Şimdi Ara

Pepsi Digiturk (Eutelsat) Fırsatı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
10.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir şifre gönderdim ne şifreymiş be 12. gün hala açık SPOREKSTRA
  • arkadaşlar özelden şifre paylaşacak varsa memnun olacağım. şimdiden teşekkürler....
  • Kampanya ne zamana kadar devam ediyor bilgisi olan var mı?
  • Değerli form arkadaslarlarim mevcut kullanılmayan şifresi olan pm den ulaşır ise Hayır Duamı alır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÜNCEL!!!
    sanırım kampanya hala devam ediyor. pepsi sitesinde aynen duruyor.
    http://www.pepsi.com.tr/pulse/public/kampanya/digiturk-ligtv
  • Hayrına şifre göndermek isteyen PM atsın :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde fazla pepsi şifresi olan forumdaş varsa pm ile gönderebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spartakus35.5

Elinde fazla pepsi şifresi olan forumdaş varsa pm ile gönderebilir mi?

İstek günceldir.
  • Pepsi şifresiyle digitürk film paketiiçin şifre aldım digitürk 3555 e sms attım ama kanallar açılmadı neden acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: derodol

Pepsi şifresiyle digitürk film paketiiçin şifre aldım digitürk 3555 e sms attım ama kanallar açılmadı neden acaba?

en fazla 3 kez deniyor , 4. kez yaptıysan ondan olmamıştır.

digitürk online işlemlerden iste açsınlar
  • Ilk denememdi

• Ben 1 hafta film paketini actirdim.. 1 hafta bitince hemen kapattilar.. pekde guzel fimler yokmus.. d smart mega paket hd uyeligim var digiyi soktum kennarda duruyor sadece ligi seyredecegim,, d smart hem uygun fiyat hem tum kanallar acik.. digi gibi yok belgesel yok muzik.yok.haber hepsi ayri paket.. adamalar her kanali parali yapmis...

• Arkadaslar lig tv ocin sifre gonderdim sifreler tukendi diye yanit geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: noname0056

Arkadaslar lig tv ocin sifre gonderdim sifreler tukendi diye yanit geldi

Galiba kampanyalar sona erdi. Yarın ya da haftaiçi belli olur. Pepsinin sayfasında şu an kampanya sona erdi yazısı yok. Güncelleyince göreceğiz. Tabii emin konuşmayayım. Sistemsel hata da olabilir. Bekleyip göreceğiz.
  • Ben uyeligimi dondurdum yaz boyunca eylul 3 te acilacak bugunde fenerin maci vardı bi şansımı deniyeyim dedim saglik olsun

• ben salı günü şifreyi digiturke verdim. dün gs ve bjk'nin maçlarını izledim. bugün FBmin maçını izleyeceğim..

8 haftadır bu kampanyadan yararlanıyorum. digiturk bilmiyor mu bunu, tabiki biliyor. ama bence bunun karşılığını pepsi'den şakır şakır alıyor, ondan göz yumuyor diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E81FD3D -- 31 Ağustos 2014; 21:56:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylake

Tüm Pepsi çeşitlerinden çıkan şifreyle 1 haftalık Lig Tv, Sporextra, Film veya Dizi Paketi hediye. Sadece Eutelsat üyeleri için. Bir paket en fazla 3 defa alınabiliyor. Aynı anda birden fazla paket kullanılamıyor.

Katılım Koşulları (Lig Tv)

Kampanyaya tüm Pepsi Pet 3litre, 2,5litre, 2litre, 1,5litre, 1litre, 450ml, 330ml ve Pepsi kutu ürünleri dahildir.

Kampanya hediyesi 1 haftalık ücretsiz Süper Lig (Lig TV) paketidir.

Kampanyaya doğru katılım şifre boşluk LIG’dir. (Orn. XXXXXXXX LIG) veya internettenhttp://www.pepsi.com.tr/sifre/digiturk’da ilgili alana Pepsi'lerden çıkan şifreyi ve cep telefonu numaranızı girerek ücretsiz de katılabilirsiniz.

SMS ile 7516’ya gönderilen şifreler karşılığında tüketiciye 15 haneli Digiturk şifresi kısa mesaj olarak atılır. Tüketicinin kampanyadan faydalanabilmesi için PEPSI yazıp boşluk bırakarak cep telefonuna gelen 15 haneli Digitürk şifresini 3555’e SMS atması (Orn. PEPSI XXXXXXXXXXXXXXX) veya Digiturk Çağrı Merkezi’ni arayıp 15 haneli şifresini iletmesi gerekmektedir. Digiturk Çağrı Merkezi numarası 0212 473 73 73.

7516’ya atılacak SMS için ücret vergiler dahil Avea için 0,50 TL, Turkcel için 0,65 TL, Vodafone için 0,40 TL’dir. 3555’e katılım ücreti her operatör için vergiler dahil 0,40 TL’dir.

Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Her bir tüketici en fazla 3 kere Lig TV paketi kazanılabilir.

Kazanılan paketler haftalıktır, 7 gün için geçerlidir.

Kampanyadan faydalanabilmek için tüketicinin Eutelsat uydusu üzerinden yayın alan aktif bir Digiturk üyeliğinin olması gerekir.

Tüketici hali hazırda üye olduğu paketler için hediye kazanamaz. Süper Lig paketi (Lig TV) üyeliği devam eden Digiturk kullanıcıları katılımları karşılığında hediyeye hak kazanamayacak olup şifrelerini üyelikleri sona erdiğinde kullanabilirler.

Digiturk üyeliğinin hediye olarak istediği paketin bulunduğu uydu üzerinde olması gerekmektedir.

Kullanıcılar Pepsi kampanyası ile aynı anda başka bir Digiturk kampanyasına katılamaz veya tanımlı bir Digiturk kampanyası varsa, kazandığı Pepsi hediyesi üyeliğine eklenemez.

Diğer paketlerin katılım koşullarınahttp://www.pepsi.com.tr/kampanyalar/firsat adresinden ulaşabilirsiniz.

sporekstra ligtv dizi ve film paketim aynı anda aktif ve 3keren fazla aldım defalarca . yazdıklarınızı düzeltin derim

• yaw "bu kampanyaya ait şifreler tükenmiştir" yazıyor. artık bir daha beleş LigTV izleyemeyecek miyiz?
  • maalesef aylardır yararlandığımız beleş LigTV kampanyası bitmiş arkadaşlar. geçmiş olsun
  • Kötü olmuş

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.