (Eutelsat) Fırsatı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
435
Cevap
9
Favori
27.485
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu olayı tam anlayamadım hangi pepsilerde çıkıyor bu şifreler geçen gün 2 tane pepsi aldım ancak şifreler kontür için diyordu. hangi pepsilerden alacaz bir yardım Allah rızası için
  • Ben kutu kola şifresini yolladım.
    X -Box resimli olan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

Ben kutu kola şifresini yolladım.
    X -Box resimli olan.

teşekkürler bende bu cevabı beklıyordum hangi kutu olduğunu bilirsek ona göre alırız bizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noname0056

ya bu olayı tam anlayamadım hangi pepsilerde çıkıyor bu şifreler geçen gün 2 tane pepsi aldım ancak şifreler kontür için diyordu. hangi pepsilerden alacaz bir yardım Allah rızası için

reklamlarda tüm şifreler falan dyordu önceki kampanyalarda.
    sen yine elindeki şifreyi yolla istersen.
  • elinde fazladan şifre olan arkadaş varmı
  • mesaji gonderdim pepsi ye 15 haneli kod geldi,onu da 3555 e gonderdim pepsi yazip ama sifre gecersiz diye cevap geldi.digiturk musteri hizmetlerini aradim kodu tekrar soyledim .pepsi yi aramami soylediler.yok dizi paketinin acilmamasina degil attigim mesajlara yaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahturan87

mesaji gonderdim pepsi ye 15 haneli kod geldi,onu da 3555 e gonderdim pepsi yazip ama sifre gecersiz diye cevap geldi.digiturk musteri hizmetlerini aradim kodu tekrar soyledim .pepsi yi aramami soylediler.yok dizi paketinin acilmamasina degil attigim mesajlara yaniyorum

Banada aynısı oldu, geçen hafta çarşamba günü 1 hafta ligtv fırsatından yararlandım dün bitti, bugün aynı yerden aynı etiketli pepsi aldım pepsiden gelen 15 haneli şifreye digiturkten geçersiz diye cevap geldi. Mh aradım ordaki temsilcide net bir cevap veremedi şifreyi kabul etmiyor dedi o kadar.
  • bakkaldan aldığınız herhangi bir pepsi kapağı olur. hepsiburadada vs. kullanılanları mümkün olduüunca kullanmayın sorun yaşadıklarını yazanlar oldu diye hatırlıyorum.
  • Pepsi'den 15 haneli şifre geldi ama Digitürk MH kullanılmış şifre dedi, msjla gönderdiğimdeyse "İşleminiz gerçekleşemedi. Şifreniz geçersizdir" diye msj geldi :(
  • Gönderdim mesajları Ligtv açıldı. Bir hafta izleyelim güzelce sonra bir sms daha atarız artık :))
  • banada geçersiz şifre dedi aradım digi müşteri hizmetlerini bağırdım çağırdım kalayladım kayıt oluşturdular arayacaklarmış tekrardan beni bakalım hayırlısı bu işin sonu digiyi iptal etmeye kadar gider
  • beyler vodafone'da sorun var. 5 tane msj attım 7516 ya cvp gelmedi. turkcell hattımdan attım anında geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

beyler vodafone'da sorun var. 5 tane msj attım 7516 ya cvp gelmedi. turkcell hattımdan attım anında geldi.

40 kuruş altı bakiyen varsa cevap gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

beyler vodafone'da sorun var. 5 tane msj attım 7516 ya cvp gelmedi. turkcell hattımdan attım anında geldi.

çep özgür tarife ile her yöne sms dakika vs var. mesaj kotasından eksiliyor 7516 ya msj atınca. illa tl mi yüklü olması lazım ? gerçi 2 tl var içinde ama.
  • bu hafta da şifreyi gönderdim az önce kabul geldi digiturk ten. sonra pepsiden 20 mart itibariyle kampanya bitti diye mesaj geldi ama onu kim takar digiturk açtıktan sonra
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

çep özgür tarife ile her yöne sms dakika vs var. mesaj kotasından eksiliyor 7516 ya msj atınca. illa tl mi yüklü olması lazım ? gerçi 2 tl var içinde ama.

bedava mesajlardan gitmez kontörden gider. ayrıca tl olmasına rağmen mesaj gelmiyorsa kullanılmış kod olabilir. pepsiyi arayın

• beyler kampanya devam ediyor az önce lig tv açtım bilginiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: USHAKA

Pepsi'den 15 haneli şifre geldi ama Digitürk MH kullanılmış şifre dedi, msjla gönderdiğimdeyse "İşleminiz gerçekleşemedi. Şifreniz geçersizdir" diye msj geldi :(

Bundan 1 gün sonra Digitürk'ten aradılar ve 1 hafta açtılar. Bilginize.

Şimdi 2. hafta için besmeleyle denemeye başlıyorum.
  • İsteyene Şifre verebilirim 1adet mevcut Pm ilk mesaj atan alır
  • İlginiz için teşekkürler @dincerZ ilk PM atarak benden şifreyi almıştır
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.